politik!

Häromdagen hade vi en ganska intressant diskussion om politik i det här landet..


 

Jag funderar efter denna att bli aktiv medlem i ett umgdomsförbund!

Vi får se hur det går med den saken. ska kolla upp det..





Känns dumt o gnälla om man inte gör nåt åt det!

Dagens outfit!

image389

image390


Skor - gamla
Manchester byxor - gamla H&M
Skärp - Gammalt
T-shirt - H&M
Tröja - Ellos
Böjligt smycke - cotê a cotê (Franskt)

hej o så!

Idag är det fredag!! =)) för mig iallefall för jag är ledig på fredag! ja ska åka till göteborg imorgon o vara där till på sön =) det ska bli jättemysigt.. så jag kommer inte kunna skriva något från o med imorrn! åter mån!

Vi ska bila ner o det är jätteskönt att älsklingen va ute hos mamma o pappa i mån o fixade avgasröret.. så nu sitter det nya på!

ser lite kontigt ut när det är ett nytt o blankt avgasrör som sticker ut under bilen.. man e ju van vid att det är ganska brunt o ytrostigt på de flesta bilar,, men det kommer nog  haha

igår va ja jätteduktig.. ja släppte av fredrik på jobbet vi 5 sen åkte ja o handlade.. massa mat o backar till garderoberna o så. Jag säger bara åk aldrig till lidl o veckohandla själv.. shit va jobbigt det var.. ja tog ju ingen vagn dum som ja va.. helt plötsligt var min korg full så jag fick mula ner grejorna som återstod .. bra i ju för sig .. då köper man ju inget onödigt =) Men det var ganska jobbigt att bära allt.. flera mjölkpaket o yougurt o juice o grejor.. o självklart skulle vi ha en påse potatis!
 sen ska man ju hinna med o packa... shit där snackar vi maratonpackning.. o betala.. o lite snyggt o smidigt få med sig 2 kassar o en potatis påse.. en i varje hand o påsen unden armen sen skred jag snyggt ut till bilen.  hahah inte då =)

sen köpte ja som sagt plastbackar.. jättebra o stora o billiga va dom .. med lock. dom ska vi ha i graderoben o ha lakan o sånt i .. så man har skyddat sig lite mot djur iaf.. hoppas inte dom jäklarna kommer tillbaka endå.. då blir ja galen tror ja!

sen hann ja knappt med att plockar i o ur disk,damsuga o plocka upp allt på vinden innan det var dags att hämta fredrik igen 9.

Han va världens sötaste .. ja har ju pratat om att jag skulle vilja ha en blomlåda på balkongen.. så han hade lagt undan en åt mig.. så ja valde lite blommor.

ikväll ska ja försöka hinna plantera dom.. ja måste även köpa en plastkruka för ja har fått en växt av madde som jag måste plantera oxå =) Jag älskar växter!!

Nu har jga vart o hämtat ut mitt parken zoo kort. man får gå i parken hur mycket man vill o under maj till aug tror ja d va så får man gå i badhuset så mycket man vill. ja ska morgon símma nästa v.. får se om älsklingen orkar följa med.. man måste gå dit till 7 hehe =)

ikväll är det ju valborgseld.. någon som ska se nån eld?

Vi skall åka till sundbyholm o se fyverkerierna o elden.. mysigt! =)


vi kanske ses ; )

puss o kram!

Gårdagens outfit

Här får ni gårdagens outfit.. kameran behöver laddas så dagens kan ni ej få se =)

image384

image388

 


Pumps - Gamla
Jeans - Vila
Skjorta - Gammal
Skärp - Gammalt
Jacka - Ellos ( hade den bara som jacka inte hela dagen)
Örhängen - sekond hand.

puss

allt i ord!

Hej


nu har ni ju fått helgen i bilder.. så jag tänkte att jag skulle berätta om den i ord oxå =)

I fredags morse vaknade vi halv 3 på morgonen.. usch.. där snackar vi grus i ögonen.. men det var bara att pallra sig upp.. det var ju för en trevlig sak =)

Ja skulle fixa med pengarna på kortet som sagt,.. vill ju inte ha mycket o så..  passade på att bet hyran oxå =)

Sen kl halv 4 kom 2 trötta murmeldjur till o hämtade oss .. hehe så då satt vi där 4 murmeldjur som var trötta o knappt hade ätit frukost o var på väg ner till nyköping.. det där med trötthet kan ju visa sig på olika sätt.. ja till exempel "trakaserade dom andra" prata hela vägen ner för att hålla mig vaken.. det tyckte fredrik va lagom kul då han hade försökt sova hela väge ner .. men det gick alltså inge bra .. sorry auu =) som ni såg på korten så fick han vila när vi va framme.. haha han o johan!

Sen när vi kom fram checka vi in o så.. när vi skulle gå igenom tullen blev jag stoppad för ja hade en berry yougurt i min påse som var mer än 50 ml.. typiskt.. Berry terroristen från Eskilstuna har anlänt   hahah!
Jaja ja som skulle äta min goda yougurt så fort jag kommit innanför dörrarna.. fick shoppa en ny.
sen gick vårt plan vid 7.. ja hatar o flyga haha som ni vet! men det gick faktiskt ganska bra ner.. ja har kommit fram till att det är lite turbulens nere vid paris flygplats så det är lungt hahah =)

sen hämta ja o madde väskorna o killarna fixa biljetter .. un biljett de paris sil vous plait  =))

bussresan gick bra.. märkliga människor i bussen  bara.. madde o ja höll på garva ihjäl oss när vi såg en brud som va typ 20 sitta o suga på tummen o läsa en bok.. hennes manliga sällskap verkade inte reagera så det var nog ingen ovanlig syn .. mupp!

Sen kom vi fram o åkte till hotellet.. det gick ganska smidigt o bra..skönt o lämna ifrån oss väskorna..

sen började vi knalla ner emot notre dame..  där på vägen gick vi förbi Phantéon .. efter detta så bestämde vi oss för att åka ut till Chateau de Versailles. 
Dit kunde man åka tunnelbana ända fram.. helt sjukt.. tänk att det låg mitt i skogen när det byggdes.. iallfall så gick vi upp på gårdsplanen o blev faktiskt väldigt besvikna.. det låg mitt i stan o såg inte sådär jättefantasktiskt ut.. men vi gav det en chans o sa vi kan ju kolla på baksidan oxå.. o det är jag väldigt glad att vi gjorde.. det var så jäkla coolt.. en gigantisk park bredde ut sig åt alla håll på en del ställen till horisonten .. det va jättefint o jättestort.. ja o älsklingen skall åka tillbaka o hyra en golfbil nästa gång o åka runt.. vi har ju bara sett en bråkdel.. kolla bilderna.. det häftiga är att dom har planterat o grävt o fixat allt för hand!! många fick sätta livet till.

Efter det åkte vi tillbaka in mot paris.. o tog oss till Montmartre.. för mig den charmigaste stadsdelen i paris.. Där finns den gigantiska tunnelbane o tågstationen Gare du Nord, massa resturanger,billig shopping o sacre coeur!
Vi gick direkt till sacre couer som är en vit basilisk eller basilika eller va de heter.. en vit kyrka i marmor som ligger högst upp på i montmartre som är uppbyggt på ett berg. Utsikten härifrån är fantastisk!
Där gick vi o strosa i kvällssolen.. gud va mysigt det var.. på trapporna upp till själva kyrkan ( efter alla jädrans trappsteg upp)  så sitter en massa folk o vilar o bara är.. mitt i trappan stog en kille o sjöng o spela o han gjorde det jäkligt bra!  önskar att man hade haft tid att sitta ner o bara njuta..

vi gick in o kolla i kyrkan oxå.. ja smygfilma lite fast man inte fick hehe

Sen gick vi neråt igen,, då skulle det shoppas.. tyvärr var affärerna stängda o vi bestämde oss för att åka tillbaka dagen efter istället o shoppa..

Vi åkte tillbaka mot hotellet.. o fredrik o jag stanna i en kill affär som ha shoppade lite i medans madde o johan åkte tillbaka till hotellet o vilade lite.. när vi kom tillbaka så laddade jag videokamran en stund.. sen var det dags att dra till eiffel tornet!  vi hade med oss en filt o bubbel.. hade hittat en flaska mousserade i affären brevid hotellet för 39 kr =)

Den var rikigt god o vi hade jättetrevligt.. mycket skratt..

när vi satt där i gräset så såg vi stora sorkar som sprang på gräset i mörkret som fredrik trodde va råttor.. så jag var tvungen att gå o kolla.. o uuuuuhh så äckligt men det var stooora råttor.. klart dom levde på allt som blev kvar.. måste vara mycket med tanke på deras storlek!

haha johan gick iväg o kollade o sen smög han tillbaka o drog i fredriks jacka så fredrik blev jätterädd.. haha stackars älsklingen.. men vi garva..

när vi satt o prata om dom där stora råttorna så vände sig madde om o såg en pudel öch blev livrädd haha.. =) det är ju inte lätt när man sitter o stissar upp varandra o helt plötsligt är det något gigantiskt bakom en =)

Sen hade vi sån otur när vi bestämde oss för att åka tillbaka till hotellet efter kl 12 nångång så hade det sista tåget på den linjen vi brukade åka med gått.. typiskt.. lost i Paris..
Några vakter hjälpte oss. Dom sa att vi skulle till en annan linje o sen gå därifrån.. mindre kul.. men som tur var kom vi hem oskadda.. det var skönt att vi va 4 stycken!

Somnade nog runt halv 3.. vaken ett dygn . då va man inte så pigger!



på lördagen vaknade vi runt halv 9..  vid halv 10 var vi på väg ut på stan igen.. man va fortfarande trött o hade oont i fötterna kan ja säga =)

vi hade tänkt o äta frukost på det stället som vi ätit frukost på sist vi va i paris men dom hade inga crossianter så vi köpte kaffe o choklad att ta med där och chokladbröd o crossianter i ett stånd brevid.. sen gick vi tll luxemburgska trädgården o satte oss i solen o åt vår frukost o bara nöjt.. det var så härligt och riktigt vackert väder.. vi hade verkligen tur med vädret våra dagar i paris!

Efter frukosten gick vi o strosade lite i parken.. och såg orginalet till frihetsgudinnan i NY. coolt o ha sett.. hon va inte grön.. hon va brun faktiskt..

Men hela parken däremot var grön o fin =)  träden va gröna o blommorna utslagna.. =) se själva på bilderna.

efter detta gick vi vidare mot nya äventyr..

vi tog tunnelbanan till Louvren o kollade på pyramiden o jättebyggnaden .. det är bra stort alltså!
efter detta gick vi genom parken ner mot Place de la concorde. Där hade dom giljotinen förr i tiden o dr avrättades Marie Antoinette. Nu är det en stor rondell med en 2000 år ( tror jag det är) obelisk. därifrån ser man triufbågen bort i horisonten. Den e så stor så det ser ut som den e nära men det tar ca 1 tim o gå hela Champs Elysée upp. haha madde o johan blev förvånade.. det ser mycket närmre ut.. men jag känner verkligen inte för att gå den gatan igen any time soon.. =)

vi kollade runt triumfbågen en stund o sen började jakten på ett café. tror ni vi hittade nåt,.. helt sjukt.. hur kan man inte hitta ett café i paris? men det vara bara matställen överallt. Vi hade tänkte att vi skulle åka till något som vi trodde hette La de France eller De la France.. det varbara det att det hette La Defence .. hehe ups.. men vi hittade
dit iallefall.. det var den modernare delan av paris med skyskrapor o häftiga hus..  det kändes som att komma in i en stad från framtiden som var alldeles lugn o tyst.. o nästan spöklik.. var antagligen för dett det är en arbetsdel o folk var lediga eftersom det var lördag.

Efter detta åkte vi mot Montmarte igen för att göra av med pengar.. =)
Ja shoppade en jättefin aftonklänning.. nu måste jag bara få tillfälle att använda den. någon som vill gifta sig? hehe

Men ja hittade faktiskt inga skor.. jag tror fredrik tyckte det var skönt .. hehe!

han skulle kolla på skjortor i en affär men dom sa bara no no no o började visa händerna som kapade armarna.. alltså fredrik hade för långa armar stackarn =)

men sen när vi åkte tillbaka mot hotellet stannade ja o älsklingen o handlade i en affär som han ville kolla i. Där hittade han 3 tröjor o ett par byxor.. jättebra ställe =) fina grejor!

Sen åkte vi hämtade upp madde o johan o begav oss till eiffeltornet igen för nu skulle vi ända upp i toppen!!

Vi hitta en bra kö som gick relativt snabbt. ca 40 min innan vi va framme i kassan. Anledningen till att den kön vi hamna i (Pilier Sud) va kortare var för att det bara fanns trappor på den sidan. =) bara att knalla upp. det är ca 700 trappsteg upp till andra vånigen.. sen fick vi ställa oss i kö igen i kanske en halvtimme innan vi kom fram till hissarna som tog oss ända upp till toppen.
Därifrån såg man väldigt långt =) stad åt alla håll..  Nästan så man kände sig lite snurrig o fick svindel.
Där uppe fick man även gå ut o titta.. häftigt men ganska kyligt då solen precis hade gått ner o det blåste.
kolla in bilden som fredrik tog rakt ner på ett av benen. Det ser inte stort ut däruppifrån ..men som ni ser på dom andra bilderna så va de de!

efter detta tog vi våra stackars trötta fötter o ben o åkte till notre dame för att hitta en resturang.. vi hittade en  =) maten var inte speciellt bra o dom tog 80 spänn för en 50 cl cola.. men det var ändå himmelskt att få äta just då =)
Madde imponerade med sin i stort sätt enda franska replik.. l´addition sil vous plait!  Notan tack! =) Bra madde!

efter detta tog vi oss tillbaka till rue berthollet =) för att sova.. när vi sitter i vårt rum hör i ett stort brak ute i korridåren.. mysko tyckte ja o kollade att dörren var låst..!

På morgonen när ja skulle gå på toa var hela toalocket sönder. . ( ja toan var i korridåren).. och det låg delar över allt på golvet.. märkligt..! Senare berättade madde att johan hade stått på toalocket och försökt få igång sensorn som tände lyset på toan. som satt typ högst upp i taket.. då hade han lutat sig lite för mycket så hela locket lossnade o for åt ett håll o johan åt ett annat.. haha dom bestämde sig för att låtsas som att det regnade och berätta inte något hahahahahaha! Toalett marodörer!  ; )

Sen stannade vi på ett fik o köpte frukost o sen var det bara att åka mot flyplatsen.. vi köpte med oss lite vin oxå innan vi satte oss på bussen.

Flyget gick ganska bra fast piloten körde som en tok =) han gjorde väldigt tvära kast vilket ja tycker e jobbigt .. men han landade väldigt bra... o ja lever ju än så =)


Vi hade en helt underbar resa! tack madde o johan för sällskapet! nästa gång tar vi rom =) vi måste börja kolla upp det där!

det var allt det!

Puss o kram

Hemma igen!

Här är alla bilderna:


Dag 1:

1.    2.   3.   4.

1.Trötta killar på flygplatsen kl 5 på morgonen =)
2. Första bilden på mig i Paris
3. Phantéon
4. Phantéon o jag

5.   6.   7.   8. 

5. Älsklingen o madde o johan framför Phantéon
6. Ja o älsklingen vid Notre Dame
7. Madde o johan vid Notre Dame
8. Notre Dame

9.    10.   11.   12.


9. Ja o honey framför Notre Dame
10. Notre Dame o grönskan
11. Det var väldigt grönt i hela Paris.
12. Fredrik


13. 14. 15.
16.

13. Fredrik o Johan
14. På väg mot Chateau de Versilles
15. Jag framför C. versilles
16. älsklingen framför C.Versilles

17. 18. 19.
20.

17. ja o honey med ena parken till slottet i bakrunden
18. Det var stort! det är fredrik e vänstra hörnet
19. Ena parken ( allt är handgjort o tog 30 år att bygga)
20. ja o en staty

21. 22.23.
24.

21. Ja o auu med slottet i bakrunden
22. Madde o Johan med den stoora ena parkdelen tillhörandes slottet
23. Jag o älsklingen                    ---------------   I I  ----------------
24. Ja o madde vandrar runt vid slottet

25. 26. 27.
28.

25. jag på väg upp för trapporna i Montmartre
26. jag som väntar på madde o johan. Det var många trapport upp. kolla utsikten!
27. Utsikten från Montmartre
28. -------------- I I ---------------


29. 30. 31.
32.

29. jag o madde o johan o utsikten från Montmartre
30. Sacre Couer
31. vi o karusellen i Montmarte
32. Vi som dricker skumpa på en filt framför eiffeltornet

33.   34.    35.  36.

33. En öl o eiffeltornet.. Det är väl häärligt älskling!?
34. Ja o älsklingen med Eiffeltornet i bakrunden
35. Eiffeltornetm by night
36. vi på filten

37. 38.39.40.

37. Ja o älsklingen vid ett ben på E.t

Dag 2:


38. Jardin du Luxemburg ( Luxemburska trädgården )
39. Madde o johan åt baguetter till frukost i trädgården ( väldigt grönt o fint där nere nu)
40.Jag o fredrik åt crossianter o chokladbröd =)


41.  42.  43. 44.

41. Ja som filmar trädgården
42. Orginal Frihetsgudinnan ( som USA fick en kopia av)
43. Jag o Frihetsgudinnan
44. ja, Madde o Johan vandrar vidare ut på nya äventyr .. ny dag nya äventyr hehe

45.46.47.
48.

45. Fredrik i trädgården
46. jag i trädgården
47. Tunnebanan ( Saint Michel- Notre Dame)
48. Jag o Seine


49.  50.  51.  
52.

49. Louvren
50. Fredrik vid pyramiden
51. Ja i parken vid louvren ( o spindeln)
52. Fin bild. i parken


53.   54.  55.  56. 


53. Älsklingen vid Place de la concorde
54. Place de la concorde
55. Jag försöker hitta närmaste tunnelbana. (Den här gången orkade vi inte gå hela Champs Elyseé =)
56. Fredrik framför Triumfbågen

57.   58.   59.  60.

57. Eiffeltornet
58. Madde o ja vid E.t
59. Fredrik o Madde o Johan i kön
60. Madde o jag o älsklingen i kön ( ser ut som vi e själva men så e det inte hehe )

61.62.63
64.

61.Utsikten högst upp från E.t
62. Kort taget högst upp från toppen rakt ner. Notera att ena benet inte ser så stort ut häruppe från )
63. Jag högst upp
64. Fredrik högst upp

65.66.67.
68.

65. Ja igen högst upp i toppen
66. Vi ska äta på resturang
67. jag o älsklingen på resturangen

Dag 3:

68. Min frukost sista morgonen


68.69.70.
71.

68. Fredrik o frukosten
69. Ja o madde o johan i bakrunden
70. Franska landsbyggden
71. sista bilden i bussen

min lunch!

ja hade världens mysigaste lunch idag! ja o fredrik låg på djurgårn på en filt =) ja hade friskvårdstimme så vi hade gått om tid!

image298 

image299

image300

image301

Härligt härligt!

puss o kram

=)



Livet är inte roligare än man gör det!


Sista dan!

ja ja ja woohooho woo hoo.. =)) =)) =)) =))

Imorgon bitti I´m out of here!


Åh det ska bli så jäkla härligt.. på lördag ska det vara 21 grader o sol.. e ni avis? ja förstår er =) hehe

tänk på mig imorgon kväll när jag sitter vid eiffeltornet o dricker franskt vin på en filt.. o ser hela tornet glittra en gång i timmen typ =) åhh det ska bli så himmelskt! Ja ja jag vet jag svävar iväg o säger knäppa saker nu  men det gör inget! haha

Ska bli kul att se Chateau de versailles. undra om man får gå in.. tror inte det.. eller så e d dyrt o inte värt det.
Det är bra att det går tunnelbana ända ut dit.. har hänt ganska mycket sedan det byggde. vi kollade på en film/dokumentär för kanske 2-3 mån sen o då handlade det om när kungen byggde versailles. Det måste vara bra stort! Det var mycket folk som fick sätta livet till i byggandet av kungens vansinnesverk o det e ju inte värst kul..
Men det ska bli coolt o se iallfall.
Har jag skrivit här förut att det gamla slottet var Louvren? Museét där mona lisa hänger idag!

Ja ska gå till forex idag o växla pengar. Sen har man ju med sig kortet oxå.

Ja såg lite på ett program om flygkraschar igår i en paus.. kanske inte va så smart.. ja tycker bara jag blir mer o mer flygrädd för varje gång jag åker.. ja ska defenetivt ta med en bra bok för då kan jag försvinna in i den.. då brukar det gå bra o ganska fort =)


Det kommer bli en tidig morgon imorgon.. ja slutar 7 ikväll för jag ska vara med på en kundträff på jobbet. Vi ska stå på Ica Ekängen o visa påsarna.. om nån skulle ha vägarna förbi  ; )

Sen kl 8 kommer madde o johan ju o kollar väskor o allt.. sen är det bara dags att sova för jag ska upp ca halv 3 inatt.. ja vill hinna flytta över pengar o så från kortet.. vill ju inte ha för mycket .. får ju lön i natt.. därför måste ja hehe.!
sen ska man ju göra sig iordning.. funderar på om man ska ducha då o så.. o sen ska vi dra vid halv 4..
planet går ju 7.. tidigt tidigt.. ja e ju som bekant verkligen ingen morgonmänniska!

Jag måste oxå köpa en stoor nål o en stark tråd för min resväska har gett upp lite vid handtaget uppepå ..
Men det är ju inte så konstigt.. den har ju vart i:
 
* USA (först till New York, sen till Washington sen till Frankfurt on sen hem till Arlanda)
* Rhodos ( till o från)
* Bulgarien ( till o från)
* Korfu (till o från)
* Paris ( till o från)
* London ( till o från)

Så då kanske det är dags att byta nu snart.. ja ska köpa en stoor väska när vi ska åka till Thailand i vinter =)

Så när vi kommer hem på söndag ska vi fira mamma. hon fyller egentligen år på lör men eftersom vi inte e hemma så har vi mutat henne med att hon ska få en present från paris så hon ska ha kalaset på sön istället hehe

Sen e det bara en 3 dagars vecka nästa v..  skönt =) då ska jag även hinna med o fika med Jennie . va länge sen .. hon har vart i Norge o jobbat.

o sen på torsdag ska vi dra ner till Göteborg o ha en långweekend hos fredriks brorsa.. vi ska åka ut till kårholmen..
En ö i Göteborgs skärgårs som dom har hus på =) ska bli så himla mysigt! Även fredriks mamma hänger på!

O jag måste bara få beklaga mig igen om det här med namnsdagar.. alltså vem heter Vega?? Vega finns med i kalendern o inte Sofie .. irriterande =)

Bilder jag inte visat här innan =) ja lovar det kommer nya efter helgen! =)

image295

Jag o utsikten från montmarte.

image296 Älsklingen utanför louvren.

image297

Här står jag på första!! våningen i eiffeltornet o tar kort ner på folket som köar.. Ja det är HÖGT!
högre än man lan tro!


Sist gick vi bara upp till andra våningen för vi orka inte köa.. Den här gången ska jag banne mig upp till toppen =)



Thats all for now

Ni får klara er utan mig imorrn så hörs vi på måndag =)

Puss o kram


senaste budet!

Senaste budet jag hörde på lägenheten va 770 000 kr..

Alltså... vem betalar det? för en lägenhet som måste total rustas!

=)









Allting är relativt!










dagens outfit

image293

Jeans - Wrangler
Linne - Glamour
Nitskärp - gammalt
Kort kavaj - Gina tricot
Halsband - Lidex

image294

O min underbara kappa

Kappa - Ellos
Solglasögon - H&M


Puss

Oh Sunny Day!

Idag är det en soliga dag IGEN! Det är så härligt med vår!  =)

Igår var alltså anticimex på besök hos oss o sanerade! jätteskönt! Men vi väntar med att lägga in kläderna till vi kommer hem från Paris.
Appropå det så fick jag ett sms från sara igår kväll där hon skrev att eiffeltornet var jättehäftigt åp kvällen .. grrrr =)) hehe inte alls så man blir avis..Men det är ju vår tur snart =)

Tillbaka till lägenheten,,
Made skulle ha kommit över med en växt till mig ikväll o fikat lite o så men vi har ett tredje världskrig i vår lägnehet så jag ringde o fråga om vi kunde ta det nästa v.. o det gick bra =)

Vi bestämde oxå att dom skulle komma över med sin bil så vi kan kolla om vi får in våra resväskor i deras bagageutrymme. Madde e lite orolig över det men det löser sig nog =P


Imorgon natt åker vi weiii!!!


Här på jobbet är det ganska lungt idag .. varmt o skönt på baksidan så man kan äta där =) ja vet =)

Igår va ja o auu på biltema o köpte avgassystem! KUL o lägga pengarna på VERKLIGEN! hehe
Men man får ju inte sånt billigare nån annanstans.. Biltema e outstanding.. ja gillar biltema!

image292

Det var ganska mysigt med en mini roadtrip =)

Sen råkade vi åka åt fel håll när vi skulle hem.. haha man tycker ju att vi borde lära oss.. ( var likadant när vi skulle hem från v-ås flygplats efter att vi varit i London ) .
Det var typ på samma sätt oxå. Fredrik körde o så
- ska vi åka mot stockholm? och jag svarar
- Ja aaa då!! det ska vi!

hahah men nej man ska ju åka mot Oslo! Då när vi hade åkt dit var vi ganska hungriga.. ja hade noterat att vi ahde åkt förbi ett mcdonalds,ett burger king, pizzahut och Max. Haha snacka om att bara ha ögon för mat! Men iallfall. fredrik kom på att dom hade maxburgare för 19 kr mån-ons.. så vi tog 2 stycken på drive in =)
image291

Snygg man ser ut haha men den bjuder ja på! Det är svårt att äta o ta kort samtidigt !

Fredrik kom o tänka på den där reklamen där dom visar att man gör mycket annat i bilen än bara kör haha!



Sen åkte vi hem till mamma o pappa. hade lovat att ta in hästarna för ingen va hemma!

efter det var det en bra tv kväll på 5:an.. Ugly Betty o Desperate =)


Idag har jga kollat lite på Ufon.. undra om det finns.?. Jag tror iallafall att det är omöjligt att vi e ensamma i hela universum.. o vad är det som säger att vi är mest utvecklade?

Men vad är universum o hur stort är det .. o vad händer om man skulle komma till slutet .. slår man i väggen då? och hur kom universum till? o vad fanns innan?

o finns det aliens?

Jag tror att det finns mycket saker som världens myndigheter o ledare håller hemliga! Nån som sett national treasure ?  där snackas det ju om en bok.. som innehåller alla hemligeheter i usa.. =) Ja tror usa har mycket hemligheter som dom undanhåller för invånarna .. faktiskt för resten av världen!

Om det inte finns .. hur kan det komma sig att så många människor sett så kallade ufon? om du kollar på youtube ( kanske inte världens mest pålitliga sida =) ) så finns det säkert några iallfall på 100 som faktiskt är oförklarliga!

usch ja tycker aliens verkar läskiga.. men vem har sagt att dom är onda.. men vem har sagt att dom bryr sig? eller ens förstår oss...  om dom nu finns??

hahah nu har jag svävat iväg en massa.. ja framstår ju som lite knäpp.. Men om man inte frågar får man aldrig veta!

bäst jag räddar upp det här med en dagens roliga  från tjuvlyssnat.se =)

Trönninge, Halmstad

En flicka ~5 kommer fram med en halv skogssnigel.
Flickan: Mamma, jag hittade lakrits i skogen.


hahaha..

puss o kram





Tokiga folk

Hahaha budgivningen för lägenheten ligger för närvarande på 700 000 kr!!!

sjukt! folk e galna!


Men skönt att det drar iväg så det inte eprecis på gränsen..!

Min fina vårkappa =)

image290

hahah kolla mina ögon =) ja tror ja blinkade.. men det kan inte hjälpas det här var bästa bilden på min kappa!

puss

Saneringsdag =)

Hej.

Idag kommer äntligen anticimex till oss o sanerar !! det ska bli så skönt! Det är jobbigt att ha allt i sina garderober i säckar o lådor o så i hela vardagsrummet.. dom kommer få sig ett gått skratt dom, anticimex när dom kommer =)) hehe

Dom skulle ringa nångång mellan 13-17 idag .. då måste jag cykla hem o låsa upp åt dom! Om inte hyresvärden gör det. men det tror ja inte eftersom det var ja som ringde o beställde tid o lämna mitt nr o så..

Idag är sara( min kusin) i paris.. ooooorätviiist!   hehe verkligen.. för ja ska ju inte dit om 2 och en halv dag =)

Dom borde vara ute o knalla på gatorna by now. planet gick 10 i 7 i morse.. tar ca 2 tim, sen buss 1.5 tim o sen metro o lämna väskor o så..

Ja har gett lite tips till sara. Bl a. att kolla eiffeltornet både på kvällen o på dagen, se montmartre osv.


Igår va vi o kollade på en bostadsrätt.. ja  e kär o fredrik e realist hehe.. så vi får se hur det blir.. hur som hellst så går den lägenheten att göra jättefin. Stora förnster o en jätteljus lägnhet. coolt att man ser ut över hustaken. Sen måste man bara hoppas att banken e sammarbetsvillig o så heh.. vi får se..


Idag ska jag o älsklingen åka till v-ås o biltema. vi ska köpa ett avgasrör till vår kära bil =)
Vi måste fixa det nu för snart är det dax att besikta.. apropå det så måste ja gå in o boka tid.. ska göra det nu!


så fixat.. ! =)



Annars så var ja o madde på wolkshop med linedancen igår.. haha vi kunde redan alla men det var lite fel i den ena låten som vi lärt oss.. det är inte bra.. ska jobba på det!


Dagens roliga:

Flygplan till Turkiet

Det är dimmigt. Helt plötsligt hamnar planet i en luftgrop, som varar i några svindlande sekunder. När allt är normalt igen sitter alla passagerare och är smått chockade. En pojke ~6 hoppar snabbt ur sitt säte och springer fram till cockpit-dörren.
Pojken (mycket argt): HUR FAN KÖR DU EGENTLIGEN?!
Ett fniss sprider sig i planet.



; )

puss o kram

Helgens rapport!

Hej.

Ja har haft en jättebra helg trots att vi har tvättat hela helgen! Eller nästan hehe.. Hela
lördagen tvätta vi från kl 11 till kl 5 nångång. sen lät vi allt hänga i torkrummet över natten =)

I fredags gjorde vi inge roligare än att tvätta heller.. hehe
jo just det en sak vi skulle köpa pizza på american pizza.. o vet ni vad dom tar för en medium pizza? 90 spänn.. shit o sen har dom börjat ( tror ja har aldrig vart med om det tidigare där) med kortavgift 5 kr..
Snacka om inte värt det.. trist på så goda pizzor men men så e det. dessutom är det olagligt med kortavgift.. 
image271



 I lördagskväll hade ja tjejkväll .. vi hade jättekul! vi sjöng karaoke så hela huset måste ha blivit tokiga på oss. hahah. Rätt åt muppgrannarna.
Nu har den killen i den lägenheten tagit sig friheten att använda pltasen direkt utanför dörren som parkering.. dag ut o dag in.. varför kan inte han parkera på gatan som alla andra??
Tönt!

Iallfall så kom tjejerna över till mig vi strax efter 8 o vi sjöng väl ända tills vi skulle ner på stan i stort sätt hehe!
Vi gick ner vi halv 12..

När vi kom ner på nybron så sa en tjej ja känner lite .. a men va bra ställ dig först i kön du! så jag tällde mig där o då sa han efter att ha kollat på alla leg. inklusive dom bakom oss.. att vi var för unga..
VA?!
det mest komiska i situationen var att den ena tjejen jag såg innanför är min gamla granne som är ett år yngre än mig.. haha
Då berättar tjejen som sa åt mig att gå fram att hon hade bråkat med just den vakten förra gången hon inte kom in. konstigt att vi inte kom in då.. typiskt..man ska hålla sig för sig själv!!

Aja vi gick vidare till harrys .. mycke trevligare vakt men inte lika kul där tyvärr..!!

Älsklingen kom oxå dit när vi hade vart där en liten stund.. mysigt!

Men vi va tråkiga som vanligt o helt plötsligt var alla på olika ställen så då bestämde ja madde o älsklingen oss för att gå hem.

Vi lämnade madde till johan ( =)) ) som kom för att möta henne o sen gick vi hem. Vi var inte hungriga då när vi var på stan men när vi kom hem blev vi såklart hungriga. vi kokade korv med bröd hehe kl 2 på natten typ. o sen gosades vi.. Mysig avslutning =)

                             

På söndagen var det bara att upp o tvätta igen.

Ja råkade väcka fredrik med fruktsoda i ansiket o hela sängen. hehe.. ja tänkte läsa lite för fredrik var seg o vill vila en stund till. eftersom jag var tröstig så gick jag o hämtade ett glas fruktsoda o när jag sätter mig i sängen så lossnar botten på glaset! o all dricka faller ut i hela sängen.. tur att vi ändå skulle tvätta!
Men va e oddsen på den..? ja fatta först inte.. jag tänkte hur lyckades jag skvalpa ut hela glaset? haha
har faktiskt sett detta hända förut med dom här glasen- 5 kronors från ikea ! Men jag gillar dom endå =)


hehe som tur är hade vi inte så jättemycket tvätt kvar igår så vi han med att sticka hem till mamma o pappa o pyssla lite med hästarna o rida o så.
Det blev inte så mycket ridande för mig för mondo hade trampat sig så fredrik red på felis!
Han va jätteduktigt min älskling. Galopperade helt själv ute på vägen =)

Sen hade vi en mysig hemmakväll.. !!
skönt att anticimex kommer imorgon bara så är det lugnt sen =)




Ikväll:  Kolla på lägenhet kl 17:30 dansa linedance 18:30



Puss o kram

Hej

Idag är det fredag!!! härligt!! Man är lite gladare dom här dagarna faktiskt! fredagarna gör verkligen sitt för välbefinnandet!

Igår tvätta vi från 5-10 så det var den kvällen!

Ikväll ska vi tvätta så mycket det bara går.. suck!  Vi ska försöka åka o handla däremellan oxå!

Imorgon är det tjejkväll weii! ja har shoppat lite vin som madde o ja ska dela på =) De blir la spriters igen dårå =)


Idag känner jag mig lite splittrad.. har mycket att göra känns det som fast jag inte har det.. eller jo hemma.. känner mig lite stressad..

Men det blir nog bra det!

jag får inte glömma att ta med mig karaoke skivorna från mamma o pappa ikväll =P



Igår såg ja o älsklingen 3 rådjur när vi skulle åka från oss. Vi har sett dom förut .. när dom sprungit ut mitt i vägen.. så varning till alla som åker runt djurgårdsparken.
bildbevis:

image270

kul att ja fick en bild på dem =)


Idag blir det ingen dagens outfit.. ja har ju för fasiken inga kläder att ta på mig =)
O sen ser mitt hår ut som 7 svåra år idag hahahah!


Puss

Dagens outfit!



Vi hade ju kundträffar så jag ser lite proper ut med namnskylt o allt. =) 


             
Dagens:                                                                           Gårdagens:

Stövlar - Sekond hand                                                  Stövlar - Coop
Byxor - Bikbok                                                                 Byxor - Bikbok
Skjorta - Ellos                                                                 Skjorta - Gina tricot 
Armband - hand made =)                                             Halsband - Fått
klocka - köpt i Grekland
Puss


Smartfötter till hyresvärdar =S

Hej.

ja blir så trött.. jag har satt upp lappar på alla dörrar i mitt hus igår att vi har dom där djuren i garderoben. o bett  alla kolla sina garderober så att vi inte får tillbaka dom nu är vi verkligen gör ett häst jobb med att städa o så.. O tror ni inte våran mupp till fastighetsskötare går o river ner dom nu på eftermiddan?! fredrik hade sett henne.. suck..så jag tänkte ok.. a men då får jag väl fortsätta att sätt upp lappa då! som tur är är min jobbarkompis åsa så smart. Hon sa:
-varför lägger du inte lappar i brevlådan?
ja varför inte ? haha =)) =)) smart va!!! o jag har skrivit med tel nr till anticimex oxå. lurifax hehe


Så va hände igår då?

jo jag tvätta o tvätta o tvätta o tvätta !!!!!!

Men däremellan hann vi åka till ica maxi o köpa 2 torkställningar. bra att ha även i framtiden! Åka till mormor o lägga fredriks kostymer i karantän i mormors frysbox haha. Men ska alltså lägga allt som man inte kan tvätta i 60 grader i frysen i 2 dygn. Fatta alla mina väskor suck.. senare projekt! dom ska ut på balkongen o sen in en o en i frysen.. kommer ta en mån haha!

Trots alla min hahah känns det lite som man kämpar för att hålla huvet över vattnet nu. Konstig känsla att sitta rastlös på jobbet när man egentligen bara vill hem o tvätta!

Tur att ja har Fredrik! o tur att jag får åka till paris o vila upp mig nästa vecka =)

Sen är det ganska kul att vi ska ha tjej kväll hos mig på lördag!!! weeiii!! ja ska ta med karaoke skivor hemifrån mamma o pappa idag ( ja jag ska tvätta igen )! dom har massor.. =)


Jag hann faktiskt med att gå på min andra linedance avslutning oxå! det va kul! skönt avbrott! ja måste säga att jag tycker att zjozzyz funk e rikigt rolig.. den o Rama lama din dång är min favoriter just nu .. haha all utom madde måste fundera vad fasiken det är =P

ja hitta roliga historer idag på en sida som hette tjuvlyssnat.se  tror ja det var! Där är det folk som har hört andra säga det här på stan eller affären eller lite varstans!

kolla nedan:

Underligt hur de alla bara verkade gå över hennes huvud

Pizzeria, Stockholm

Två tjejer ~14 sitter vid ett bord och äter.
Tjej 1: Asså, jag och Stefan, vi typ ba...
Tjej 2: Vad?
Tjej 1: Asså när han kom hit, vi typ...
Tjej 2: Men hallå? Vadå?
Tjej 1: Nä, det var inget.
Tjej 2: Meen! Har man sagt A får man säga B.
Tjej 1: Va? Jag har inte sagt nått A! Asså... vadå?
Tjej 2: Men det var en metafor.
Tjej 1: Jaha.... va?
Tjej 2: En metafor! Vet du inte vad en metafor är?
Tjej 1 (ivrigt): Jo, just ja!
Tjej 1 Kollar ut genom fönstret.
Tjej 1: Vart då?
Tjej 2: Du vet inte vad en metafor är va?
Tjej 1: Joo... typ som en virvelvind!


Hon var antagligen född i 8:e månaden

Busshållplats, Lund

Två tjejer ~16 sitter och väntar på bussen.
Tjej 1: Jag har tänkt berätta en grej för dej ganska länge nu...
Tjej 2: Öh, okej. Vadå?
Tjej 1: Jag är gravid!
Tjej 2 (hysterisk): VA? Seriöst? Du kan inte mena allvar, när ska du föda barnet?!
Tjej 1: April april...
Tjej 2 (förvånat): VA? Den här månaden?? Din mage har ju typ inte växt nåånting, du måste kolla upp det där...



"Att byta ett ord eller två, gjorde det lätt att gå..."

Busshållplats, Linköping

Två lite äldre damer står och väntar på bussen. Ingen av dem säger något på flera minuter.
Dam 1 (utbrister plötsligt): Nej men hej! Jag kände inte igen dig!
Dam 2 (något chockad): Jaha... jag känner nog inte igen dig...
Dam 1: Nehej nej. Men hur är det med dig då?
Dam 2 (fortfarande ställd): Jo, tack bra.
Dam 1: Nej, men jag kanske inte känner dig då. Ha det så bra!
Dam 1 går på bussen som just stannat på hållplatsen.


Hon hade alltid tyckt att Faghag lät så roligt

Pendeltåget Bålsta - Kungsängen

Två killar ~18 sitter mittemot varandra och pratar lågt och kärleksfullt och kysser varandra.
Bredvid Kille 1 sitter en tant ~75.

Tanten (böjer sig mot Kille 1 och klappar honom på knäet): Så ni är HOMOSEXUELLA?! Grattis!!!



"Lägg till på köplistan: En peruk och en docka"

Parkeringen vid Ica Maxi, Skellefteå

Mamma ~25 med sitt barn, går förbi två arbetare med skåpbil som precis har parkerat på familjeparkeringsrutan.
Mamman (irriterat): Det måste vara svårt att hålla reda på era barn!
Man 1 (tittar frågande mot sin vän): Va?!
Kvinnan: Ja det måste ju vara svårt att hålla reda på dem...För dom är ju osynliga!
Männen går generat in mot affären.


S&M-smurfan hade hittills inte heller varit någon succé

Pub, Helsingborg

Kille ~25, med blåtira, till kille ~20: Du, du ska ALDRIG kalla din flickvän för PMS-smurfen. Det är en jävligt dålig idé!



Dagens roliga =)

Puss

Äpplen!

Varför blir äpplen bruna efter en stund när du tuggat på dom?

Jo det är faktist så att äpplet känner att det har förlorat en del av sitt skal och försöker göra ett nytt på det stället du ätit.  För att skydda sitt frukt kött!


Men vadå?


Har äpplen känslor? o vart sitt hjärnan? i skalet?



=)

Bonjour!

Hej o så!

Nu har snart halv dagen gått o jag får flytta tillbaka till min kära plats =))

Imorse hade vi frukostmöte för fastighetsägare/skötare. Det var lite segt i början o av 7 som skulle komma kom bara 3..
Så vi fick berätta våra grejor för dom få som var här alltså. Imorgon ska vi ett nytt frukostmöte.. hoppas att det blir bättre då. Ja hade nog tyckt att vi borde ha vart mer förberädda. men det löste sig för vi hade folk här som pratade.

Ja va här halv 8 i morse o tar en halvtimmes lunch så jag ska gå hem 4 idag =) lovely.. ja gillar att ha admin..!
men kattis e lite sjuk igen.. det här är andra gången när ja ha admin i rad.. ja vill faktiskt ha min admin!

I helgen blir det tjejkväll hemma hos mig! ska bli jättekul! fast vi måste städa unnan all tvätt o så .. suck! =)

I på måndag ska jag o älsklingen faktiskt kolla på en lägenhet. Bostadsrätt.. Man måste ju börja betala till sig själv nångång hehe!
Om man ska ha råd att bygga det där huset som man vill.

Lägenheten som vi ska kolla på måste man byta tapeter o golv i .. Men jag tror att den har möjligheter.
Vi får se om den är bra.. vi e lite fundersamma på badrummet.

Om en o en halv v  så ska jag få min välförtjänta sem!! längtar!..

Pusss

Dagens outfit

image258



 


Stövlar - Sekond hand
Strumpbyxor - Gamla
Svart klänning  - Gina tricot
Kofta - Gammal
Armband - Eget
halsband - Sekond hand




puss

hej!

Idag är det nog en ganska bra dag tror ja =)

Ja sitter o pysslar med admingrejor =) skönt att jag från o med imorgon lunch får sitta på min plats igen.. vi på admin hjälps ju åt halva v framme i kc.

Ja har hittat det nu.. Lombok =)

Det är en ö i indonesien!  Bali´s orörda granne =)


Om någon nu undrar så kom dettta upp när vi spela TP globetrotter..     =)))




Ikväll börjar Desperet housewives! yessss!!






Igår var madde o ja som sagt på linedance avslutning!!
image252

image253

image255

image257


Det var trevligt! vi kallar den här gruppen tantgruppen även om det inte är npn skillnad nästan mot vår andra grupp haha !
Vi hade igår avslutning tillsammans med nybörjarna.. det var kul att vi var bättre hehe. Nästa vecka ska vi ha vår första workshop där vi ska träna dancer inför SO.

Det var en märklig människa i deras grupp som tyckte hon var bäst på allt.. o kollade på madde o mig direkt o verka störa sig..

kanske för att vi e typ bäst i vår grupp .. muppa =)) =))

O madde din fuskis! hon brukar alltid ha träningskläder på sig men igår skyllde hon på att dom var i tvätten. Ja va alltså ensam i mjukisar fy fabian hahaha

Sen hände inte mycket mer min älskade auu hade maten klar när ja kom hem.. tortellinigratäng! så gott!!


puss o kram





 


 

Dagens Outfit

image251

Idag är det very sailor =)

Madde sailorstep heheh

Stövlar - Ellos
Jeans - H&M
Tröja - Bikbok
Skärp - Gammalt
Sjal - Sekond hand




Puss

Bättre sent än aldrig!

Hej.

Idag skriver jag väldigt sent.. men det är för att jag faktiskt inte haft tid idag tidigare. Det har vart mycket o  jag har vart på möten o så.

jag ska berätta lite om min helg..

I fredags så kom jag hem o slängde mig i soffan.. åh va det var skönt!! En liten stund efter att jag kommit hem så kom johan (min kusin) o hälsade på.. vi kollade på tv o drack lite vin/ öl o gjorde ingenting.. det var trevligt!

I lördags skulle ja upp vid 10 egentligen för ja till frissan vid 11 men jag vaknade 9. så jag tog en kopp kaffe, ladda min mp3 o gick ut o gick en halvtimme.. jätteskönt.. plockade lite tussilgo på vägen hem.. folk tyckte nog att ja va lite knasig haha men den bjuder ja på =)

På kvällen va vi hos Madde o Johan. Vi hade jättekul!! först kollade vi på RENT.. Den var bra trots en tveksam start haha. Känns som en sån film man ska ha sett..

Madde det där:
 
                                               hm hmh hm 600 minutes!!!

har fastnat i mitt huvud =)  Fredrik gick o nynna det när vi kom hem hehe..

Sen spelade vi TP globetrotter =) =) =) =) det va kul! lite svårt men helt i min smak.. ja ledde ganska länge med 4/6 tråtbitar men på slutet gick johan om mig med 5/6 .. typiskt! =)

Men vad hette det där stället ja skulle kolla upp?? nån som kommer ihåg?

bilderna från i lör:

image246

Dom har gjort om i sitt vardagsrum! det blev verkligen jättefint!!!!!
   


I söndags ( igår alltså) hade jag en riktig H-vetes dag!
Jag hade bokat tid i tvättstugan från 11-19 för vi har fått några jäkla små kryp i garderoberna som heter pläs-nånting.. som äter kläder.. =((((  har aldrig vart med om det förut så ja tvätta alla mina kläder o la in dom igen ..d et tog verkligen hela dan! fredrik jobba 8- 15 så det var väl tur för honom att han slapp vara hemma hela tiden..
ja tvätta som sagt allt o så o städa..
Men sen fick ja höra på jobbet idag att jag borde ringa anticimex..
så jag ringde först hyresvärden som sa att jag skulle ringa direkt till anticimex o boka tid o så och det skulle gå på dreas försäkring..

hon på anticimex sa att jag skulle ha tvättat allt i 60 grader för att vara säker.. ja tvätta i 40.. men ja ska kolla igenom allt o tvätta det med fickor i 60 o om det är nåt ja hittarr.. men det tror ja inte . ja va jättenoga första gången..
Fredrik måste tvätta alla sina kläder o sen måste vi gå igenom lakansgarderoben o där skjortorna o jeansen hänger o allt..

suck why me?

