go o gla

Nu har jag haft en härlig lunch !

fredrik kom ner på lunchen o så gick vi längs ån för att bara få vara i det fina vädret =) Sen har jag köpt godis oxå så nu är ja så lycklig man kan bli !!! 

image17 <----hih ja som äter godis .. o fredrik som skulle träna nu =) --->image18


hahaha! Det va lite kul =)) haha

så nu börjar nedräkningen till fika o sen ska vi äntligen bege oss..

jag tänkte passa på att berätta lite om norrtälje faktiskt =)


Bästa fika stället: LÄtt Café Landkrabban som jag skrev om igår. Rekomenderar deras stora arracksbollar och varm choklad eller smoothie beroende på årstid. PÅ vintern är det jättemysigt att sitta inne o bara vara, dock är det ont om plats och populärt så man får hoppas att amn har turen med sig =) på sommarn kan amn sitta ute o bara slappa.. från uteplatsen ser man ner över hamnen och ut över en stor park ! Tyvärr hade vi otur i somras o hamade brevid några Wannabe sthlms brats.. haha..som typ va 16 år =) men men!!

Bästa maten: Ett Glas helt klart!!!! det godast ja ätit.. åt kött och klyftpotatis och det var ljuvligt! Mysigt ställe oxå.. ungerfär som en pub och resturang i ett.. där man kan dricka o äta o sitta ner o prata o så.. finns inga sånna här i Ea tyvärr!

Parken vid hamnen är hjättemysig o gå i.. där brukar på sommarna annordnas American Carshow och Custum Bike Show.. rikigt häftigt! Jag o fredrik låg på en filt inne på området o drack cider i somras! då va lite helt ok  ; )

För att inte prata om själva gågatan i stan.. det finns i stort sätt bara en gata med affärer..+några avstickare här o där. Hela gatan känns väldigt gammal o mysig. påminner lite om mariefred.

Om man ändå ska uppåt norrtälje o har bil o det är sommar rekomenderar jag varmt grisslehamn! Där kan man handla rökta laxfenor i hamnen och sen ta med sig dom till en strand som ligger en liten liten bit tillbaka på vägen. där kan man sitta på klipporna och äta lax o fika o bara va!! o absolut läsa en bok =)

ååhhh ja längtar till sommaren!!!

Bilden under är tagen i Norrtälje när vi va på utestället mobergs!





Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits