Saneringsdag =)

Hej.

Idag kommer äntligen anticimex till oss o sanerar !! det ska bli så skönt! Det är jobbigt att ha allt i sina garderober i säckar o lådor o så i hela vardagsrummet.. dom kommer få sig ett gått skratt dom, anticimex när dom kommer =)) hehe

Dom skulle ringa nångång mellan 13-17 idag .. då måste jag cykla hem o låsa upp åt dom! Om inte hyresvärden gör det. men det tror ja inte eftersom det var ja som ringde o beställde tid o lämna mitt nr o så..

Idag är sara( min kusin) i paris.. ooooorätviiist!   hehe verkligen.. för ja ska ju inte dit om 2 och en halv dag =)

Dom borde vara ute o knalla på gatorna by now. planet gick 10 i 7 i morse.. tar ca 2 tim, sen buss 1.5 tim o sen metro o lämna väskor o så..

Ja har gett lite tips till sara. Bl a. att kolla eiffeltornet både på kvällen o på dagen, se montmartre osv.


Igår va vi o kollade på en bostadsrätt.. ja  e kär o fredrik e realist hehe.. så vi får se hur det blir.. hur som hellst så går den lägenheten att göra jättefin. Stora förnster o en jätteljus lägnhet. coolt att man ser ut över hustaken. Sen måste man bara hoppas att banken e sammarbetsvillig o så heh.. vi får se..


Idag ska jag o älsklingen åka till v-ås o biltema. vi ska köpa ett avgasrör till vår kära bil =)
Vi måste fixa det nu för snart är det dax att besikta.. apropå det så måste ja gå in o boka tid.. ska göra det nu!


så fixat.. ! =)



Annars så var ja o madde på wolkshop med linedancen igår.. haha vi kunde redan alla men det var lite fel i den ena låten som vi lärt oss.. det är inte bra.. ska jobba på det!


Dagens roliga:

Flygplan till Turkiet

Det är dimmigt. Helt plötsligt hamnar planet i en luftgrop, som varar i några svindlande sekunder. När allt är normalt igen sitter alla passagerare och är smått chockade. En pojke ~6 hoppar snabbt ur sitt säte och springer fram till cockpit-dörren.
Pojken (mycket argt): HUR FAN KÖR DU EGENTLIGEN?!
Ett fniss sprider sig i planet.



; )

puss o kram

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits