Jag bara måste DAGEN OUTFIT!

image169

Måste göra något åt mina röda ögon ! O syns det att jag försov mig imorse =)

ändrat!

Som ni märker lyckades jag med att ändra =)

skulle kanske ha velat sluppit dom blå ramarna .. men what the h**k

puss

=)

Hej hej..

Nu e det lite segt här igen så jag passar på att skriva lite..
Ja har precis beställt ett coolt rouge på eleven.se.. Smashbox O-glow.
Smashbox O-Glow

Ska bli intressant o prova.. egentligen tycker lilla budget-jag att det är dyrt..kostar 260 kr!  MEN ja har funderat på det här rouget i kanske 3-4 mån nu så jag tänkte att om jag inte provar så vet jag aldrig om det är bra!

Det som är lite roligt är att när du lägger på det på kindbenen så reagerar det med värmen från din hud. Så om jag rodnar som jag gör ofta .. kommer jag se ut som en clown alltså?? hahaha Ja brukar bli som en tomat i ansiketet..helt sjukt.. detta är ett problem för mig.. ja brukar rodna av ingen anledning alls.. när jag är varm..
någon som har nått tips på hur jag blir av med detta?
Funderar på att börja använda foundation igen.. o jag som e så glad för att  min hy blivit så mycket bättre sen jag slutade med det!

Annars så sitter jag o drömmer mig bort .. för det är faktiskt så att det e mindre än en månad till paris..
Åh det ska bli så underbart!
image168

Man kan inte annat än älska den här stan!

Och det ska bli kul att kunna fota Eiffeltornet utan en jäkla Rugby - VM 2007-ballong i det! haha.. dom hade alltså reklam när vi var där senast i eiffeltornet..

Jag berättade för fredrik att ja var lite orolig att det skulle dröja mycket längre tills vi kommer ner till paris efter den här gången.. o han bekräftade mina farhågor..
Men så föll det sig så att vi kom på att vi ska bjuda ner en person som fyller ner dit som födelsedagspresent.. antagligen nästa år.. =))
O sen har jag några till som jag skulle vilja visa paris för..

Sofie <3 Paris

SEN kan jag tipsa om Glamour Stilettorun hehe..
Verkar jätteskojj. i sthlm i Aug. kravet är att man har klackar som är minst 7 cm o max 1,5 breda! Sen ska kman springa 100 m.
Vinnaren får 100.00 o shoppa för i en butik i sthlm.. Jag skulle gärna ställa upp men jag vet inte om jag pallar att springa i såna klackar. man vrickar väl fötterna.. hoppas dom har sjukpersonal på plats! haha
Mer på glamour.se


Nu har jag avnjutit en lunch på Bamboo city.. Åh det var så gott!! jag har ätit så mycket att jag typ håller på att spricka haha =)
Ni vet det där när man tar mycket mat o sen bara lite till eftersom det var så gott.. o sen lite efterrätt =))
Ja o älsklingen hade en mysig lunch.

vill ni veta det roligaste.. hehe ja har precis köpt en stor chokladkaka oxå.. väntar på att min svullna mage skall bli mindre först =P




Ikväll är det Let´s Dance.. Heja mat-Tina!

ja skulle vilja ändra så att jag får en ljus baksida på min blogg.. ska kolla om jag kan fixa det!

En sak till som jag skulle vilja prova är att sätta sig ENSAM på ett fik mitt i stan o läsa en tidning
någon dag,, Just bara för att det är så hemskt att göra en sån sak själv för många.. varför??
Söndag tror ja blir bra..
Så ska ni gå o fika på sön så kanske vi ses.. Ja e den ensamma människan på ett fik  =))


Puss o kram


Dagens!

Godagen!

Idag är det en bra dag .. som dom flesta =)) solen skiner och snart är det vår på rikigt!!!
Tänk att det finns människor som orkar bry sig så om andra.. på det negativa sättet.. ja blir så trött.. varför analysera andra människor..??
Bara va...!!!
Tänk va skönt att få göra det man vill.. vill ja gå ut o gå o få solen i ansiktet gör jag det. vill jag resa någonstans så sparar jag pengar o gör det.. vill jag ha något så köper jag det ( om det inte är för dyrt hehe ).. Allt för mig..
Något ja lärt mig! missförstå mig inte.. jag e inte världens ego.. Ja älskar att bry mig om andra människor.. älskar att fixa o dona åt andra.. o överaska för att dom ska bli glada =) Men det kanske oxå e rent egoistiskt.. jag mår bra av att få andra att må bra!

Om det är så kallar jag mig gärna egoistisk!!!

apropå egoistisk!:


Jag kunde inte låta bli! love H&M =)  Men om någon ser de gröna i stl 39 runt E:a pleeese tell me!


Igår var ja o madde o tränade linedance.. shit va vi var ringrostiga.. Det var ju 2 veckor sen vi va på smekickers.. dom har haft lov uppehåll..
O stackars madde som hade ont i ryggen var tvungen att vila några låtar.. skit Lidl!!!
Vi va sega o trötta båda 2 o jag hade träningsverk efter att ja o honey var o styrketränade på ASK i förrgår.
Men det är säkert jättenyttigt att träna musklerna lite oxå=)
Ja o sara skulle ha spelat badminton men vi orkade inte.. bestämde vi på dagen.. o tur var väl det för hon e sjuk idag så hon hade säkert inte pallat!
Sen när jag kom hem fick jag jättegod mat av älsklingen! tack för det baby! <3<3<3

haha ja höll på att få fredrik att börja blogga igår.. han satt o prata om vad han skulle ta upp o så om han hade en blogg.. det var roligt faktiskt..



vi satt o störde oss på att vi skulle få ett nytt bolag som delar ut posten hos oss.. Dom tar tydligen bara storstads regioner... konstigt att posten försvinner då.. när dom får småstäder o haparanda typ..

läste i foldern som vi fick att en 18 tjej var med o lärde sig i malmö o 2 år senare var hon o hjälpte till när dom skulle starta upp det i uppsala.. 20 år.. blir säkert jättebra du..

det ja funderar mest över är:

- Vi ser inte din brevlåda som en brevlåda..

Eh nehe.. va ser ni den som då? sexobjekt? ja vill hellst inte att brevbäraren gör sin privata business i min brevlåda tack!

GE mig posten ÅTER tack!!



O idag ska jag till polisen o så om dom kan fixa ett nytt pass till mig.. som ni vet så bär det snart av till Paris igen.. var det mix lr rix som lottade ut  flygbiljetter så man kunde möta våren i paris..?? Already tought of that! =)

ska nog handla vin oxå .. imorgon tjejkväll hos Antonia med utgång!! ska bli jättekul!





Dont stamp on my toes..  lovely day isn´t it =))


Våffeldag igår =)

Så här såg våran middag ut! // eder mästerkock =P

image166

image167

Det här är kanske lite väl jag vet hehe MEN vi åt fullkornsvåfflor =) Köpte pulver som man blandade med vatten o sen en dl olja.. =) jättebra.. dom kändes inte flottiga alls!

puss o kram

Nedstämd..

Just nu när jag börjar skriva här har jag precis läst en memorial om en kille som bodde i Sydafrika...
 Ingen kan nog förstå hur människorna som bor där nere har det om man inte har varit där. Släktingar till fredrik har varit nere i Pretoria (Tshwane) o en annan del i landet under 3 v.
Saker som dom berättade när dom kom hem var helt sjuka. Därnere kan du inte som vit gå ute.. Du har stora plank med elstängsel runt din tomt och alla har någon i släkten som har blivit utsatt för något våldsbrott. MEN för guds skull tro inte att jag är rasist.. det är jag verkligen inte.. !!!! Jag försöker bara förklara läget där nere. Det  är så att dom flesta vita har det bra ställt och de flesta svarta har det dåligt ställt.
Hade det vart tvärt om hade säkert brottsregistret sett annorlunda ut.. om dom nu hade haft något. Det verkar som att ingen gör något åt situationen.. 
Jag skulle aldrig efter det jag hört våga åka till sydafrika.. som dom säger i memorialen ja läste
-always WATCH YOUR BACK!
Ja skulle inte orka med det.. Här är den sidan jag läste på.. En vanlig familj i South Africa
http://www.brandon.za.org/story.htm

Det som är mest illa är att när du läser på svenska sidor så hittar du inget.. allt är bra o frid o fröjd o så..

Det vi inte förstår som dom där nere säger är:

TIA- This Is Africa!


I´m Back!

Hej! godmorgon! och godagens ! =))

Åh jag har haft världens underbaraste helg med världens underbaraste människa. MIN ÄLSKADE AUU!
Det har ju hunnit hända ganska mycket nu när man har haft en fullspäckad helg så detta blir nog ganska långt =) I fredags var vi ju lediga hela dagen.. så jättehärligt! fredrik o jag hade tänkt att vi skulle planera in ett besök på parken zoo. Dom skulle ju ha öppet påskhelgen.. o det var länge sen vi var o hälsade på geten hehe. vår favorit!! MEN när jag vaknade i fredags morse så snöade det ordentligt.. hehe så det blev inget besök! men det gjorde inte så mycket. vi tog det mest bara lungt.. vi åkte o shoppade lite till diskmaskinen o lite godis till påskafton o så..
Sen på kvällen var vi bjudna till madde o johan.
Vi hade jättetrevligt!!! Dom hade lagat världens godaste mat.. o dukat jättefint! Ojojoj ja vet inte hur vi ska slå det när det är vår tur att bjuda på mat.. det kommer vi antagligen inte att göra heller hehe..
Eller i juförsig så är det ju fredrik som lagar..! =)
Efter maten så kollade vi på så ska det låta.. ja kunde en låt ganska fort! väldigt nöjd =) Sen kollade vi på bilderna o filmerna som dom hade tagit i Thailand.. Åh ja! jag erkänner ja e sååå avundsjuk!
Det var jättekul o se o som vanligt hade vi jättetrevligt! mycket skratt! tack för en supertrevlig kväll! den gör vi om snart!

På lördagen vaknade jag alldeles lagom utvilad! Ja o älsklingen firade att vi har varit tillsammans i ett o ett halvt år nu! känns på ett sätt som mycket längre o på ett sett mycket kortare. Ja vet iaf att jag har hittat den som jag vill leva resten av mitt liv med!
Vi åt frukost o spela yatzy. hehe vi tycker det är jättekul!
Sen kl 14.00 tog vi tåget till sthlm. Vi skulle sova på hotell Rica Stockholm. Jättebra hotell. rekomenderar verkligen!
Vi hade ett jättefint rum o det låg precis bredvid hötorget!
När vi lämnat grejorna på rummet gick vi ner o åt lunch på stan o sen shoppade vi lite. Åh jag shoppade fler par skor.. auu tycker verkligen inte att jag behöver fler o det har han rätt i men jag äälskar verkligen skor! Jag shoppade ett par metallic röda pumps på wedins! och ett par rosa ballerina på hm. Dom kostade ju bara 98 kr.. ingenting! kommer bli så fin i dom i sommar till ett par jeans!dom .fanns i blått o grönt oxå.. ska försöka smuggla hem dom någon dag! hehe
så länge dom e i min garderob bara =)
 
                   

ja måste verkligen näma mig 70 par strecket nu..  hehe


Efter det var det dags för bio. Vi såg Jumper.. fyf*n vilken dålig film!!! ingen handling o karaktärer som bara försvann.. märklig!

Efter det hade vi bokat bord då på El forno con tapas. Mycket bra ställe! god mat och världens största sorbet hehe
Sen gick vi vidare till Fridays o tog en öl o ett glas vin. mysigt..
Sen gick vi tillbaka till hotellet o tände ljus,bada badkar o drack vin! åhh.. det var så härligt.. ja som älskar badkar men hemma har vi bara dusch!

Sen sov vi riktigt bra. vi fick dra ihop våra 2 enkelsängar till en dubbel o jag vaknade på natten av att fredrik låg halva han på min madrass.. mystroll hhihi..

Sen frukostbuffén.. Den var grym.. i samma klass som hilton malmös faktiskt.. det fanns allt från vanlig frukost med sjuttioelva olika bröd,yougurt,flingor,fil till salt sill o olika sorter, pannkakor, äggröra, bacon.. allt!!
haha fredrik va så rolig.. han stod med 2 tallrikar i handen när han sa vi måste ta ett bort så jag kan lämna av det här o hämta mer hehe

Bilderna:

          

           

                                 



Efter denna härliga frukost tog vi bussen ut till Norrtälje där fredriks mamma bjudit oss på sen påsklunch kl 1500.
Det var vi o Mia o Anders o Thomas o Agneta o ungarna o Agnetas mamma. Vi blev 13 pers. det var riktigt trevligt!
               

Dom sista gick vid 10  =) Sen sov vi över där och dagen efter så åt vi lunch med vivvi o janne innan vi tog bussen o sedan tåget hem till e:a.

Vi landa hemma hos oss kl 19:19 lokal tid hehe.. =P

det var allt det!

puss o kram

dagen outfit =P

image122  image123

Preppy! =)


Snott rakt av!

Den här har jag snott rakt av från min kusin! (tack sara haha) Jag tyckte den var rolig!

Hur bortskämd är du?

Hur bortskämd är du?

Jag har en :
[x] Mamma
[x] Pappa
[ ] Styvmamma
[ ] Styvpappa
[ ] Styvsyskon (plastsyskon)
[x] Bror
[ ] Syster
[ ] Brorson
[ ] Systerdotter
[x] Mobiltelefon
[ ] eget badrum
[x] eget rum
[ ] swimmingpool
[ ] Hot tub
[ ] gästrum
[x] Dator
[x] TV
TOTAL: 7

[x] en säng lite större än normalt (Minst 1 m bred)
[x] Mer än 4 par skor
[x] Solglasögon
[x] Klocka
[x] mp3spelare/iPod
[x ] en fungerande PS2
[x ] Nintendo Wii
[ ] Xbox som funkar
[x ] Nintendo 64 som funkar
[ ] Gameboy/ Advance
[ ] Gamecube
[ ] nintendo ds
TOTAL: 8

[ ] Poker-bord
[ ] Basketkorg
[ ] Hockeyspel
[ ] Biljardbord
[ ] pingisbord
[ ] Fooseball (fotbollspel)
TOTAL: 0

[ ] Nattduksbord
[ ] Stereo på rummet
[x] CD spelare
[ ] Har något klädesplagg från Abercrombie och Fitch eller Hollister/ AE
[ ] Dina föräldrar har gett dig kreditkort/atm kort
TOTAL: 1

[x] Jobb/sommar jobb
[ ] Shoppar minst en gång i veckan
[x] har dyr parfym
[x] AIM/MSN
[x] Kamera/video kamera
[x] Telefon
TOTAL: 5

[x ] Skoter/motorcykel/bil/fyrhjuling
[x] Gitarr/trummor/basgitarr
[x] Piano/Keyboard
[ ] något annat instrument
[x] varit på en kryssning
[x] rest utomlands
[ ] haft en personlig tränare
[x] dyra smycken
[x] träffat en kändis;
TOTAL: 7

[x] Platt/locktång
[ ] har varit i en slagbur, som är till för baseboll
[ ] har 1000 spänn på dig just nu
[x] kreditkort, debetkort eller bankkort
[x] rest i Europa
[ ] Varit på Hawaii
[x ] Varit i USA
[x] Varit i Asien
[ ] Varit i Australien
[ ] Varit i Afrika
[ ] Varit i Sydamerika
TOTAL: 5

[x] Föräldrarna har bil
[x ] Jet ski/båt
[x ] Husbil/vagn
[x ] Jag har en bil
[ ] Äger mark eller land över 10.000 hektar + personlig Strand i Afrika hos Familje godset
TOTAL: 4

[x] Hemmagjord mat nästan varje dag.
[ ] suttit i en limo
[ ] suttit i en helikopter
[x] äger en videokamera
[ ] egen laptop
[ ] egen dator
[ ] Bor i villa
[x] Bor i lägenhet
TOTAL: 3

TOTAL SUMMA: 33

1-23 = Ghetto-kid
24-33 = vanlig
34-40 = bortskämd brat
41+ = uppeklassens snobb

Jag är alltså vanlig på gränsen till brat hahahahahahaha skulle inte tro det hahahha

Hellu o så =)

Idag är det typ fredag .. fast det är torsdag! härligt att jobba sista dan för veckan idag.. Helt sjukt hur fort tiden går nu. Det känns som det bara var nåra dagar sen jag sa att nu e d 2 veckor till påskledigheten.. =) men tiden går fort när man har roligt! hehe

Igår stod åsa o jag för jobbets räkning på Ica Maxi o "visade upp" oss.



Vi informerade om trädgårdskärl som ni ser =) o så hade vi med oss ett jättepåsk ägg med lite godis o så..
Vi ska ju ha 10 kundträffar så här o ja,åsa o mattias planerar dessa.

Sen gjorde jag faktiskt ett skofynd på Ica Maxi oxå.. Ett par zebrafärgade skor som hette sofie!! hahah 25 kr!! ja var praktiskt taget tvungen att köpa dessa. dom kan nog pigga upp en te. x. svart outfit !

 

Efter kundträffen åkte jag o lämna energi o miljöbilen på jobbet o hämta våran bil för att hämta upp sara. Vi skulle åka till stens choklad o köpa påskgodis! dom hade tydligen utförsäljning för 2.90 hk. Men det fanns typ inget kvar av det.. ja hitta lite. o sen köpte vi till ordinarie pris.. ja skulle ju shoppa godis till fredrik.. O han ska shoppa till mig =) det blev ganska mycket godis iaf.. hehe..  vi kommer äta oss mätta på hotellet =P

Sen åkte jag hem o min älskade sambo hade lagat mat åt mig.. ja va hungrig som en varg!! O om man inte får mat då, då kommer matmonstret fram haha =)

När vi hade ätit skulle det målas ägg.. ni vet sånt där man göra när man är liten.. gör ett hål uppepå o ett under o sen blåser man ut äggula o äggvita. Sen målar man. Jag har inga bilder på det tyvärr. kanske för att fredriks 2 ägg blev mycket finare än mina.. haha dom hänger nu i gardinen i köket och ikväll när vi ska till mormor ska vi plocka ris o fästa fjädrarna som jag köpte igår. Gult ska det va! =P
Sen har vi faktiskt ställt en kyckling med godis i uti hallen.

Men vi har tur.. eftersom vi har portkod så kommer det inga påskkärringar. hoppas ja =)

Sen ringde fredriks mamma o bjöd oss på sen påsklunch på söndag! det passar ju jättebra eftersom vi är i sthlm o ska säkert checka ut runt 10. då tänkte vi ta bussen ut till norrtälje. o sen åka hem till ea på mån!

thats all for now ; )

En Morgon när jag vakna var hela världen vit..

image115
Och jag förstod att det var vintern som hade kommit hit.. hahaha
jaa vad kan man säga.. det snöade kraftigt när jag vaknade imorse..undra om det snöar fortfarande.. sånt vet man inte om man sitter i en bunker som jag gör på jobbet hela dagarna. o snart är det påsk!

ja kan berätta om mitt första samtal idag oxå .. Min mormor som ringde för att säga att vi inte fick köra med 3 vinterdäck.. tack mormor ja vet..
vi ska äta våfflor hos min mormor på torskväll, o på fredag är vi bjudna på mat till madde o johan. O sen på lör.. då e vi ju på hotell o ska gå ut o äta på El forno con tapas i sthlm. Kan jag verkligen rekomendera!! Det är en spansk-italiensk resturang som serverar tapa,pasta,pizza m.m =) Vikken lyx. inte för att jag lagar mat annars hehe,, det gör min älskade darling.. jag diskar.. men det slipper ja ju då..
o i fortsättningen oxå kanske.. vi fick vår diskmaskin installerad av hyresvärden igår. på tiden.. vi har ju bara bott där ett halvår  haha.
Fredrik e hemma o provdiskar nu.. 

Det värsta med det här är att jag måste laga mat nu.. kanske varannan dag lr nåt.. o alla som känner mig vet att jag är en katastrof i köket.. ja menar vem använder all smet utan att få en enda pannkaka? lr bränner köttfärs när man ska göra tacos?
haha det första var faktiskt på hemkunskapen i 8:an. 
Sen när jag gick ut 9:an hade respektive klassföreståndare gjort en sång om sin klass.. i min del av sången sjöng dom att jag bränner köttbullar... hahah .. det är alltså allmänt kännt =P

Mer om mat. idag kommer fredrik ner o äter lunch med mig.. undra vart vi ska äta.. ja e sugen på pastahuset faktiskt.. det var länge sen.. men jag har en känsla av att fredrik inte kommer vilja äta där..

kl 15:00 idag skall jag o åsa på jobbet stå på Ica Maxi o visa upp oss =) så om någon har vägarna förbi hehe.
Det är ett mål vi har det här året på jobbet. vi skall ha 10 kundträffar o detta är den första.
Det ska bli lite roligt o ut o göra nåt annat..sen kanske det blir lite segt.. men men ..

Efter det ska vi iväg o köpa godis på stens choklad.. =)) påskgodis. ja o fredrik ska byta hihi =)

O sen ska jag röra på mig! jag o sara ska spela badminton ikväll igen. jag förbereder mig  på spö.. som vanligt =) men sara har spelat tennis i många år o har en grym backhand. o hon vet precis vart hon ska placera bollen för att jag ska missa haha.. men det ska bli kul iaf!!

puss




Today!

Hej igen.

Nu har jag vart på lunch. ja o sara gick o kollade upp det som jag ska ge fredrik i födelsedagspresent.. det är en ... hemlighet! =) Fast han typ vet om det..men vi låsas som att han inte vet hihiI! hyysch =)

i eftermiddag ska jag träffa antonia.. det ska bli skoj.. vi ska fika lr nåt sånt o skvallra haha!

Tänkte visa lite bilder från vårt fina vardagsrum.. äntligen är jag av med dom fula gröna gardinerna.. det enda som saknas nu är 2 stora tavlor ovanför soffan. Vi ska ha en från london o en från paris =) egentagna såklart..

   
Våra gardiner, Bokhyllan vi satt spots i o en detalj =)




Gårdagen!

image97

image98

Igår va vi ju på tv inspelning av sanningens ögonblick. Det var ganska kul faktiskt men väldigt väldigt segt!!!
deltagarna som skulle svara fick vänta tills det lyste en grön lampa ( som förövrigt satt rakt ovanför huvet på fredrik där vi satt först haha) med att svara.
Det kommer dom ju självklart klippa bort sen. sen fick man vänta jättelänge på att sen röst skulle säga.. svaret är..... Sant! lr Falskt! det kommer väl oxå klippas ner.
Tänk att det finns så mycke knäppa människor haha. en tjej var shoppoholic o hade tagit lån för att shoppa
o en tjej va helt blåst. hon tyckte allvarligt att människor som kom från storstan var mer begåvade än folk som kommer från landsbyggden.
o med landsbyggden menade hon nyköping som hon flyttat ifrån. Då fick hon Buu rop haha vi var delaktiga. Madde var mycket delaktig!! hon och en mamma som satt brevid henne bildade en liten buu grupp med mammans 2 söner.. haha dom buuade verkligen ut tjejen! heja madde haha!

sen fick vi mackor o bullar o godis o chips om vi ville. jag åt bara mackor.. ni vet mitt motto bara godis på helg!
men ja tog en extra macka o tidningen paus istället hehe.

Efter pausen var det dags att spela in resterande 2 avsnitt. Då satt vi mycket bättre. typ bakom pontus gårdinger ( som var programledare) så vi borde synas i tv. hehehe. Vi kommer sitta som klistrade o kolla iaf hehe .. ja tror det kommer börja sändas i slutet av april.. men jag kan ha fel. Våra burop kommer iaf o höras!!! =P

sen började vi åka hem.. ja skulle köra hem eftersom fredrik körde dit.o det gick lite snurrigt först men sen när vi kom ut på leden blev det bra. självklart när vi ska till stockholm med bilen är det nåt skit som händer och den här gången blev det ju snökaos! återkommer till det. iallfall så stannade vi på heroncity o käkade på mcdonalds.. måste säga att dom gör verkligen inte goda hamburgare. tacka vet ja max. jag är en omvänd människa .förut gillade jag bara mcd. o hellst naturella med inget mer än salt på.. MEN så kom maxburgaren in i mitt liv med allt kladd o så o jag blev kär hehe!

Sen var det dax att fortsätta färden hem. o fy fasiken va mycket snö det kom..mellan södertälje o strängnäs snöade det 3 ggr så mycket som i både ea o sthlm. Det var jättespårigt o snöigt o blaskígt.. usch lo läskigt när 2 långtradare körde om mig i typ 130.. det stänkte upp så mycket snö att jag trodde vi hade fått en hel skog över oss..!! riktigt obehagligt var det iaf.. MEN jag tog dom hem safe and sound =)
Det heter så älskling.. har kollat upp !


Puss

                  

Idag!

aaaaa jag har alltid sån otur.. idag snöar det !!! why? jo för at vi ska åka till sthlm o gå på filminspelningen..
aja hoppas det blir kul! skönt att jobba halvdag iaf! Sen ska madde ju följa med.. Danne kan inte för han e sjuk. trist för honom! han vaknade halvdö i lör o det blev bara värre sen..

ska bara ge ett bra tips! se nedan: H&M 79 kr tror ja det var. ska jag gå o shoppa innan ja åker till sthml!
hoppas det inte är slut redan =)

image93

Dagens outfit! vadå 60-tal =)

 


puss

Lördag o Söndag!

Så då var det lördagen då =)

jag vaknade kl kvart i 9 av att fredriks mobil började ringa.. ja trodde han hade glömt alarmet o belv sur hehe .. men det var hans jobb som ringde o ville att han skulle jobba.. o vi som skulle ut på kvällen .. stackarn ville inte jobba sön så han sa ja till lör. Han va helt död o åndrade sig så fort han hade lagt på luren.. ja vaknade asbakis med sprängande huvudvärk o hade tydligen gett fredrik en armbåge i magen 2 min tidigare när han försökte gosa in sig hehe stackarn! sorry auu! Ja gick upp o tog en ipren och gick o la mig igen

Sen vaknade jag halv 2 igen o mådde helt ok skönt att få sova ut!
jag gick o pyssla o städa o sen när fredrik kom hem var det fint o rent i lägenheten =) o jag hade till o med vart o köpt pizza.. då låg jag defentivt på plus igen !!

Sen drog vi till danne vid 8 nångång..
Det var kul! rätt låt i melodifestivalen faktiskt! men sen att det var 3 fjortis tjejer där .. lr dom var 20 o uppåt medn betedde sig som 14.. va lite jobbigt...  Dom skrek o va allmänt aspack. på riktigt lr på låtsas vet ej.. tror på det sista!!! jobbiga var dom iaf.. tyckte väl alla!

aja.. sen skulle vi ha en taxi hem mitt i natten men jag tror fredrik ringde fel nr. till han den där som har snarlikt nr. sofie på jobbet hade ringt honom en gång o han ahde frågat ska du ha en svarttaxi lr en vanlig.. o då blev hon sur. då förklara han att han har ett lika nr som taxi o att flera pers ringer varje helg. iaf så sa han till frdrik när F frågade om när den kund komma
- Imorgon!
då blev fredrik sur o la på haha. sen när vi ringde samma nr igen kom vi till en personlig tel.svarare. haha ups stackarn! iallafall så hade vi fått med oss en till kille som skulle hem. så vi knalla hela vägen. hurtigt haha

i söndags hade vi en rikigt mysmorgon o spela yatzy till frukosten o så sen klädde vi oss i stall kläder för planen var att vi skulle gå ner på stan . ta en buss till fröslunda o sen åka till kjula. tyvärr kom det ingen buss som det  hade stått på internet .. ja va skitförbannad.. så vi fick knalla hela vägen tillbaka till fröslunda o hämta bilen suck!

aja sen åkte vi ut o red. o där lyckades ja bli osams med mamma pappa.. typiskt.. men här är lite bilder från ridningen iaf =)

           

Fredag kväll

Hej

som ni säkert märkt så skriver jag inte så mycket på helgerna.. inte alls faktiskt! =) men nu ska ja berätta om min helg iaf. Vi börjar med freddagen.