Men  anticimex kommer iaf nästa tis o sanerar.. dom ska spruta gift i garderober o vid lister o så .. så vi måste dra bort möbler från väggen.. suck igen !

kaoset som va:

image250

Värsta är ju att jag måste riva ut allt igen suck =/

Idag har jag bara jobat o jobbat o slitit!

Ikväll ska ja på avslutning på ena linedancen..Det ska bli kuligt!

puss o kram

Dagens outfit!

image245

Skor - Din sko
Jeans - Tiger
Tröja - Gina tricot
Skärp - Gammalt
Linne - H&m
Smycke - Gammalt



Puss

Hej o hallå!

Idag är det äntligen fredag .. o jag äter godis som ni ser på bilden här nere .. försök o le normalt med choklad i munnen haha =)
image243

Så här ser mitt skrivbord ut idag =)
image244

Jobbar o sliter gör ja!


Ja har en bra känsla idag.. dont know why.

Igår ja va vi hos mormor o hälsade på .. =) mormor o hon e stollig hon.. fast jag har sagt til henne tusen gånger att jag bara äter godis o kakor,tårtor osv. på fre-sön så försöker hon truga i mig kakor när vi e där haha..
det mest lömska tricket hon försökte med var när hon hade en liten köpt typ paj-tårta o vaniljglass till fika när vi skulle komma.. hahah Ja stod faktiskt på mig om nån undrar! =)
Hon e snäll hon min mormor!

sen var vi o handla en massa mat oxå .. o ett lysrör .,. så nu slipper jag duscha med ljus i badrummet även om det var mysigt o så!

Annars har jag läst på om Pinochet idag.. hemsk människa! Det väckte min nyfikenhet igår när vi kollade på spårlöst försvunnen.. jag tycker det programmet e jättebra! Torsdagar kl 20.00 på tv4.
Tilde de Paula är programledare.. jag tyckte det var coolt att hon kunde prata med folk i chile. Dom pratar spanska där och tydligen är hon född i chile.
Språk är ju jättekul.. Ja o älsklingen ska anmäla oss till en franska kurs i höst.. =) ja kommer ha lite försprång hehe..

det blev kort idag!.

Ikväll kanske johan kommer över.. trevligt =)

puss

Dagens outfit!

image240

image241

image242

Skor - Din sko
Jeans  - Tiger
Skärp - Sekond hand
Skjorta - Energi o Miljöskjortan =)
Smycken - Privata


10 April!

Hej!

Idag är det redan torsdag och 10 april! dagarna går så fort! det är skönt att veckorna går fort i ju för sig  =)  Men det värsta är ju att helgerna går desto fortare.. hehe Men på lördag ska vi till Madde o Johan o kolla på film.. det ska bli jätetrevligt! ser fram emot det!

Idag tog jag reda på en sak som jag fuderat över ett tag .. Om det finns ett Berings hav och ett Barents hav vid arktis eller om det är ett o samma som heter olika på olikaspråk lr något.
Det finns faktiskt 2 olika hav. Det ena som heter Berings hav ligger emellan Alaska o Ryssland.
Där de 2 (Ryssland och Alaska) nästan går ihop finns ett sund som heter Berings sund. Däremellan är det bara 85 km på det smalaste stället! I detta hav fiskas det gigantiska krabbor och detta är ett av världens farligaste jobb.. om någon nu sett detta på diskovery?
Dom jobbar i gigantiska vågor på nätterna med stora burar o hala däck! Men sen så är det oxå så att säsongen bara varar några veckor o under den tiden drar dom in en årslön! frågan är om det är värt det om det skulle gå snett!?

Barents hav ligger mellan Ryssland och skandinavien! Ovanför oss alltså =)
Det är uppkallat efter en Dansk som jobbade om upptäcksresande för Rysslands räkning. Han hette Barent i efternamn.

Jag halkade då även in på golfströmmen. Det är häftigt att den finns o att det kan skilja upp till 30 grader om vintrarna mellan Norge och inlandet i Kanada på samma breddgrad! Vi får väl hoppas att den inte försvinner med tanke på klimatförändringarna!

Det var dagens geografiletion det hahaha =) Jag tycker sånt är intressant! kalla mig knäpp =)


Igår fick jag veta att jag inte kommer byta jobb.. gör inte så mycket för jag vet att jag var väldigt kvalificerad för jobbet så jag tror ja var för ung o ville ha för mycket i lön haha..
Det med tanke på att dom rekryterade via ett bemanningsföretag o hon sa att jag hade gjort ett väldigt bra intryck på henne trots "min ringa ålder" hehe.. o frågade om jag var intresserad av att bli rekryterad till något annat jobb om det skulle dyka upp något!

Så jag gräver inte ner mig direkt =)

Konstigt nog så känns det som det är en vääldigt bra dag idag! lr konstigt o konstigt haha

Ikväll ska vi åka till mormor o hälsa på =) det var länge sen så det ska bli trevligt.. sen ska vi lägga oss tidigt o gosas o sova för vi e jättetrötta idag både jag o auu!

Igår frågade madde o jag om snurren på linedancen och fick veta att det ska vara en snurr där o att den är lite svår .. men hon visade hur vi skulle göra o så . så nu får vi träna på den själv om vi vill. o det måste vi ju.. om ska vara med i S.O =)
Sen fick vi höra att det är sista gången även på den här kursen nästa v. Det betyder att vi har avslutningar på båda kurserna nästa v!
Men som tur är kommer det vara öppen dans på tors kl 18 på smekickers.. då skriver man bara upp vilka låtar man vill dansa o så.. det ska bli kul.. 10 ggr !
Så det ska Madde o ja gå på!

O Jag o älsklingen måste köpa nytt lysrör tillbadrummet.. duschade med ljus igår hehe! lite mysigt kanske ..

jag tror det var allt!

Puss

p.s slänger in en bild på min trötta underbara sötnos =))

image239


9/4-08

Idag har jag inte så mycket att berätta om egentligen.. Igår skulle vi åka o tvätta bilen.. har fått tips om ett ställe som har halva priset vissa tider =) först hade vi tänkt göra det i mån men sen kom jag på att jag inte visste när kattis på jobbet hade tiosat om detta o tänkte att det kanske var en utstuderad första april hämd.. hahah men när ja ringde igår o fråga som sa dom att dom hade rabatt =) tur var väl det att vi inte åkte i mån.. hade blivit tokig om vi precis tvättat bilden o så blir det snöblask..!!
förstår varför det kallas aprilväder..!!!  =)

O inte blir man gladare av vädret! idag är jag lite som en emotionell bergodalbana..

igår hände inget speciellt heller.. tvätta .. inte så roligt kanske hahah! o ja missa cashmere maffia.. typiskt!


Jag tycker brolle grejen i tidningen e ganska löjlig.. o porseryd verkar vara en tönt på fel arbete!


har jag sagt att jag vill gå på bon jovi i oslo.. om någon har biljetter över så hahha.. troligt..





pusss

Dagens outfit!

image238

stövlar - Sekond hand
Jeans - BikBok
Tröja - Ellos
Sjal - H&M


puss

shoppat

Nu har jag shoppat en vårjacka! Ett riktigt fynd =)

image237

150:- Ellos

Nästan så man inte tror sina ögon!

puss

...









I know u miss me
























Lifes to short..






















Dont waste time!








Dagens Outfit!

image234

image235


Ser riktigt sur ut idag =)) haha Men väldigt brun! jag säger bara tack doves bodylotion. Vem behöver sola när det finns =)

stövlar - coop

Jeans - BikBok

tröja - gammal

skjorta - gammal

Halsband,Armband - gamla


Puss o kram


Dålig dag!

Suck idag är det ingen bra dag.. frågar du så svarar ja.. !

Jag kan berätta om en lite rolig sak som hände imorse =) ja gick o funderar lite på vägen till jobbet va jobbigt det skulle vara om mobilen ringde upp någon när den låg i väskan.. det har aldrig hänt!
O tror ni inte att när jag sitter i bilen påväg till ett möte med jobbet 5 i 8 får jag ett sms av madde där det står:

Hej, jag tror du kommer åt någon knapp på din mobil för du har ringt mig 2 ggr nu..ha d bra kram madde

haha sorry madde!!!

som tur va var hon på jobbet. så det var ingen fara heheh!

ja kanske e synsk.. tänkte ta på mig ett halsband imorse (o jag vet att kattis på jobbet har ett likandan). Då tänkte ja att hon kanske hade det idag o tog ett annat.. tror ni inte hon hade det på sig?? jajjemän! o det var jättelängesen någon av oss hade det .. hehe

Ja e söndagsbarn.. visste ni det  ;)



Igår va madde o ja på linedance.. madde hämta upp mig i NYA BILEN!! =)) den va jättefin madde.. ja förstår att du e nöjd!!
Hon var även väldigt nöjd med att hon hade fått köra den hem från västerås igår o att johan fick köra deras gamla hehe.. =)) Vi va jätteduktiga på linedancen iaf.. vi fick ställa oss lite längre bak o dansa hela medans nästan alla andra fick tragla delar med våran lärare..

