Ao nang!

Igar kom vi fram till Ao nang.. forsta tanke.. vad har vi gjort??

Ja fick for mig att det var mycket mindre turistigt har osv.. men madde ni har gjort helt ratt.. vi langtar tillbaka till chang..!!

det ar inte alls samma sak har.. pa chang ar folk vanliga o glada.. har mest sura nar man sager tack.. usch!!!

synd!

ja tror vi hade tur forra aret da det var mindre folk pga att det var oroligheter i thailand o strejk pa suvarnabhumi o manga lander  rekomenderade inte sina medborgare att aka hit.. det gjorde nog att det var lugnare.. men sedan har fok sagt att det har blivit lite mer affarer uppat gatan sa.. suck! massor med manniskor overallt.. trist!

saknar att ligga vid poolen i chang.. nu kanns det jobbigt att behova aka longtail varje gang men ska nanstans!


dock har vi haft tur! dom hade dubbelbokat oss pa vart hotell sa vi har blivit uppgraderade till en pool villa.. vi har varldens storsta hotellrum med jacuzzi o allt.. hehehe varldens lyx!!! o poolen ligger precis utanfor!


idag har vi akt till chicken island efter frukost men hor o hapna madde.. det var apor pa chicken med nu!! inte bara poda..

o det var sa mycket tidvatten att det knappt gick o ligga pa chicken sa vi tog en longtail till poda.. mycket folk =(( men vi hamnade langre ifran aporna..

for er som inte kommer ihag sa blev madde attackerad av aporna pa poda forra aret sa jag gillar inte apor alls nu!


sedan har vi vilat.. brannt oss rejalt fast vi har lite branna sen chang.,. annan sol har.. =(( ater till 30 solfaktor istallet for 15.. kakat middag o sedan suttit o druckit drinkar i kanske nan timme.. mkt mysigt!!

nu har jag lamnat fredrik pa en fotbollsbar med en ol o jag sitter har hehehe..

imorgon blir det nog Phra nang beach..

 men jag borjar se fram emot singapore som vi aker till om 4 dagar ! =))


see ya!



sa har ser vart rum ut forresten hehehehe



bild fran:
http://beachterracehotels.com/photos/Pool%20Villa%20Room2.JPG


trat

nu ar vi pa trat flygplats. planet var ca en kvart forsent men vi har pratat med dom ansvaraiga o vi ska tydligen inte ha nagra problem med att hinna med flyget fran bangkok till krabi =)))


det ar ett  litet plan.. huuuh!

hehehe


TTUL

=D

sista dagen koh chang!

Idag ar var sista dag har.. vi ska nu kolla internet, kaka en bananpannkaka o sen ga till rummet..  ja ska packa lite o sa.. imorgon flyger vi forst fran trats flygplats till bangkok och sedan fran bangkok till krabi och Ao nang som vi var i forra aret!!


det ska bli kul o komma tillbaka men det kanns lite tungt o lamna chang..  mycket bra o! rekomenderar alla att aka hit!

Madde: kolla in Texas steakhouse istallet for buffalo bills.. det ar billigare o battre! ligger uppe pa taket sa ni far kolla efter skylten pa vagen! svart o hitta annars! sedan har jag o fredrik gatt nastan varje kvall pa chabas massage.. priserna ligger pa 250 bath standard! =)


idag: solat o badat, atit lunch 200 m fran poolen, solat, drink i poolbaren ( drink i kokosnot), solat, vilat kort, sett solnedgangen med en kokosnotshake i kokosnot, gjort sig iordning, massage, middag pa steakhouse, shoppat lite.. nu internet o som sagt sedan bananpannkaka..

nice!!!!!!!!!!!!!!!!
=)


nsata gang vi hors ar vi i Ao nang och berattar om det ser likadant ut =))))


var pool

bild:
http://nyc.images.agoda.com/hotels/63169/OTHERS/OTHERS_63169_6.jpg









Uppdatering Thailand =))

Hej pa er alla glada =)

nu haqr vi vart ca 3,5 dagar i koh chang!! koh chang ar en fantastisk fin o!!


Om vi tar vid dar vi slutade..