Åh ja e så nöjd med hur fredagen blev.. vi hade så jättetrevligt! Det första jag gjorde när jag kom hem hem var att fixa en drink åt mig =) ja hade faktiskt längtat efter det hela dagen.. hela grejen alltså .. att fixa o så .. Sen hoppa jag in i duschen o sen sminkade jag mig med min andra spritzer.. tur att det är hälften så mycket vin i en sån som ett vanligt glas vitt!

Sen kom Calle,Madde o Johan o Danne över.. killarna spelade Guitar Hero
 
 ( lägg märket till vår fina inredning )

.. sen stod vi o pratade i köket när jag helt plötsligt tänkte oj nu var det länge sen Antonia ringde o sa att hon va på väg. då fick jag tag i mobilen o av så nöjd att ja hittade den i samma stund som hon ringde.. Det var bara det att det var 10:de gången hon ringde.. hon hade glömt koden och stått där nere i 10 min!! förlåt Antonia! =)

Direkt när hon kom fortsatte vi med drinkarna =)  dom låg ju efter =)
 

Sen bara sprang tiden iväg o helt plötsligt skulle vi ner till Dannes o käka.. ja som blivit lite slirisch ( kolla bilden hehe) kommer inte ihåg allt, därtill samken av maten. men jag kommer ihåg att det verkligen inte var bra. så jag rekomenderar ingen att gå dit o äta.. =s

     

Nu tror jag att jag har fått med alla . Madde, johan, Antonia, Calle, Danne, Basti, Malin och jag o älskling.

Efter detta gick vi hem till oss för efterfest.. Vi hade jättekul.  mer bilder nedan
         

Tack alla för en trevlig kväll !!  =)

Psst!

På måndag har Vero Moda utförsäljning! Butiken upphör..


Först till kvarn!


image68

=)


Fredag igen! hur *piip* gick det till? =)

Ja.. idag är det fredag igen .. helt sjukt va fort den här veckan har gått.. igår sa åsa på jobbet att nån måste köpa frukost till imorrn (idag !). Vi äter alltid frukost på jobbet till morgonmötet fredagar.!!
då gick det upp för mig att .. Jäklar det är fredag imorgon!
skönt! sånt gillar vi!

Idag skall det inhandlas vin till ikväll.. jag ska göra spritzers.. Vitt vin och fruktsoda om någon inte visste =) men sen tänkte jag faktiskt hälla upp i martiniglas o köpa coctailbär o tandpetare lr nåt =) very sex and the city! hehe madde o antonia kommer hem till oss en sväng innan vi ska ut o äta! hååh det ska bli kul o få fixa.. jag älskar att ha folk över o fixa teman o drinkar o grejor.. borde fixa det oftare!

image59

Maddes kommentar i ons:
- jag tänkte ta det lungt på fredag men sen kom jag på Vafan ska ja göra det för.. jag ska dränka mina sorger och supa ner mig!
hahahahahahaha. madde hatar sitt jobb o söker nytt. maddes jobb e inte nåt stort fan av henne heller.. ja e inte så stort fan av mitt just nu heller..Fast den här veckan har vart ok förutom vissa små detaljer.. om ni läst tidigare i veckan.

ja tänkte att jag skulle gå på systemet  nu på lunchen och leta fram det billigaste vita vinet jag kan hitta eftersom det mesta av mina pengar går åt till sem.spar nu för tiden =) Sen älskar jag ju att göra fynd.. =) som dom här skorna tex.          
 
 
95:-/paret  kostar dom på ellos/mail outlet. Hade hellst velat haft dom bruna men dom fanns inte i min stolek tyvärr.
jag fick hem dom igår o ja e jättenöjd!!!! dom ska pryda mina fötter i sommar!

Sen köpte jag även en blå skortklänning som används i dagen outfit .se nedan!
     <-la även in en bild mitt härliga vårlack!

Har precis bokat klipptid till imorgon oxå =) skönt att känna sig lite fin i håret.. har kännts lite trist i topparna sista 2 veckorna.. men jag är feg. jag vågar ej göra nån stor förändring,, jag klippte snelugg sist o klippte upp det lite grann.. och det är ja jättenöjd med =)


Grattis på namnsdagen Tilda..!!

поцелуй

Helsinki!

Hej!

idag är jag igång igen o planerar ny resa.. =))) fast fredrik blir tokig =) För att hinna med och ha råd med så många resor så möjligt om året så är planering allt =) Därför har nästa planering påbörjats fasten jag har tänkt mig att åka 30 maj typ.
Jag fick igår hem åhlens nyhetsberv och där var ett presentkort på en kryssningsresa till Helsingfors!! ja o fredrik var på väg att åka dit för några mån sen men det var jättedyrt!
Men med erbjudandet jag fick skulle det kosta 450 kr var med bussresa t/r, resa med båt t/r Helsingfors( en dag i staden) och en middagsbuffé på hemvägen. Jag tycker detta var ett jättebra pris med tanke på att det skulle gått på 1600 per pers för samma annars =) 



Helsingfors verkar vackert! domkyrkan e jättefin!

Sen är det ju säkert ganska härligt väder i slutet av maj början på juni .. det ska ju bli en fin sommar i år har jag hört.. Hoppas det iallafll =)

Ska bara få med mig fredrik på det här men det ska nog gå bra.. speciellt om han får jobb nu direkt efter skolan. Dom ringde honom från volvo för en andra intervju igår =) grattis älsking.. hoppas det går bra!


O mina kläder jag beställde i förra veckan har fortfarande inte kommit. paketet är i örebro..enligt posten.se suck..
ja vill ha mina skor,skjortklänningar o byxor nuuuuuu! buhuu buhuu haha

en pinsam sak igår.. ja o fredrik skulle äta pannkakor.. åh jag älskar pannkakor =) när jag var liten så trodde jag att det hette pangkakor haha!
iallafall.. Ja hade lovat att köpa grädde men glömde det så det var bara att vända i dörren efter träningen när fredrik stod o laga mat och åka till coop o handla! O ja jag skulle ha sprutgrädde.. varför tittar folk så konstigt på en när man köper det??.. ja jag vet!! speciellt killar.. usch jag mötte ett par stycken.... Gårdagens pinsamma..  ;)

haha det fick mig o tänka på en rolig sak när jag nästan bodde hos fredrik i hans gamla lgh. Då hade vi grädde o så i skåpet.. o fredriks inneboende jonas höll sig borta från den .. inget konstigt med det kanske haha. MEN sen så frågade han även om han vågade ta av honungen?? AHAHAHAHA va?? vad skulle vi gjort med honung?? hahahahahahahahah gud ja skrattar fortfarande åt det =)

pusselipuss


Vill ha.....!!


image57
Ja hitta ja hitta =))) ska införskaffas..

Thihihihi! Arrrgh!

image56

Psyko!

Hej o goddag!

Idag har jag haft apt med mitt kära jobb.. det diskuterades olika viktiga saker.. =) Men det jag tänkte berätta därav rubriken är min jobbarkompis... Snacka om problem.. hon har nämligen en snarlik halsduk som jag o min hade ramlat ner på golvet( vi satt brevid varandra) o sen när vi skulle gå träckte hon sig efter min och ja sa lite skämtsamt.. ska du sno min halsduk?? =) (ja menar vem säger nåt sånt o menar det?? ) o hon bara får ett psykbryt o typ:

- NEJ men jag tänkte vara lite snäll o plocka upp den men jag kan kasta ner den igen säger hon drar ner den på golvet igen!

okej.. 

pms-tant skulle man kunna tro men grejen är den att det här är andra gången på 2 veckor.
Sist så satt vi på ett möte o hon sa att hon skulle på ung företagsamhet den helgen i munktell.
då frågade jag ska du gå dit?
svar:

- JA vadå? tycker du ja är för GAMMAL eller?

varpå jag svarade nej nej men jag tänkte att det kanske var för dom som typ precis gått ut skolan lr så..
Behöver jag säga att jag inte tycker om den här personen?

Aja det var dagens märkliga.. dags att bli glad =) man kan inte gå runt o deppa fast man har mysko personer omkring sig!

O självklart så ringde dom o frågade auu om han ville jobba idag. så madde måste köra ikväll igen.. bara för att hon sa det i mån haha.. men jag ska köra 2 ggr i rad sen nu  =)

O igår gjorde jag oxå ett fynd.. ja hittade en typ klänning med korta armar i svart tyg med band i midjan. som passade jättebra till jeans o stövlar.. som ja ska på fredag!.. till ett pris av 60 riksdaler!!! Mycket nöjd jag =)

pussselipuss


Godagens!

Idag har jag vart rikigt duktig och lagt in en massa avtal! kred till mig =) så den här morgonen har flugit fram..
idag e ja ganska nöjd o glad. sitter o lyssnar på min mp3 o är effektiv =) men nu ska jag skriva lite här oxå..

att jag känner mig utvilad idag beror nog på att jag o fredrik somnade i våran säng ( utan lakan dom var nere i tvättstugan) kl kvart över 10 igår kväll och vaknade inte förren kl 12.. jobbigt läge.. för då var vi tvugna att gå ner till tvättstugan o hämta våra grejor och sedan bädda sängen.. =S haha man va lagom trött då hehe =) Men amn va ganska pigg i morse så det var värt det.. hah ja som e världens mest morgontrötta människa.. !!!

Ooo något mer roligt somhände igår var att vi faktiskt dansade irish stew som madde o jag lärde oss redan i ons på linedancen. haha vi fick stå vid varsin vägg så när alla vände åt vårat håll kollade dom på oss =)) Låten e jätterolig!!! defenetivt en ny favorit.. Jag passade även på att bjuda in mig o fredrik till madde o johan nångång nästa vecka  för att få kolla på thailandfilmerna o bilderna.. o inspereras =)

sen vill jag slå ett slag för en låt som jag tycker om. Hit me with your best shot med Pat Benatar. alla som spelar guitar hero 3 vet vilken låt jag menar =)) jag ska gå på lunchen o se om jag hittar en skiva med henne till ett överkommligt pris ! sen ska ja kika efter något att ha i helgen.. på fredag ska vi som sagt gå ut o käka.. vi blev 10 pers allt som allt. KUL! speciellt när ja o  auu bara fick för oss att dra ihop det sådär.. ska boka bord så vi får plats!
sen på lördagen så ska vi ju på fest till danne o nirre.. ska bara bli hemmafest .. skönt.. ja o fredrik e sånna pensionärer.. vi tycker bäst om att ta hamburgaren på torget o gå hem direkt.. o skippa uteställena  =)))

hm.. undra om det var nåt mer.. skulle vara kul att åka ut o rida idag.. skönt nu när felis föl valetino står i egen box så amn kan rida ut på bara felis. Men det bästa är ändå att jag bara säger till mamma att jag vill komma ut o rida o så gör jag det.. jag slipper mockningen hehehe =)

förresten så kanske capoeiran drar igång igen... på torsdag skulle ja kunna gå men jag vet inte om jag känner för det längre.. men fredrik tycker det är kul och det är inte så konstigt för han e dukigt =)

Lägger in 2 bilder från i höstas..
image54

Basti o martina i ringen. jag är tjejen i mörkgrön trjöa o svarta byxor o fredrik ( den låmga) brevid mig!


image55

Fredrik o Andre som "slåss" goo baby! =)


skittrist

Usch vikken tråkig dag det här har vart.. det har inte hänt nåt kul alls o ja e på dåligt humör.. o vi e få på jobebt. ´för folk e sjuka lr lediga lr har fått kicken,,, skönt att ja får gå hem om 10 min =)))

o fredrik hörde precis av sig o sa att någon utnyttjat den där halvtimmen när man inte tar sin tvättid i tid.. skit oxå.. ja hoppas inte dom tror att dom kan ta den andra tvättiden kl 19.00 oxå.. för den ska ja hinna med. våran linedance slutar 7 o sen ska madde skjutsa hem mig.. ja hinner absolut på den halvtimmen som ja har där.
image53    <-- Som jag kännt mig idag !




ooo hoppas vi ska lära oss en där dansen som vi lärde oss i onsdags på andra kursen.. haha =)

o sen ska fredrik plugga med sina kompisar ikväll för dom har inte gjort klart nåt som ska in i morrn.. hoppas det inte tar hela kvällen.. ja har blivit lovad gos.. o så =)

Men sombody up there most like me anyway .. dom spelar bara bra låtar på radio !








I might get lucky tonight

Bilder =)

Här kommer lite bilder som låg i kameran.. sånt som hänt det senaste veckorna =) (klicka på bilderna för större)

 
Madde Guitarhero nörd.. haha ja med .. mest ! men allra mest fredrik!

       
älsklingen o jag besteg berget som finns vid oss.

       
Ja o auu va i sundbyholm en kall söndag o promenera! ja älskar den första bilden. Fredrik e så söt i sina glasögon!

        
Madde o johan va o hälsade på en fredag! Sísta bilden på madde e jättebra! Du ska få bilderna madde =))

  
På väg till jobbet en morgon.


På väg hem från jobbet =)

     
Vi var på Aqvaria med Ulla,Niklas o camilla o barnen..

        
och på vasa museét!! ser ni skeppet i bakrunden?


Mormor fyllde 2/3 


haha snyggaste bilden!


SÅ nu dog kameran tyvärr  hehe     =)




Måndag!