Ja o madde ska vara med i swedish open för linedance.. ska bara anmäla oss först.. det är i september vid münchenbryggeriet i sthlm om någon vill kolla =)


Madde kolla hillevi hade rätt!! det ska vara en snurr!
http://lizzaninline.com/danser/svenska/zjozzysfunk.php
har kollat på youtube oxå! dom snurrar!
Jag tar med den här till jessika o frågar.. vi måste ju lära  oss rätt eftersom den är med i S.O.  =)



vi måste prata ihops oss om tjejkvällen oxå hörni =)


Igår såg vi på survivorman på discovery..! Jättebra program.. en kille som skall överleva i olika miljöer en v.. Igår var han på en söderhavsö. det var inte "speciellt svårt" att leva på en sån haha.. han åt kokosnötter o rötter o musslor osv.. !  Förra programmet jag såg skulle han överleva typ afrika.. det var riktigt häftigt! Det är ett nytt progran ikväll kl 23.00 för den som vill se =)
Visste ni att kokosnötterna man ser i typ affären ..med 3 hål i lr vad det är.. det är det som finns innanför ytterligare ett tjockt skal.. häftigt!

image233



vidare tycker ja att protesterna ang Kina-OS kanske inte är framförda på jättebra sätt runt om i världens.. slagsmål är kanske inte den bästa lösningen.. Men ja tycker att det är bra att dom protesterar..
Kina har ju storhetsvansinne..o har väl haft bra länge nu!


Puss

Äntligen Måndag!

Haha ja skojja bara! Jag hade hellre haft några dagar helg till! Men det måste ju faktiskt gå veckodagar oxå för att vi ska komma till den 25:e o min studande resa =)

Jag har en riktig seg mån idag känner jag.. ni vet såna som man kan ha ibland. då man känner att man hellst sluppit gå upp ur sängen imorse. Därför ska jag ta friskvårdstimme i samband med lunchen o vara hemma till halv 3 =) älsklingen kommer o hämtar mig och skjutsar ner mig igen! sån tur man kan ha!!

Appropå älsklingen så höll jag på att bli riktigt rädd imorse.. jag brukar ju rycka med mina ben i sömnen.. alltså jag drar upp dom o ställer fötterna intill rumpan typ ( =)) ) o sen när benen börjar tippa åt något håll så rycker jag tillbaka benen haha.. detta är förståss jättestörande för älsklingen som inte kan sova.. en natt hade jag börjat 3 o hållit på tills ja skulle upp 7..
inatt hade älsklingen inte kunnat sova så han gick in o la sig i soffan i vardagsrummet.. ja blev jätterädd att det hade hänt nåt när jag vakna 10 i 7 o ingen fredrik brevid mig eller i badrummet( såg att dörren va öppen o det var släckt) .. sen såg ja att han låg i soffan =) han kom in o la sig sista timmen då för jag skulle ändå upp.. gosades i en halvtimme typ.. det var mysigt!

Helgen som va:

I fredags fyllde ju älsklingen år o ulla kom ner på eftermiddan.
Vi hade bokat bort på papas tapas kl 20.00. Åh gud vilken underbart god mat!!!
jag tog nån kyckling i tortilla..! först lyckades jag knapra på en jalapeno.. då började det typ brinna i munnen men när jag undvek dom gick det bra =) Fredriks mat såg riktigt god ut den oxå.. typ ribbs.. smaka lite o den var faktiskt grym! Jag rekomenderar verkligen att gå dit!
Vi haae bokat bord. o tur avr nog det eftersom det var fullt.. lokalen är ju inte så stor! =)
Vi måste nog gå o käka lunch där nån dag!

Sen gick vi hem o spela spel o drack vin o hade allmänt trevligt!

I lördags var vi på travet! det var ju V75 här i e:a.. o så hade jag ju fixat en kundträff för energi o miljö..  =)
Vi vann inte så mycket.. ca 20 kr i vinst haha. men vi  hade kul iallafall.
Det skulle tydligen ha vart en massa kändisar där men jag såg bara hon jessika almenäs.. hon såg  riktigt surmulen ut när hon inte var i sändning.. bildbevis nedan =)  vi käkade hamburgare oxå men
jag undrar va som har hänt med min gamla kiosk.. fan den tjejen som stod i uteluckan hon va så jäkla seg.. när vi hade stått i 10 min o inte rört oss en meter ens så gick ja in o ställde mig i kön där inne som gick mycket snabbare..
tjejen som stod i uteluckan var väldigt stor.. jag gissar på en hambugare till en kund ,en till mig, en hamburgare till en annan kund, en till mig..
Nej nu kanske jag var lite elak igen .. men ska man jobba på V75 då får man fan skynda sig lite!!!!
han som alltid står där o steker hamburgarna erbjöd mig att hoppa in o jobba.. haha skulle inte tro det =)

       

Sen åkte vi hem ganska skapligt. vi skulle ju ha gäster på kvällen.

när vi kom hem var fredrik o ulla så trötta så ulla slockna i sängen o fredrik i soffan haha.. Jag satt i soffan med fredrik o läste i en av våra 100 städer bilderböcker.. dom sov nog en timme lr nåt =) skönt o vila.

Sen kl 19.00 kom mamma,pappa,Fredde,Razmus o mormor för att fira älsklingen!

Han fick en ROSA!!! brödrost av mamma o pappa .. haha en jättefin som jag hade tjatat på honom att jag ville ha =)
det var en payback för att vi har gett pappa roliga kalsonger på fars dag =)
Men sen fick han faktiskt jättefina manchettknappar som såg ut som tärningar.. tur det.. haha .. hade vart kul om han "bara" fått en rosa brödrost =)) .. även fast den var väldigt fin o ja e lite kär i den o så =)
Av mormor fick han en parfym.. den lukta jättegott! o en tårta förståss !!

Vi hade jättetrevligt o dom stannade till 10 nångång !

       

i söndags sov vi länge oxå.. till 11 nångång.. Sen åkte vi till tuna park.. fredrik skulle få böcker i födelsedagspresent av sin mamma.. det blev 8 böcker !!! massor med läsning.

Jag gjorde världens fynd =)

Ja köpte ett par vadlånga byxor för 49.50 kr och ett armband för 10 kr från H&M, ett halsband med ett hjärta från Lindex för 15 kr och ett halsband för 10 kr och en hel bikini från Gina Tricot för 15 kr /delen.. alltså 30 kr.!

Mina fynd:
        


puss o kram

Semester

Jag har semester på helgerna =P

puss!

Span på stan!

Var nyss inne på H&M på stan.. Såg Danny Saucedo lr hur det stavas och sen trodde jag att det var den andra killen Erik i deras band..
Men så kom det fram en jättesöt liten tjej som inte var mer än 3 äpplen hög o frågade om hans autograf. Då sa han fråga matte oxå.. så det kan var han mattias o danny som var där..
I dont know!

Dom är på stan iaf!

Om nån nu bryr sig.. själv är jag inte ett så stort fan!

=)

Dagens!

image215 image216 
image218

Stövlar - Coop =)
Byxor - BikBok
Tröja - Tiger
Linne - H&M
Armband - Mormors ungdoms smycke.


Usch bad hair-days everyday! tur att jag ska till frissan om en vecka!

puss


Hipp hipp hurra o grattis grattis =)

Det är ingen vanlig dag för det min älsklings födelsedag hurra hurra hurra!  Grattis Auu!

Idag fyller älsklingen 24..!! ingen ålder på en häst eller hur älskling =))) hahah
Jag väkte honom vid 7 med kaffe o grodor på sängen hehe..


image207

image209

Men dom jädrans grodorna hade ju mosat sina ögon i kartongen. Jag försökte fixa med kolasås men som ni ser så blev det inte riktigt rätt färg haha!
Fredrik tyckte iallafall att det var ett väldigt mysigt uppvaknande.. =) =) =)



Sen var jag ju på arbetsintervju..och det gick bra.. tror ja.. vi får väl se..


Igår spelade vi tvspel .. det blev Super Mario 3.. kanske lite kort tid men vi hann inte så mycket mer.. ska spela mer nån annan dag ..
     




Igår fick jag nog av grannarna och bestämde mig för att gå över o be dom sänka volymen o visa hänsyn! Fredrik ville inte riktigt att jag skulle göra det först men sen efteråt tyckte han det var bra!
Han som öppna va sur först o sa att bara för att vi inte hade blivit tysta en gång när han knackat i väggen en fredag ( han jobbar ibland lör) så tänkte han minsann inte visa nån hänsyn. anledningen till att vi inte blev jätte tysta var att då hade dom redan stört oss i veckorna i en mån.. hela månaden som vi hade bott där..  Snacka om att inte ha någon självinsikt.. men jag sa att dom stör oss hela veckorna jämt o att det skall vara tyst 22.00 - 08 00. Är det pappersvägger då får man anpassa sig efter det!! punkt!! ja sa även att gäller det helger så säger vi ingenting.. ! då får dom göra som dom vill. Ja sa oxå att vi kommer att ha folk över på helger även i fortsättningen men dom helger vi inte har det så kan vi försöka o vara tysta! Det var skönt att jag hade en massa exempel o argumentationer som han inte kunde säga emot..
Skönt oxå att nu har jag sagt till .. det var första o enda gången! nästa steg skulle vara fastighets ägaren!


Det var allt det!

puss







bergskedjor

Bergskedjor faschinerar mig!

Visst ni att det finns en bergskejda i USA som heter Chocolate Mountains.. Only in Amerika! konstigt att dom är världens kraftigaste folk hahaha.. nej nu kanske ja va lite dum..


Anderna är häftiga.. dit skulle jag vilja åka.. till Machu Picchu ..

Anderna går igenom Bolivia.. där ligger världens högst belägna huvudstad La paz.. och flygplats El Alto..

coolt..

=)

Mode

dagens outfit

image203


Jacka - Vero Moda
Klänning - Ellos.se
Skärp - sekondhand
Halsband - Privat
leggings - H&M
Stövlar - Sekondhand


 Jag gjorde ett fynd idag.. en Lysturkos kavaj från myrorna för 60 kr =)

         


=)

3 April

Hej

 Idag är det lite lugnare på mitt jobb.. skönt! =)  Fast ja känner mig lite trött.. både Matias o sara känner samma sak idag..

Jag tycker att det är mig berättigat att få känna så efter min gårdag.. vi hade full kö konstant från 10 till det att vi gick hem..