I lordags fick vi transfer till Suvarnabhumi buss shuttle och darifran vidare buss till koh chang pier.. Bussen tog ca 5 timmar och var en ganska intressant resa.. jag tycker det var kul att aka genom thailand o se landsbuggden.. det som gjorde mig glad var att det var fina vagar och att det ser ut som thailandarna far det allt battre da alla nybyggnationer ar riktigt fina byggnader..
Det hande dock en laskig sak pa bussresan som inte hade nagot med tahilandarna eller sjalva resan att gora.. en tjej antagligen kines lag o var helt borta i huvet i knat pa en annan tjej.. o den tjejen sager till busschaufforen att hon maste till ett sjukhus o hon ar serious ill.. o vigor en omvag o lmnar av henne o hennes kompis pa sjukhus.. nar dom burit av henne o vi fortsatter sager nagra som pratat med kompisen att hon hade sagt att hennes van hade en hjarntumor.. shit .. laskigt!!

efter detta fortsatte resan o fran koh chang pier tog det ca en timme over till on.. riktigt segt kan jag saga..
man ville ju bara fram o se hur det ser ut!
 =)

sedan star det "taxibilar" vid piren som proppar in sa mycket manniskor dom kan i sina bilar.. dom slanger upp vaskorna pa taket och vi satt pa flaket med byggt skydd.. en kille fick dock sta pa metallplattan bak som dom hade for att kliva upp pa.. lite laskigt nar metallplattan slar i backen nar chaufforen kor.. hehe..

sedan kom vi fram till white sand beach som vi bor pa.. den ar storst o valdigt nice =)

Madde var taxi stannade precis utanfor ert hotell Cookies som ser riktigt nice ut!! vart o ert ser finaste ut pa hela white sand sa vi har gjort bra val! =))

sedan kom vi fram till hotellet efter 5 min gangvag.. SHIT!!! vart hotell e saaa nice!! varldens finaste hotell.. jag o honey har bungalow var men ser vattenet o stranden ifran.. det tar oss 2 min o ga ner till havet!!! o vi hor hur vattnet slar mot stranden pa kvallarna.. det ar helt underbart! men en man kunnat draooma om!

Madde kolla in!! det ligger langst bort pa  whitesand.. preics i borjan menar jag..  =)

gatan ar trevlig, som en vanalig turistgata i thailand..


 vi har hunnit med att ligga o sola vid stora poolen en dag.. man ser havet utover vatten kanten fran poolen och kan valja vart man vill bada hehe.. sedan har vi legat pa stranden .. i solstolar om hotellet tillhandahaller.. sorry madde de finns har hehehe.. och idag var vi forst pa utflykt och sedan i lilla poolen som ar utanfor var bungalow!

ni ska fa se bilder sen ;)

idag var vi pa utflykt.. 3 oar med speedboat.. vi gjorde 2 snorklingsstopp o 2 strandstopp.. dock var vi inte lange pa samma stalle da det var en halvdagsutflykt men det var riktigt nice!!

Madde. Vi var pa koh wai! den stranden var riktigt fin och inte superoccuperad av folk.. det jobbiga ar dock att det tar ca 45 min - 1 timme att ta sig till dig batarna gar fran.. bangbao tror ja det heter.. man far se mkt av on men det ar lite laskigt att aka bil da den har det laskigaste upp o nerfors backar ja nagonsin sett!  helt vacko!! hahah


vi har aven atit riktigt god mat har.. kan rekomendera Buffalo Bill steakhouse!! lite dyrare men fantiskt kott om amn kanner att man vill lyxa lite.. kott,sas,potatisgratang o en chang lite over 100 kr. kottet var perfekt tilllagat.. medium! =)


Tyvarr sa kommer vi inte kunna simma emd delfiner eftersom det ar fullbokat fram till den dagen vi reser vidare.. san himla otur.. ja blev sa ledsen att ja holl pa o borja grata.. men sen var det nagon som ville gora mig lycklig!
det har ar helt sjukt men det ni vad dom saljer inne pa Buffalo Bill steakhouse??? OLW DILLCHIPS!!!!!! helt underbart!!!! det raddade min kvall! jag har precis handlat med mig min andra pasa och den star har brevid datorn o vantar pa mig.. ah lycka!!!!! =D



vi har oxa hunnit med att dricka drinkar av blandannat sa kallade ladyboys i en super mys koja som tyvarr stangde samma kvall vi var dar o varit pa backpackerstallet.. ligger lite langre bort pa white sandbeach an vart hotell o druckit ol o spela kort.. ja utklassade fredrik i skitgubbe o han blev sur hahaha ..


Vattnet ar sa varmt att det knappt svalkar o livet ar underbart i Thailand mina vanner!

hors snart!  


pusssss




bild lanad fran:
http://www.ikohchang.com/images/whitesand-beach-01.jpg 

Vart hotell ar det stora i forgrunden! madde det andra stora med gront tak en liten liten bit langre upp pa gatan ar ert!




I thailand

woohooo! nu ar vi i thailand!! =))


vi landade har ca kl 19 i kvall lokal tid. klockan ar ju ca 6 timmar fore..


vi har haft en mycket trevlig flygresa ner med Qatar airways som jag varmt rekomendera till alla jag kan!! super plan trevlig personal o bara en san sak som att man far ett resekitt med tandborste och strumpor nar man gar pa planet.. outstanding!! =D

Sa skiljer det nagon eller nagra hundra pa flyg.. valj Qatar! det marks verkligen att de tavlar om att vara varldens basta flygbolag..

tyvarr finns det alltid idioter som fostor o vi hade en aspackad man som akte med planet ner.. han hamnade en rad framfor oss och var allmant storig.. allt fran att han pratade om att han levde jetsetliv till att dom ( vilka det nu var) hade haft ihjal hans foraldrar.. men det borjade bli riktigt jobbigt nar han sa att han skulle roka o bara ta ett bloss.. men han hade en barsk tant brevid sig som skrek at honom att halla truten osv. sen sa han till flygpersonalen att folk inte skulle tala om om han fick roka eller inte sa han undrade minsann om det fanns nagon toalett.. suck!! till slut somnade han dock!!

=)

Sedan tog vi taxi till vart hotell som lag tio min fran flygplatsen,, nice eftersom vi ska aka buss fran flygplatsen imorgon till koh Chang..!

Hotellet heter Maryan Boutiq nanting och det ar jattefint.. det kan jag oxa rekomendera!! fina rum o frascht!! o vi far lana internet helt gratis sa nu sitter vi har =) Sedan har dom en fri resa till eller ifran hotellet - suvarnabhumi ( flygplatsen) sa imorgon har vi bokat in en resa till busstationen!

Ikvall har vi hunnit med att kaka pa en verklig thairesturang har brevid.. vi var de enda som inte var thai dar o alla var glada att se oss hahaha..
vi satt vis riktiga trabankar.. o da menar jag som stora stammar.. o det krop odlor runtomkring.. sedan vandra vi en svang langs gatann o vi sag kanske 2 till vasterlanningar.. o alla ar sa trevliga.. en ville bjuda in oss till sin resturang men vi sa att vi hade atit.. da sa hon att hon gillade oss i allafall.. hahaha =)

pa resturangen betallde jag grillad kyckling med ris o fredrik fisk.. han fick in en hel fisk!! ja ska visa hemma sen . vagar inte riktigt ladda upp bilder har for Madde fick ju virus i sin kamera forra ggn..

MoJ: jag har lagt en lapp till er pa koksbordet! tack for hjalpen!! vi ses nar ni kommer hem =D


nu ska vi snart ga upp pa rummet o ta ett glas vin o ol o krypa till kojs o lasa lite.. lang resa imorgon.. det tar ca 5 timmar med buss till chang!



bild:
http://tapakkaki.files.wordpress.com/2008/06/aew_airport2.jpg

TTYL!




Jag har idag snackat med en Thailändare

Han var i Thailand och jag i Sverige..

Jag behövde få hjälp med att boka ett hotell fast vi hade bokat ett annat samma dag..  vi chattade via Agodas hemsida där dom har personer tillgängliga för chatt 24/7 så jäkla bra!!! O efter ett tag så skrev den här killen jag chattade med att han skulle ringa mig o sen ringde det helt plötsligt på min tel från Thailand!!

Det kallar jag service.. speciellt som han ringde mig för bokning en ENDA natt på ett hotell.. inte direkt som dom drog in storkovan på mig hahah..