Gooooomorgon!

Idag är det måndag igen.. det kunde ha vart värre =) .. lr bättre.. kunde ha vart lör morgon.. hehe.. ja älskar min helger! men vem gör inte det =)

I ska ja berätta lite om helgen som vart..

Så i fredags kom fredrik o hämtade mig kl 4 för ja slutade lite tidigt och så åkte vi iväg mot norrtälje. Men med våran vanliga tur när vi ska till norrtälje så hann vi  inte längre än till strängnäs innan bilen började kännas som om man åkte på en jättegropig väg.. ´bara det att vi åkte på motorvägen.. hela bilen skakade .. asobehagligt!!
(andra grejor som har hänt är att det plötsligt bestämmer sig för att bli snöoväder den helgen vi ska åka fast det inte snöat på typ 2 mån. och en gång tappa vi avgasröret haha.. nåt man kan skratta åt nu.. det var med gamla ford eskroten =) )
ialla fall så stannade vi på macken.. hade tur.. detta hände 2 km från sista macken i strängnäs! Vi trodde vi hade fått punka! Men när vi kollade bilen så såg vi först inget.. då kom det förbi en man o sa att det var vänster bakdäck som hade vart konstigt.. o vi kolla men såg ingenting..man kollade ju på det som var mot marken.. Men sen.. när jag kollade upp på däcket såg jag en stor bula högst upp.. !
däcket hade gått sönder och bulan bara växte o växte..tillslut såg bildäcket ut som ett päron.. o det var precis som att köra med ett pärondäck om ni nu gkort det nån gång hahaha..
ja ringde pappa som är vår personliga meck =)
han sa: Det är bara att köra hem.. .. ja sa att vi hade resvervdäcket med oss.. o min handyman darling bytte =)
Men jag tror inte pappa förstår hur illa det var för vi vågade knappt peta på däcket ( som svällde) för att det kunde ha exploderat. som tur var han vi släppa ut luften innan det hände! slutet gott allting gott där ! bilder under
  <---Däcket! (fredrik var måttligt road när ja drog fram kameran haha)
  <---Min älskade handyman!

Sen har helgen vart jättebra. I lördags var vi nere på stan i N .. köpte en sjarl.. hur fasiken stavas det haha.. en jättemysig svart på hm och 2 par coola gamla örhängen i en liten bod! o sen shoppade vi vin och en orkidée till fredriks syrra Maria (mia) som fyllde år.  Så på kvällen åkte vi dit o gratta henne o kollade på andra chansen på melodifestivalen o drack lite vin =) Jättetrevligt!!  En and på stan i N. helskön bild =)


haha ja va så nöjd att carola inte gick vidare o hennes min när hon sa: va?!! melodi nr 2???? hahahahaha.. hysteriskt!  sen att tanten tapper gick så långt som hon gjorde va ju minst sagt skumt! Ja höll defenetivt på Poodles!! o på lördag ska vi på fest hos danne.. hoppas vi kan sen en glimt av melodifestivalen ändå! haha  nörd!

i söndags va fredriks mamma jättehurtig och tog med oss ut i svanbergaskogen där fredrik lekte när han var liten.
(han växte upp i svanberga ca 1 mil utanför norrtälje men flyttade sedan in till stan)

Det var riktigt mysigt att promenera i skogen. efter ca en halvtimme kom vi fram till sjön Erken som vi dom fiskar kräftor i varje år! ( jag var med förra året och lääängtar till i år )!! =) sen gick vi sista halvtimmen längs med sjön.. mysigt! Sen hade vi gjort oss förtjänta av en fika på landkrabban.. varm choklad o arracksboll.. mmm yammy =)

  <- Ja,honey o ulla   

 <- haha ja o Erken  


sen gorde vi inte så mycket mer.. spela massa yatzy =) sen var vi tvunga att åka hem igen.



Puss o kram

go o gla

Nu har jag haft en härlig lunch !

fredrik kom ner på lunchen o så gick vi längs ån för att bara få vara i det fina vädret =) Sen har jag köpt godis oxå så nu är ja så lycklig man kan bli !!! 

image17 <----hih ja som äter godis .. o fredrik som skulle träna nu =) --->image18


hahaha! Det va lite kul =)) haha

så nu börjar nedräkningen till fika o sen ska vi äntligen bege oss..

jag tänkte passa på att berätta lite om norrtälje faktiskt =)


Bästa fika stället: LÄtt Café Landkrabban som jag skrev om igår. Rekomenderar deras stora arracksbollar och varm choklad eller smoothie beroende på årstid. PÅ vintern är det jättemysigt att sitta inne o bara vara, dock är det ont om plats och populärt så man får hoppas att amn har turen med sig =) på sommarn kan amn sitta ute o bara slappa.. från uteplatsen ser man ner över hamnen och ut över en stor park ! Tyvärr hade vi otur i somras o hamade brevid några Wannabe sthlms brats.. haha..som typ va 16 år =) men men!!

Bästa maten: Ett Glas helt klart!!!! det godast ja ätit.. åt kött och klyftpotatis och det var ljuvligt! Mysigt ställe oxå.. ungerfär som en pub och resturang i ett.. där man kan dricka o äta o sitta ner o prata o så.. finns inga sånna här i Ea tyvärr!

Parken vid hamnen är hjättemysig o gå i.. där brukar på sommarna annordnas American Carshow och Custum Bike Show.. rikigt häftigt! Jag o fredrik låg på en filt inne på området o drack cider i somras! då va lite helt ok  ; )

För att inte prata om själva gågatan i stan.. det finns i stort sätt bara en gata med affärer..+några avstickare här o där. Hela gatan känns väldigt gammal o mysig. påminner lite om mariefred.

Om man ändå ska uppåt norrtälje o har bil o det är sommar rekomenderar jag varmt grisslehamn! Där kan man handla rökta laxfenor i hamnen och sen ta med sig dom till en strand som ligger en liten liten bit tillbaka på vägen. där kan man sitta på klipporna och äta lax o fika o bara va!! o absolut läsa en bok =)

ååhhh ja längtar till sommaren!!!

Bilden under är tagen i Norrtälje när vi va på utestället mobergs!





Freeedag!

Goodmorgon!

Fredag idag.. som tidigare sagt den bästa dagen i veckan! fast jag blev väckt av ett gostroll som rullade på mig när klockan ringde =)

Nu har vi haft morgonmöte o det gick ganska bra.. men dom ska byta tariff på nya lgh i ea så det kommer bli mycket dyrare.. trist! tur att man inte bor i någon ny lgh =) Ja kom lite sent till mötet för ja kom upp sent.. det är ju så mysigt o ligga o dra sig när solen flödar in i sovrummet.. o kramas lite o så =)

Sen upptäckte ja att min godispåse som blev kvar från förra veckan inte låg i väskan.. =( måste ha plockat ut den i något svagt ögonblick .. hahah.. typiskt.. ja som bara är gosaker på fre-sön.. o nu måste ja vänta tills jag köpt något på lunchen.