Usch jag har tydligen lovat i ett väldigt svagt ögonblick att jag skulle gå o träna ben på gymmet med älsklingen ikväll.. Man kan ju säga att jag inte har nån lust alls.. o sen ska vi hinna handla,städa,välja kläder till intervju OCH spela tv spel ikväll.. jag försöker övertala..


*piip* (mobilen) ..  Domen kom precis..

YES!!! ja har övertalat min auu att vi ska träna ben på söndag istället.. ja har ett hemligt knep.. hihi



Mugabe har förlorat makten i Zimbabwe.. Ja e FÖR säger jag bara! Sen får vi se vad som händer med den nya presidenten.. han kommer nog inte få det lätt (om han nu e vettig).. lär bli mycket skit där nere nu..

Vet ni att idag har Fredinand o Nanna namnsdag.. vem heter så?? o så finns inte Sofie med i almanackan
illa illa säger jag bara.. om ni undrar så firar jag namnsdag 15 maj när det e sofia.. glöm inte o gratta =)

Fredrik har vart på jobbintervju igen idag.. en djup en där han fick träffa högsta chefen o så på volvo.. dom vill ha honom o han vill dit! frågan är bara vilken avdelning.. =) 3 stycken som sliter o drar i honom .. min duktiga älskling!


Ja ska kolla upp ekonomi kurs.. har jag sagt att madde o jag vill gå? skönt med sällskap!  Men hellst skulle jag nog vilja bli polis.. jag tror jag skulle passa jättebra.. men sen ska man våga söka.. det är ju bara att kasta sig ut om man söker.. börja leva på studiebidrag o sitta o pendla till polishögskolan i sthlm.. Sen verkar det som att dom inte tar in allt för unga personer o det verkar ju vettigt i sig .. får kanske vänta några år tills det är lättare... Men då har antagligen min livs situation blivit "svårare".. barn o sånt kanske.. =))   Vet man aldrig.. Ja kanske aldrig kommer dit..

En sak är säker iaf.. man måste göra högskoleprovet och det har jag inte gjort.. haha ja e rädd att jag får asdåliga resultat o får skämmas sen hehe.. Men va fasiken.. ja e väl smart?? eller?  hehe


På Lördag mina vänner är det trav på sundbyholm. V75 me olympiatravet. jag har organiserat en kund träff för energi och miljö därute..  vi ska stå o visa upp oss. Kul för dom ska vara därute. Jag kommer ej kunna ställa upp själv eftersom min älskling fyller imorgon o Ulla kommer ner till oss då o stannar hela helgen! Vi ska faktiskt gå på travet istället =)






pusssss



Hektisk dag!

Hej.

Idag har vi räkningsutskick.. vi har massor o göra..



ja ska på intervju på fre.. hemlis.. berättar inte mer nu!

jag har kommit på en ny residé.. hehe.. jag e redan igång o planera nästa sommars resa..
Jag vill bila ner till Frankrike o bila runt där.. i olika städer o på landsbyggden!
städer jag vill se: Paris( igen självklart), Bordeaux,Toulouse,Grenoble,Nice,Cannes,Geneve och Annecy hittils.
Grenoble verkar så himla vackert!! det ligger vid alperna så det är höga berg i runt staden..

Jag fick idén igår när jag kollade på ett program om vin i Frankrike..
Vin intresserar mig lite oxå då jag tycker om både Frankrike och Australien som är 2 stora vinproducenter.
Visste ni att saften från den blåa druvan inte är färgad utan för att få rödvin läggs saften tillsammans med skalen o jäser.. skalen färgar av sig!

fast jag är mest för vitt..


image199
sen är det ju inge fel med bubbel.. jag tycker om Asti Cinzano.
billigt o jättegott! kostar ca 69 kr.

Idag är det en sån där hektiskt dag igen..
linedance 6- kvart i 8 o badminton 8-9.

Sen ska jag hämta älsklingen,, han jobbar till 9.. trist när vi inte ses nånting knappt..
Men imorgon ska vi städa lite o kanske handla.. o sen ska vi ha TV-SPELSKVÄLL!

Hehe kul!! det avr jättelänge sen jag spelade tv-spel .. om man inte räknar guitar hero!


Jag skulle vilja spela 8-bitar bubble bobbel


hehe DET var länge sen..


image200      Eller kanske supermario bros 3.. 3:an e klart bäst!! eller bättre upp Båda!

eller the goonies ..   hehe kul

well nåt annat..


Haha ja lura min pappa igår oxå.. vi ringde o sa att vi hade fått punka IGEN. haha han bara sucka i luren o sa att han skulle hämta razmus o sen komma till oss .. hihih sen sa ja att vi skojja.. hehe.. kuligt!


puss o kram


April April!

hahaha.

Vi tog ur sladden till kattis dator o sen tejpa fast den så det såg ut som det inte var nåt fel.. hahaha

Sen ringde jga fredrik o sa att vi hade en vattenläcka i köket från våran nyinstallerade diskmaskin och att vi hade några cm vatten i hela köket =)

Fredrik blev arg!

Men jag tror det gick över sen.. han sa att det var lungt hehe..

puss på dej älskling!

p.s o tack åsa för tipset!



to be continued...


nutid! hahah

idag e det tisdag.. känns som den här veckan blir låång..

Igår kom mitt O-glow.. hihi .. det va e lite kul. det är genomskinligt o när du lägger det på fingret blir det rosa. reagerar med värmen. hehe.. barnsligt roligt!


ja hitta en kul grej. Madde vill du gå? säg till snart isåafall.. man måste anmäla nu =)


http://www.cosmopolitan.se/artiklar/mall1.asp?artikelID=255


Det här har jag på mig idag =)





Pusselipuss


Äntligen!

åh jag hade nästan abstinensbesvär igår när jag inte fick skriva av mig =)
Som ni märkt har blogg.se legat nere!

Jag ska berätta om min helg..

Vi börjar med fredagen.
Jag åkte till antonia vi kl 7 ungefär.. Där hade hade hon dukat upp med massa godsaker som frukter, ost, kex, godis chips m.m
Åh det var såå gott =) Vi satt o prata o hade trevligt till ca kl halv 12.. då gick vi ner till nybron! Jag har faktiskt inte vart på nybron sen det blev "4 rooms" tror ja =) e ju lite hemmakär nu för tiden! hehe. Men Fredrik o Basti kom faktiskt oxå ner på nybron senare  heheh mysigt auu!

Det var jättebra o jag hade JÄTTEKUL! Antonia!!!! hihihi =)))
Hur mådde du i lördags btw ? =) ja hade lite ont i huvet när jag vaknade men det gick över..
Ja tänkte att vi kunde ha den där tjejkvällen ja prata om hemma hos mig snart!.. kanske typ 19.e? o sjunga karaoke o så =)

O störa mina knasiga grannar!

Bilderna från i fredags:
image178

                               




LÖRDAG!

I lördags gick ja o älsklingen upp skapligt för vi skulle till vingåker o kolla på kläder.
Vi var där runt 13.00 nåt sånt tror ja.
och då gick vi o strosa i affären i kanske en timme när jag hörde hur några pratade om att det var så sjukt billigt i outlet tältet utanför..
så vi gick dit.. och det var helt sjuuukt billigt.. jag köpte tigerjeans för 50 och 100 kr.. det fanns exakt likadana inne i affären som kostade 500 kr.. ja fattar inte skillnaden.. hittade fler plagg som fanns inne i affären som var billigare ute.. hehe
jag köpte iaf 3 par jeans, 2 tigertröjor (jättefina som det inte stod nåt märke på på utsidan , gillar det =) ) en till tröja av nåt annat märke och 1 tiger kavaj för 300 spänn .. helt sjukt.
Men fredrik gjorde nog det bästa klippet.. en hel tigerkostym för 450 riksdaler! =)

några av våra inköp:
     

sen på kvällen åt vi en jättegod middag! bra jobbat älskling. Min kock!!!



SÖNDAG:

På söndagen sov jag lite oroligt eftersom fredrik gick upp tidigt o började jobba 8. stackarn! ja vaknade sen varje timme tills jag gick upp vid halv 11.. fast hon egentligen var halv 10.. hehe
jag va en riktig hurtbulle hahaha.. jag gick ut och gick en timme innan frukost! Det var balsam för själen kan jag säga.. =)
Sen pyssla jag lite hemma o sen gick jag ner på stan. jag köpte ett par vita jeans.. behövde det då mina från förra året har en brun fläck på knät! trist..
efter det var det dags för mitt exprement.. fikan själv.
Jag gick först till Wayne´s men där var det fullt. . så jag gick till rutan istället.. det fanns det en mysig liten plats vid fönstrena vi ett 2 bord och jag slog mig ner där.
Hade med mig en tidning o tog en macka o kaffe. efter en stund såg jag att Peter Siepen satt på samma café hehe.
Jag tog ett smygfoto haha.. så det är lite suddigt för jag ville ju inte ha blixten på.
   

hehe..
Det var jättemysigt att fika själv.. Jag hade med mig en tidning o bara va i min egen värld. Det belv lyckat och det kommer ja verkligen att göra om igen. Finns en ganska stor risk att nästa gång blir när jag ska läsa på teorin till mitt motorcyklekörkort!

Efter detta mötte jag upp fredrik vid bion. vi skulle se Arn. Hade fått biljetter av hans mamma.
Jag måste ju faktiskt erkänna att jag tyckte den var ganska bra. Jag som hade varit så emot att se den från början
=p
Nu vill jag defentivt se andra delen oxå!

Sen var vi ute hos mamma o pappa på kvällen o fikade lite! trevligt trevligt!

puss

hits