Sen har jag var på Kickboxing.. it was nice.. undra va mirja tycker.. ja missade mitsen en gång o träffade armen lite.. o sen skulle vi boxas i magen på varandra.. hehehe .. om vi nu har några aggressioner mot varandra så får vi ju ut dom iaf... ja tyckte det var en bra träning och har nu även bet medlemsavg och går nu officiellt på Kickboxing!!!! =D=D=D


Sen åkte ja o solade.. man villl ju inte vara helvit när folk runt omkring är bruna.. fast det gick sådär.. jag tycker inte ja blev så brun.. blää... =//


HAr även fixat med alla bilder i kameran o på datorn så allt ligger i olika mappar.. I´m good!


borde nu bet räkningar och packa klart..



pussssssssssssss



bild:
http://www.thailandair.se/images/phuket/freedom/freedom_beach_thailand_002.jpg


Min första blodutgutelse

Nu för tiden har man blåmärken lite här o var.. säger hon med stolthet!! =)






Jag har fått min första blodutgutelse på armen.. hehe det går nog bort snart.. but I guess its more to come..


idag har jag vart duktig

igen.. heheh!


ja är inte annat än duktig nmu för tiden..


idag har jag bokat hotell första natten i BKK, flyg singapore-Bangkok och avbokat en dag på rummet i Ao nang till förmån för att boka ett hotell en natt i Phuket! madde får du gåshud?? hahaha  vi ska sova en natt i phuket för vårt plan till Singapore går 9 på morgonen därifrån heheh så vi ska bo preis 10 min från flygplatsen..
men vi måste ju kolla in stället oxå.. så det lär bli en taxi ner till centrum innan läggdags =)

kvar att boka.. hotellrummet i Phuket.. har hittat ett hotell men jag måste vänta på att avbokningen från Aonang hotellet går igenom då jag boka via samma sida!

så om ni ska boka hotell i Asien kan jag rekomendera Agoda.se

Shit ja ger så mycket tips till alla så när jag väl blir färdigutbildad inom resebranchen så är det ingen som går till resebyrån längre ;p



har även ringt vårt mastercard company o skjutit fram den räkningen en månad då vi inte hinner få den innan vi åker o den har så kort betdat annars.. vill ju inte få några påminnelser.. här är vi ordentliga! =D


kvar att göra:

*Bet räkningar
*ladda ur kamera o ta med extra minneskortet
*kolla upp vartifrån bussen Suvarnabhumi-Trat går ifrån
*boka phuket hotell då
*ladda videokamera
*packa



life is good!!

=D


Chicken Island, Ao Nang, Krabi Dec 2008




Söndag

Antoher day in paradise.. ;P


Idag har jag hunnit med o träna kickboxning i 1,5 timme, var riktigt slut efter detta.. men det är skönt att bli slut! =)


Sedan åkte vi till rusta och köpte solskyddsfaktor.. har hört att man behöver det i varmare länder nu ;p

Tog sedan en fika emd Emsvims på stan.. smak of cause!! bästa fiket i stan!!!

sedan fika hos mor o far.. om jag inte skrivit det så är min svärmor här så vi var alla utbjudna på fika och det blev även en omgång plump! roligt.. fast jag förlorade idag.. mamma feglirade o vann heheheh

nu har vi precis ätit middag jag sitter här.. ska nog springa genom duschem innan Johan falk.. är det vapenbröder ikväll månnetro =)



kl 21:00 tv4.


bild:
http://tr3tton.files.wordpress.com/2009/11/johan_falk_vapenbroder.jpg





Dillchips



Dom säger att jag mycket väl kan vara den som drar runt dillchipshandeln i den här stan..


.. o det kan mycket väl vara sant.. =P









Investering!

Idag har jag investerat i en jacka som jag ska ha när vi bestiger berg i sommar!! en som är vin o vattentät och andas! o jag fick den till ett vrakpris!!


ja e nöjd!!! =)=)=)



Snabba Cash recension

Igår kväll v vi o såg snabba cash!


Filmen var bra gjord och jag tycker framför allt att skådespelarna som spelade JW och Jorge var ritigt bra! Dock gilar jag Joel ( JW) Kinnaman  bättre i såna roller som dn han har i Johan Falk. Jag gillar inte msiga killarr som JW ..mer tuffa killar som Frank Wagner ;p hahahaha

o vem kommer ihåg att Mathias Padin varela som spelar jorge har spela i en svensk såpå för en sådär 10 år sen? Nya tider var han med i.. jag trodde det var skilda världar... Han spelade Misha där.. hehe
jag tyckte väl att jag kände igen killen! =)


Filmen i sig var bra tror jag att jag kan säga.. dock fick man inte se mkt av att JW umgicks med bratsen, inte mkt av hans realtion med Sofie och inte heller mkt av kokainhandeln.. inte mycket av nmågot alltså o när filmen är slut kan man egentligen inte säga vad som hände överallt.. vad hade hänt med JW:s systrer.. fredrik berättade som läst boken..


lite tråkigt att man hade behövt läsa boekn för att hänga med i filmen..

men tydligen så avek filmen väldigt mycket från boken i slutet och fredrik kände inte alls igen sig..

Sammanfattning:

Trevlig fredagsunderhållning men den lämnar ett par frågetecken.


bild:
http://hd.se/multimedia/dynamic/00311/80663_1116231_jpg_311927d.jpg

Jag vill slå ett slag..

Jag vill slå ett slag...




För en resekudde! Jag har fått min uppblåsbara reskudde från vagabond för min fortsatta prenumeration och den är supernajs! jag kommer mog faktiskt kunna sova på de flighter som ligger framför mig..


Vagabond jag är evigt tacksam! varför har jag inte upptäckt den här kudden förut..??


Så har ni ingen o reser mycket.. jag tror den är fantastisk!!! =D=D=D


bild:
http://www.varsam.se/shop/varsam/images/shop/Resekudde01.jpg

Fredag



Skor - Gamla
Leggings - H&M
Tunnika - Ellos
Kofta - H&M
Halsband - H&M

=)

The end of an era

Idag klippte jag av och kastade ut den långa nässelstängeln som jag hade i en kruka.. detta till förmån för en ny växt.. I had to.. fredrik lät mig inte at in en stor växt i lägenheten om jag inte gjorde mig av med en.. han är hård han.. hm.. kan det beror på att vi ahr så mycket växter att det känns som vi bor utomhus? hahah

Say what?! jag gillar ju växter!



ja den var inte världens vackraste men den var stor =)  i förgrunden av bild 2 ser ni den nya växten!

=)



En shopoholics lycka!

I var det meningen att jag skulle fika med Emmi... men det blidde inte så.. ganska bra egentligen då jag hade lite ärenden o fixa på stan.. så jag har nu växlat till Thatbath, hämtat ut malariatabletter och köpt reseläsning! =D

Sedan såg jag att Cubus på stan hade öppet sin sista dag idag och hade "fyll en kasse 200 kr" på sina dörrar..

Intresting!

Detta är vad jag fyllde min kasse med.. för 200 spänn! sicko! =D

2 x Jumpsuits
 
pälsväst


Marinblå byxor (chinos) som satt som en smäck =)   O ett par beiga sommaryxor


Sen har jag även köpt det plagg jag lovade mig själv att aldrig köpa.. HAREMSBYXAN! jag har alltid tyckt att den är otroligt ful o opraktiskt.. men så hitta jag dessa 2 i ett supermjukt,tunt och fantastiskt skönt material som faktiskt sitter bra belive it or not.. så nu vet jag vad jag ska ha på mig i Thailand när jag tröttna på bikini ;p hehe köpte svarta o beiga!



Jag köpte även någon konstig stickad cape som jag trodde var en väst när jag köpte den fast det visade sig att den inte hade hål för armarna.. o 2 par bikiniunderdelar..


så nöjd dårå! =D


Just nu..



Med en Amarula och ett glas vin.. hell yeah! borta bra men hemma bäst ;)



Snabba cash!

Ikväll har snabba cash premiär.. så den ska vi gå o se.. =D

Vi blir 7 st.. ska bli mysigt!  jag läntar efter popcorn!


=)


bild:
http://blogg.passagen.se/filmografen/resource/snabbacash.jpg



Kick!

Idag har jag o honey var på kickboxning igen! jag har trillat dit rejält! =D det är superkul! om man har aggresioner innan man går dig så är man fasiken harmonisk när man går hem hehe

O det är en sjuhelsickes träning.. ja kommer ha ont imorrn igen.. men det är det värt!!




Steg..

Just nu:

                                                         
                                                                                 8437 steg.