En bra sak idag är att jag slutar 16:00 istället för 17:00.. jag tar friskvårdstimme så vi kommer iväg mot norrtälje..
NORR tälje som mamma säger hahaha.. =))) kanske borde ringa henne btw.. pratar sällan nu när ja inte bor hemma.

En tråkig sak är att mattias som jag jobbar med i KC ska dra iväg på förmiddan.. trist för då får ja ta alla kunder själv.. blä =P hehe

o sen såg jag jättefina skor o en jättefin lång skjorta igår på ellos som va jättebilliga.. ja hade sånär beställt dom o sen ångrade ja mig o kastade allt.. men sen har ja räknat ut att ja faktiskt får lön en gång till innan paris.. så eftersom jag fortfarande tänker på dom kläderna idag och det var ett VÄLDIGT överkommligt pris så ska ja nog slå till.. kill some time  to =)

Paris I miss U!

     
          
                

Nu är ja igång igen o drömmer mig bort... snart.. 2 mån.. =)


Min eftermiddag har vart alldeles för seg.. Det kanske märks!

Men snart ska ja hem o packa.. Norrtälje imorgon.. har vart där så många gånger nu så att det känns som mitt andra hem..  Ska bli skönt att får komma bort o bara vara.. hoppas vi kan boka in ett besök på Café landkrabban!
börjar vattnas i munnen bara ja tänker på deras gigantiska arracksbollar  hehe  image8 

Tv inspelning

Oj jag måste bara berätta vad som hände mig nyss.. Jag var inne o svarade på frågor på kanal 5:s hemsida igår
o nu ringde dom mig och sa att jag hade vunnit biljetter till inspelningen den 17/3 av sanningen ögonblick  !!! med lite mat o dryck o så fick jag ta med mig ett par stycken.  =))) askul jue!! så jag tar ju förståss med mig fredrik o han tar med sig danne o jag madde. Skitkul! hoppas inte vi behöver vara med lr så bara hahaha.. Det är ju det här dom har gjort reklam för på tv .. där man ska svara rätt på frågor o vinna pengar typ..

Kul torsdag det här blev då =)  man ska visst inte klaga innan man ser hur dan artar sig hehhe


ps.  klä dig festligt o gärna färgglatt! =)

pusss


Så det gick ju bra..

Nu ahr jag haft mitt möte.. det gick bra.. jag berätta att jag sökt nytt jobb. Men sen sa ja ju oxå att jag inte vet om jag vill byta lr nåt än.  Jag vill gå på intervjun om jag får och sen se vad som händer efter det .. vad jag tycker o så. det är ju mycket som ska spelas in. jobbet,arbetskamraterna,lönen, avståndet osv..

Men ja känner att ja är jäkligt bra på det jag gör och har just fått det bekräftat =) dagen blev faktiskt lite bättre.. trots att det är en tors...! haha =)

Sen när jag va klar hade jag fått ett missat samtal från skyddat nr.

ja lovar att berätta mer sen om det var ett intressant samtal!

puss o kram


Yes ja fixa själv!!

=))

Presentationsbild

Känner mig helt lost nu men kan någon berätta hur man får en presentationsbild här? om det ens går =)

De 2 linedanceprinsessorna!

En bild på de 2 linedanceprinsessorna.. haha ja vet ja e knäpp =P

De 2 linedanceprinsessorna!

Torsdagmorgon

usch idag är det torsdag igen .. jag gilar inte torsdagar alls. kan bero på att det är en helt onödig dag.. jag tänker såhär..

mån: första jobbdagen. när den är över är man på väg.

tis: man har inte hunnit bli riktigt less än.. =)

ons: en höjdpunkt på veckan då det tippar över mot helgen

tors: helt värdelös dag,, då kan det lika gärna vara fredag.

fredag: wooho ..bästa arbetsdagen faktiskt.. ja tror det beror på att man är glad o känner sig pigg för att man får gå hem o ha helg sen! o sen att jag äter godis o sånt då förståss.. det gör ju sitt.. ja e faktiskt väldigt duktig .. jag äter bara godis,kakor,tårtor, allt onyttigt fre-sön.. alltså helg..!! =P

annars så ska jag ha lönesamtal idag och det är jag lite nervös för.. det kommer nog o bli en lite oväntad tvist där..
återkommer om det när det är över..

annars kan jag berätta att madde o jag är jättebra på linedance =)) vi har ju faktiskt 2 kurser och alla de låtar o danser som hör till att hålla reda på. o vi gör ett rikigt bra jobb!.. linedanceprinsessorna haha ! det roligaste är att nu har vi lärt oss en jätterolig dans i ena kursen som vi ska lära oss i den andra sen =) då akn vi den ju redan.. kuligt =)

ja o auu =) älskling!

Äntligen fick jag till det här med att publisera bilder !!! käänner mig som min mormor som skriker wooo.. woooo när hon lyckas flytta pilen på datorn hahaha!


ja o auu =) älskling!

=) sccchhnyygg scchtill.. =)

=)

Haha minnet e bra men kort!

Usch ja har haft en riktigt tråkig dag idag =)  du kan förstå när jag säger att en av de roligaste sakerna som hände avr att jag råkade skriva fel o skriva i logga in när ja skulle skaffa en blogg.. och kom då in på MIN BLOGG.. som jag tydligen haft sen 2005.. HAhah bra koll!

Hm. vad skriver man om i en sån här då?? är det meningen att man ska lätta sitt hjärta som vissa gör.. berätta om sitt liv som andra.. eller klaga o recensera saker.. ja tror ja bara ska berätta va som händer  i mitt liv.. om nån nu e intresserad... annars får jags e det här som en sorts dagbok.. eftersom man blir älder och minnet kortare =) haha

Idag har det som sagt inte hänt så mycket.. ja sitter framme i vårat kundcenter som jag inte tycker e så kul.. men vädret ute är ju nästintill underbart. visst det kunde få vara ca 25 C varmare men annars helt ok. Jag drömmer om planerade resor som komma skall och vädret gör inte att ja längtar mindre. Bl a. så ska ja,fredrik,madde o johan åka till paris i april.. som jag har längtat tillbaka.. det måste vara den mest underbara staden i världen.. o jag som e så traditionsenlig o hemmakär ( Den korta USA resan ni vet =) ) skulle faktiskt kunna tänka mig att flytta dit.. men man blir ju äldre oxå.. är väl för att jag numer bor med fredrik o inte hemma som amn har andra perspektiv. jag får ju med mig fredrik om jag flyttar dit o det räcker för mig =)

sen skall vi sova på hotell i sthlm den 22/3 inget jättemärkvärdigt men vi firar 1,5 år då o ska gå på bio o ut o äta =)

Sen The Big One..!! vi planerar resa till thailand, krabi nästa vinter,, kanske några dagar ihop med madde o johan.. men det kommer mer om det närmare..

annars är det inte så mycket som händer.. ja ska på möte ang att vi ska flytta jobbet till kungsg 86 halv 4.. o ikväll ska madde o ja på linedance.. som vanligt.. går mån o ons.. askul.. vi ska lära oss greese lightning hahaha.

puss o kram

hits