Oh Sunny Day!

Idag är det en soliga dag IGEN! Det är så härligt med vår!  =)

Igår var alltså anticimex på besök hos oss o sanerade! jätteskönt! Men vi väntar med att lägga in kläderna till vi kommer hem från Paris.
Appropå det så fick jag ett sms från sara igår kväll där hon skrev att eiffeltornet var jättehäftigt åp kvällen .. grrrr =)) hehe inte alls så man blir avis..Men det är ju vår tur snart =)

Tillbaka till lägenheten,,
Made skulle ha kommit över med en växt till mig ikväll o fikat lite o så men vi har ett tredje världskrig i vår lägnehet så jag ringde o fråga om vi kunde ta det nästa v.. o det gick bra =)

Vi bestämde oxå att dom skulle komma över med sin bil så vi kan kolla om vi får in våra resväskor i deras bagageutrymme. Madde e lite orolig över det men det löser sig nog =P


Imorgon natt åker vi weiii!!!


Här på jobbet är det ganska lungt idag .. varmt o skönt på baksidan så man kan äta där =) ja vet =)

Igår va ja o auu på biltema o köpte avgassystem! KUL o lägga pengarna på VERKLIGEN! hehe
Men man får ju inte sånt billigare nån annanstans.. Biltema e outstanding.. ja gillar biltema!

image292

Det var ganska mysigt med en mini roadtrip =)

Sen råkade vi åka åt fel håll när vi skulle hem.. haha man tycker ju att vi borde lära oss.. ( var likadant när vi skulle hem från v-ås flygplats efter att vi varit i London ) .
Det var typ på samma sätt oxå. Fredrik körde o så
- ska vi åka mot stockholm? och jag svarar
- Ja aaa då!! det ska vi!

hahah men nej man ska ju åka mot Oslo! Då när vi hade åkt dit var vi ganska hungriga.. ja hade noterat att vi ahde åkt förbi ett mcdonalds,ett burger king, pizzahut och Max. Haha snacka om att bara ha ögon för mat! Men iallfall. fredrik kom på att dom hade maxburgare för 19 kr mån-ons.. så vi tog 2 stycken på drive in =)
image291

Snygg man ser ut haha men den bjuder ja på! Det är svårt att äta o ta kort samtidigt !

Fredrik kom o tänka på den där reklamen där dom visar att man gör mycket annat i bilen än bara kör haha!



Sen åkte vi hem till mamma o pappa. hade lovat att ta in hästarna för ingen va hemma!

efter det var det en bra tv kväll på 5:an.. Ugly Betty o Desperate =)


Idag har jga kollat lite på Ufon.. undra om det finns.?. Jag tror iallafall att det är omöjligt att vi e ensamma i hela universum.. o vad är det som säger att vi är mest utvecklade?

Men vad är universum o hur stort är det .. o vad händer om man skulle komma till slutet .. slår man i väggen då? och hur kom universum till? o vad fanns innan?

o finns det aliens?

Jag tror att det finns mycket saker som världens myndigheter o ledare håller hemliga! Nån som sett national treasure ?  där snackas det ju om en bok.. som innehåller alla hemligeheter i usa.. =) Ja tror usa har mycket hemligheter som dom undanhåller för invånarna .. faktiskt för resten av världen!

Om det inte finns .. hur kan det komma sig att så många människor sett så kallade ufon? om du kollar på youtube ( kanske inte världens mest pålitliga sida =) ) så finns det säkert några iallfall på 100 som faktiskt är oförklarliga!

usch ja tycker aliens verkar läskiga.. men vem har sagt att dom är onda.. men vem har sagt att dom bryr sig? eller ens förstår oss...  om dom nu finns??

hahah nu har jag svävat iväg en massa.. ja framstår ju som lite knäpp.. Men om man inte frågar får man aldrig veta!

bäst jag räddar upp det här med en dagens roliga  från tjuvlyssnat.se =)

Trönninge, Halmstad

En flicka ~5 kommer fram med en halv skogssnigel.
Flickan: Mamma, jag hittade lakrits i skogen.


hahaha..

puss o kram





Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits