I thailand

woohooo! nu ar vi i thailand!! =))


vi landade har ca kl 19 i kvall lokal tid. klockan ar ju ca 6 timmar fore..


vi har haft en mycket trevlig flygresa ner med Qatar airways som jag varmt rekomendera till alla jag kan!! super plan trevlig personal o bara en san sak som att man far ett resekitt med tandborste och strumpor nar man gar pa planet.. outstanding!! =D

Sa skiljer det nagon eller nagra hundra pa flyg.. valj Qatar! det marks verkligen att de tavlar om att vara varldens basta flygbolag..

tyvarr finns det alltid idioter som fostor o vi hade en aspackad man som akte med planet ner.. han hamnade en rad framfor oss och var allmant storig.. allt fran att han pratade om att han levde jetsetliv till att dom ( vilka det nu var) hade haft ihjal hans foraldrar.. men det borjade bli riktigt jobbigt nar han sa att han skulle roka o bara ta ett bloss.. men han hade en barsk tant brevid sig som skrek at honom att halla truten osv. sen sa han till flygpersonalen att folk inte skulle tala om om han fick roka eller inte sa han undrade minsann om det fanns nagon toalett.. suck!! till slut somnade han dock!!

=)

Sedan tog vi taxi till vart hotell som lag tio min fran flygplatsen,, nice eftersom vi ska aka buss fran flygplatsen imorgon till koh Chang..!

Hotellet heter Maryan Boutiq nanting och det ar jattefint.. det kan jag oxa rekomendera!! fina rum o frascht!! o vi far lana internet helt gratis sa nu sitter vi har =) Sedan har dom en fri resa till eller ifran hotellet - suvarnabhumi ( flygplatsen) sa imorgon har vi bokat in en resa till busstationen!

Ikvall har vi hunnit med att kaka pa en verklig thairesturang har brevid.. vi var de enda som inte var thai dar o alla var glada att se oss hahaha..
vi satt vis riktiga trabankar.. o da menar jag som stora stammar.. o det krop odlor runtomkring.. sedan vandra vi en svang langs gatann o vi sag kanske 2 till vasterlanningar.. o alla ar sa trevliga.. en ville bjuda in oss till sin resturang men vi sa att vi hade atit.. da sa hon att hon gillade oss i allafall.. hahaha =)

pa resturangen betallde jag grillad kyckling med ris o fredrik fisk.. han fick in en hel fisk!! ja ska visa hemma sen . vagar inte riktigt ladda upp bilder har for Madde fick ju virus i sin kamera forra ggn..

MoJ: jag har lagt en lapp till er pa koksbordet! tack for hjalpen!! vi ses nar ni kommer hem =D


nu ska vi snart ga upp pa rummet o ta ett glas vin o ol o krypa till kojs o lasa lite.. lang resa imorgon.. det tar ca 5 timmar med buss till chang!



bild:
http://tapakkaki.files.wordpress.com/2008/06/aew_airport2.jpg

TTYL!




Kommentarer:
Postat av: MADDE

HEj, vad skönt att flygresan gick bra för er! Då är en avklarad, av alla! =) hoppas resan med buss till koh chang går bra! Nej, ska man ladda upp bilder ska man kolla att de har ordentligt virusskydd =) Annars vet vi vad som händer =) Jag åker över om några dagar & vattnar era blommor =) Ha en superskön semester!pS we like uppadatering ;-) Kram M&J

2010-01-23 @ 16:54:41
Postat av: Em

Saknar dig

2010-01-25 @ 13:26:35
Postat av: E

Haha, Har du inte fått nåt resekitt förr :p Vad har du då flygit med Hihi.

2010-01-28 @ 18:35:53

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits