Samlingen

Nu kan jag lägga till ytterligare ett land till min samling, Estland =)  har fler fina bilder från systemkameran som skall upp på bloggen oxå ... när jag får tid ;p
 
 
 
USA   (2ggr)
England (2ggr)
Skottland
Norge
Sverige
( ;P)
Danmark
Finland ( om
man räknar åland haha)
Polen
Tyskland 2 ggr
Schweiz
Österrike
Tjeckien
Frankrike ( 3 ggr)
Italien
Grekland (2
ggr)
Spanien
Bulgarien
Tunisien
Egypten
Thailand
(2ggr)
Malaysia
Singapore
Kroatien
Belgien
Gibraltar( Storbrittanien, räknas inte ;))
Estland ( NY)
 
25 stycken! =D (eftersom gibraltar inte är ett land)
 
 

saknar..

längtar..


<3


Sommarens soliga dagar..

Vi gå över..


Nää.


Vi har haft en mysig dag i Sthlm.. Vi hade planer på att gå på ABBA-museet idag men varför göra det när solen strålar o vädret är underbart?
Vi åkte istället in till stan o shoppade lite. Killarna satte sig i Kungsan där de hade nån danskfestival o höll bord.
Sedan gick vi dit o drack en öl o åt smørrebrød ;)

Efter det åkte vi tillbaka till Solna o gick ut i parken o grillade.. Killarna kastade frisbee o vi läste tidningar..Life is good! :D

Nu kollar vi CL-finalen för Fredrik hejar på Bayern München :) o äter glass o jordgubbar


Blev ingen bild på förra inlägget från Edinburgh.. Kolla juni 2011 istället :)


Bon jovi!

Igår var vi på Bon Jovi igen! :) 3:dje ggn.. Jag måste säga att det inte var min bästa konsert..

Första ggn satt vi sååå långt upp i O2-arena i London men det var ändå nåt visst.. Första ggn.. O Richie o jonbon sjöng duett o grejer..

(Sebild) Andra ggn var ju i Edinburgh för 2 år sen.. Det var överlägset den bästa konserten!!! Vi hade golden cirkel-biljetter.. Stod ca 20 m från scen.. O de spelade Mkt bra låtar..


Jag är inte superförtjust i att de slängde in 2 coverlåtar när dom har så många bra egna låtar som man inte fick höra.. O sen.. Den eviga frågan.. Varför spelar de aldrig "bed of roses"? :/


:p men en kväll med världens snyggaste 50-åring är ändå en bra kväll ;)

<3


Resten av kryssningen :)

Resten av resan var toooppen!! Det var utlovat regn o åskskurar i Tallinn fram till på morgon när vi skulle gå av men vi hade strålande sol och 25 grader under hela vistelsen i land!

Ca en halvtimme efter vi gått på båten o vilade i vår hytt kom en kort o intensiv skur innan det blev soligt igen :)

Middagen på lördagen åt vi på grillhouse istället o den var awesome! Sedan kollade vi på vm-finalen såklart! Riktigt kul att de vann!!

Dagen efter startade vi med lyxfrukost på grillhouse med bubbel.. Inte varje dag man startar en måndag med bubbel ;p

Väl framme i Sthlm kom vi lagom till att hylla tre kronor i Kungsträdgården :D även där var det strålande sol o grymt häftigt att få vara med om :) tydligen runt 20 000 pers där!

Så suuuperbra krysss!! :D


On our way!

Skulle publicerats i lördags ;) :

Nu är vi på båten på väg till Tallinn :))

Vi började dagen med en lunch på jensens, sedan gick vi till o'learys o kollade halva hockeymatchen.. Gick vid 1-0 till Sverige men höll koll på nätet.. 2-0 under tunnelbanefärden :D

Väl framme i På båten var det bara att gå på,slänga av grejerna i hytten o sen se sista delen av 3:dje perioden o se Sverige sätta 3-0 :)) härligt!

Sen käkade vi buffé o har vart ute o kollat på solnedgången innan vi sprang igenom o rekade taxfreen för imorgon och till sist hamnade i puben o nu ser Danmark vinna Eurovision ;)

O imorgon vaknar vi i Tallinn! AWESOME! :D


Slut -.-

Usch.. Trött idag..

Sliten i kroppen, trött i huvet..

Idag har vi få 3 nya killar på jobbet vilket är roligt, kul med nytt folk, MEN.. Man blir helt slut i bollen av upplärning.. Tänker så det knakar ;) o det är dag 1 av ca 3 v.. Pjuh..

Tur att vi ska ut o åka båt i helgen så man får vila huvudet.. Vi ska besöka Estlands huvudstad ;D kommer bli skojj!


Ikväll har jag sedan tränat kick i vanlig ordning , vilket då naturligtvis gör att man blir slut i kroppen!

Gick lite tidigare för att plocks upp min karl från tåget :)) han har vart borta med jobbet över natten. Skönt att ha honom hemma igen :))

När jag åkte från träningen till stationen så var det sånt där vackert ljus ute.. Ni vet fotografer pratar alltid om det där magiska morgonljuset.. Min personliga favorit är när det precis slutat regna och solen kommer fram en liten stund för att snart gå ner helt för dagen.. Då är det som vackrast!
Det.. och ljuset en varm sommarkväll med ljusdis, myggor och insekter som ser ut att flyta fram över en vajande gräsäng av gulnande strån..

;) Anyways försökte jag fånga det vackra på bild.. Gick sådär.. Väldigt sådär=dåligt :/ bilden visar inte alls ljuset jag menar, fick upp kameran för sent :S


Over ääänd out!


Huuh gå inte så fort!!! :(((

Nu går helgen så inihelsicke fort! :((

Förutom mina småsyskon så finns det ett gäng ungar som jag tycker så himla mkt om <3 o deras föräldrar oxå förståss ;)

O nu går det så fort.. Igår kom 3 av dom hit o idag de andra 2.. Vill inte att helgen ska ta slut så det blir dags för dom att åka hem :((

Men imorgon e det dags för badhuset i Örebro :D blir kul!

#inte tänka på söndag

:))


Helgen som var

Åh!! Jag behöver helt klart fler sånna här helger!!


Vi hade planer i fredags o skulle ha folk över men pga olika omständigheter ställde vi in, vilket var ganska skönt för jag var inte pepp på upplägget.

Fredagen blev istället till en middag på Papas Tapas ( händer ju aldrig att man får bord om man ringer samma dag på en fredag men de hade fått en avvikning! Hur tur?)

Sedan träffade vi Nirre o Nancy på pitchers o skulle kolla på matchen men den var så dålig så vi pratade hela kvällen istället ;)

Lördagen var redan oplanerad = awesome! Förutom en fika hos mormor, vilket var trevligt! Vi kom fram till att jag ej sett Top Gun på fredagen o den var därmed given i lördags, bra film faktiskt! :))
Myys

I söndags hann vi med o träna innan Marie kom förbi på en fika, jordgubbar, glass o grädde i solen på ballisen! Kan inte bli bättre.
På kvällen kom även mamma o pappa förbi en snabbis, trevligt! :))

Vi hade även premiär för frukost o middag på ballisen i söndags :D


En till aw

Med Josse o Hampus ikväll!
Var jättetrevligt! :))

Kvällens bästa: när Mina vänner trodde att aw:n slutade 20:00 o beställde in tot 5 glas vin ihop .. Aw:n slutade 22:00 ^^ hahahaha


Valborg!

Firade vi hos DoL i Sthlm! Vi kollade på eld drack bubbel o spelade spel med suss o Peter.. Very nice!

<3




Dock.. Hata q-park.. Idiotsystem!!!


hits