                             o då har jag redan lämnat in 3700 steg idag.. I did good today med haha





                                                                                                                          Total: ca 12100 steg idag!





I vår vackra vita vintervärld

någon ge mig en systemkamera så mina bilder blir skarpa o fina =P



Prommis på lunchen..

















Fröken fotograf :





?! =D

Varför är öronmuffar så fuuuula? dom är ju underbart sköna att ha på sig ; )



dom här har jag faktiskt köpt i thailand.. konstigt att dom har sånt där.. =) jag hade ett par orangea när jag var liten.. men dom hade ett plasdiadem rakt över huvet för att hålla fast dom o så kunde man ställa in dom så dom passade olika huvuden .. hehe..



; P

Tablets!




Här är våra bordstabletter som jag köpte i sthlm.. jag gillar att ha personliga saker i hemmet =)

sånt som visar vem man är!!


Tisdag



skor - Gamla
Jeans - Bikbok
Skärp - Deluxa
Linne - H&M
Kofta - Gina Tricot
Halsband(flera "trådar") - H&M
Halsband( Eiffeltorn) - Fått av lillebror

=)


Steg.



Just nu 8266!

good work! ;D



Mer resor =)

Hit hoppas jag verkligen få åka.. jag gjorde ett halhjärtat försökt att få med mig fredrik en gång.. nångång!!

Först ut Preikestolen:


http://www.la8nra.com/qsl-files/Preikestolen_Norge.jpg


http://imgpe.trivago.com/uploadimages/40/15/4015966_l.jpeg




Och Geiranger:


http://www.noradvent.no/Geiranger.jpg


http://d2993411.u58.surftown.nu/images/Geiranger%20cruise.jpg



http://www.straitcrossings.com/bilder/geiranger1.jpg


båda i Norge.. Norge got it all =P




Ha Long-bukten

Vackert.. hit till Ha Long-bukten i Vietnam skulle jag vilja åka nångång!

Ja, Jag är svag för kalkstensklippor  ; )  ... o här verkar det finnas massor av dom!




http://terre.sans.frontiere.free.fr/page_a_voir_a_faire/a_voir_a_faire_images/halong_bay.jpg


http://travelswithmycamera.files.wordpress.com/2009/04/halong_bay.jpg


http://www.drewmeyersinsights.com/wp-content/uploads/2008/02/halong-bay.jpg



http://blog.hotelclub.com/wp-content/uploads/2008/12/ha-long-bay-8.jpg








http://www.halongjunk.net/images/map/map_halong_grottos.gif


Every step I take..

Every move I make..



                   .. kommer den där jäkla stegräknarn vara med mig! tävlig på jobbet..


                                                  

                                                        Status idag: 8157 steg go me!! 


The day of misunderstanding..

måndag idag.. =/ blää!

Men jag fick sluta tidigt.. honey skulle klippa sig jejj! =)

Ikväll var det meningen att Emmi,Emelie och Madde skulle komma förbi o fika.. Emelie hörde av sig o sa att hon inte skulle hinna. hon hade vart på kryssning från igår o kom hem sent. Emmi dök upp tidigt =D härligt! o sen satt vi där o väntade på Madde. Skickade sms o frågade om hon skulle hinna till 7 som vi bestämt eftersom hon oxå vart på kryssning igår o skulle komma hem omkring där..

efter ett tag ringde ja o emmi till madde o frågade vart hon höll hus.. hon blev väldigt förvånad att jag ringde och hade totalt missat att vi skulle ses fast jag berättat för henne i lördags när vi var i sthlm.. hahahahahah virrivirrpanna =D synd att du inte kom madde!!

Emmi o jag hade dock supertrevligt.. vi åt mitt fika.. som bi vet så får jag bryta mitt löfte när jag har fika med tjejerna.. så idag hade jag valt vaniljbullar!!!

Dock hade någon lurats!! Eftersom Madde inte skulle komma så hade faktiskt vanlijbullar i överflöd.. hade köpt 6 st.. så Emmi ville ha 2.. hon tog den första och upptäckte att det var äppelsylt i den.. hm??!! alltså jag lovar att det stod VANILJBULLAR på lådan där jag tog dom.. sedan tog jag en.. i min var det vanlij.. yumm!! sedan tog Emmi sin andra o fick en till med äppelsylt.. What the fuck????? hahahaha stackarn! =)=)=)

hittade även lite dammsugare med pepparkakssmak i skåpet som Danne köpt nångång som vi mumsade i oss..

hehe o kollade på bla. Disaster Date.. shit vilket roligt program jag skrattar så ja dör!



Emmi provar mina snygga brills från Avatar:







hahahaha
 Min kära vän =)



Måndag



Stövlar - Second hand
Strumpbyxor - Gina Tricot
klänning - Ellos
Skärp - Second Hand
Halsband - studenpresent


=)


soon I´ll be dooing this ;P



e ni avis? ; )


3D AVATAR


Så då har jag äntligen sett den omtalade avatar!

Jag tycker att det var en jättefin film med fina miljöer och fina färger.. regissören verkar ha en förkärlek för blått,lila,rosa o grönt.. hehe.. o det gillar vi!

Dock skulle jag ha velat korta ner filmen kanske en 20 min- en halvtimma, och påpeka att det inte är nödvändigt att se filmen i 3D. Det är inte så himla mycket effekter så att det verkligen är nödvändigt o det är nog bra för det skulle förstöra filmen.  Skall dock se Alice i underlandet på 3D .. den verkar ha mer effekter.. så vi hoppas att det är så =P


Sedan skulle jag även vilja att personen som satt bakom mig hade blivit sjuk så idioten inte hade kunnat komma då han roade sig med att skaka på min stol var 5:e min sista 1,5 timmen... struntade dock i detta då jag vet att han ville ha en reaktion från min sida och min seger blev att jag inte gav nånting!! hehe =p screw you!!!! =P
Blev väldigt förvånad när det var en snubbe som hade en tjej med sig.. märklig typ.. tragisk! hehehe



Efter bion gick vi på IKEA.. weii!! madde var tvungen o in o kolla.. Fredrik o johan gick runt på IKEA o såg ut som om dom skulle dö vilken minut som hellst.. sedan sov fredrik nästan hela vägen hem.. inte johan.. o tur var det för det var han som körde heheh

Snygga glajjor man hade på sig på bion =)


Ja o Honey fick med oss lite doftljus,badrumshandukar,en liten lampa (knubbig! älskar dom!), lite krukor och ett Bonsaiträd!!

Bonsaiträdet skall tydligen vara k'nslig för kyla läste jag när jag kom hem.. hoppas den klara sig då den fick stå ut med 20 minus mellan IKEA o MoJ:s bil.. sedan kan tappa blad ca 3 v efter att det flyttat .. den är känslig för förändringar o så skall den beskäras o grejor.. ojojoj vi får se hur det går med den.. fin är den iaf!
Vet ni att bonsai står för Krukträd? Bon=Kruka Sai= träd.. på Japanska.




fynd!!!!

Idag på väg till Emmi fyndade jag smink på Ica Maxi:




lapp för märket då det blänkte i blixten ; )


Fredag

En dagens då hörni =P


Skor - Vet ej
Leggings - H&M
Klänning - H&M
Skärp - H&M
Halsband - Studentpresent

=)


Myskväll

Bästa sättet o starta helgen på.. Myskväll med Emmi!!

haha fifan vi har så jäkla kul ihop!! kollade på lets dance o kommentera ALLA.. Willys armar som slängde gav mest skratt.. o gud va unlikeble Marcus Birro va =S

Nu e ja lite sliten men jag ska hämta fredrik snart.. han leker med sina kompisar ikväll! kul för honom! =D


Imorgon är det Avatar med MoJ.. åh.. jag ser fram emot det! =DDD




träningsverk Deluxe!!!???!!



Shit.. ont idag.. kickboxningen har verkligen gjort sitt för att göra illa min kropp.. hehe

ja kunde knappt gå när jag vaknade.. haltade från sängen in till badrummet.. om någon hade sett mig skulle det säkert ha sett kul ut i deras ögon! haha

I ikväll är det volley igen... jahapp! det tar säkert bara lite tid sen är man igång igen.. I hope.. =D



p.s Roligaste från kickboxningen: Tränaren frågade om jag gått på någon form av boxning förut för det såg jättebra ut =D=D jag säger då det.. detta är mitt kall.. haha troligt med tanke på mina sparkar.. vig som en ångvält! hahaha

















Avatar 3D here I come

jess! det var fler än vi som inte sett den så ja o honey och MoJ ska kolla på lördag.. o det är egentligen bättre för jag vet en som får äta godis då ;P


Trött på snön?

nää.. inte så farligt.. det är ganska ok o mysigt.. men jag är däremot trött på minus 20 grader!!!!

Idag skulle ja o honey åka till Heron o möta upp Danne o Linda för att gå på 3D avatar.. det gick sådär när våran bil bestämde sig för att frysa för första gången på hela vintern.. =/// vi fick vända o köpa glycol istället.. så nu sitter våra vänner och kollar på bio o har det mysigt o vi sitter här hemma.. avis JAA!!

får se om vi hinner se den nu innan semestern..

aja..

slut på depp.. ska gå o göra en riktig lyxlatte till mig och krypa upp i soffan brevid min älskling!!!

jag förväntar mig dock en recension av DoL senare =)

=D



bild från:
http://avatartrailer.com/wp-content/uploads/2009/06/avatar_movie_promo_screenshot.jpg


Snapshots jul o nyår!

Ja jag vet ni har sett tusen bilder på folk som firar nyår o jul by now.. men så kolla bort då =P


Välkomstglöggen


Det börjar laddas upp med paket under granen.. inte så många var till mig dock =/ hahaha ja hade ju önskat mig pengar till resan.. så kära mor o far ni har nog mycket väl gett mig att simma med delfiner i julklapp! THANKS! =D

 

Mamma o pappa vill sällan vara med på bild.. men det skiter vi när det är jul!



Teddy får julklapp




Razmus delar ut paket


Jag fick ett fint paket av min älskling =)

Bästa ögonblicksbilden när pappa o mamma ser att pappa fått spelet KAMPEN MELLAN KVINNA O MAN av mig o Fredrik =D haha


DEt var julen det.. here comes new year! :

Linda "lagar" kött =D



Gottigott



Vi hade dukat fint!



Här ska det bli förrätt =)



Firande par =)



Här äts det förrätt



hahaha snyggobild hahahah



Varmrätten var fantasktiskt god. Oxfilé med potatisgratäng.. Linda du gjorde den bästa hemlagade oxfilén jag någonsin ätit!!!! =)




Jag gjorde efterrätten! älskade pannacotta =D







=)


ikväll har jag kickboxats


its a keeper folks!! =D

mirja du o ja på söndag då ; )



Galen

Jag höll på o bli fullständigt tokig ikväll! jag bokade flyga från koh chang till bangkok för att vi skulle få en smidig resa ner till krabi. det blir färja,taxi,flyg,väntetid(om än kort) suvarnabhumi,flyg till krabi,taxi till ao nang. o det är väl den smidiga resan =P

Sidan på bangkokair som är de enda som flyger från Trat hängde sig o bråkades och slutade fungera precis när man verkligen inte vill att den ska det.. på klicka för Payment conformation.

GAAAAAAAAAAAAAAHH!!

det gav mig gråa hår.. haha men sen gick det att gå in via deras hemsida med bokningsnummer o sen funkade det att bet.. tur det =)


Men nej jag kan verkligen varmt rekomendera asiens lågpris flygbolag Ariasia!!!! =)))

Vi flög med dom 2ggr förra svängen. då Kuala lumpur-Krabi och Krabi-Bangkok


Deras sida är fantastiskt smidig,hänger sig inte och är klar på ett kick!! o priset är jättebra!! Sedan kan jag även berätta att flygningarna var väldigt bra och planen kändes nästan nya. Det var annat än "vårt" Ryanair det.. Där vinner Asiens "ryanair" faktiskt.. så ska ni resa runt i Asien ( och även så långt som till Australien från olika destinationer i asien) och känner att ni vill lägga pengar på flyg, Satsa på Airasia!!

www.airasia.com





Efter påtryckningar ; P haha

Idag avslutas då bloggsemestern.. till nästa semester startar.. solsemestern =D


Det här är vad jag kallar VARDAGSLYX! :

 

h--- yeah!

Det ni ser under våra tallrikar är våra nyinköpta underlägg! jag blev helt kär.. bordstabletter som man själv sätter in 4 foton var i!! från stockhome. En av mina få handlade grejor på prommis för mellandagsshopping.. god I hate sthlm ibland! =S

 

=)

 


hits