Måndag!

Gooooomorgon!

Idag är det måndag igen.. det kunde ha vart värre =) .. lr bättre.. kunde ha vart lör morgon.. hehe.. ja älskar min helger! men vem gör inte det =)

I ska ja berätta lite om helgen som vart..

Så i fredags kom fredrik o hämtade mig kl 4 för ja slutade lite tidigt och så åkte vi iväg mot norrtälje. Men med våran vanliga tur när vi ska till norrtälje så hann vi  inte längre än till strängnäs innan bilen började kännas som om man åkte på en jättegropig väg.. ´bara det att vi åkte på motorvägen.. hela bilen skakade .. asobehagligt!!
(andra grejor som har hänt är att det plötsligt bestämmer sig för att bli snöoväder den helgen vi ska åka fast det inte snöat på typ 2 mån. och en gång tappa vi avgasröret haha.. nåt man kan skratta åt nu.. det var med gamla ford eskroten =) )
ialla fall så stannade vi på macken.. hade tur.. detta hände 2 km från sista macken i strängnäs! Vi trodde vi hade fått punka! Men när vi kollade bilen så såg vi först inget.. då kom det förbi en man o sa att det var vänster bakdäck som hade vart konstigt.. o vi kolla men såg ingenting..man kollade ju på det som var mot marken.. Men sen.. när jag kollade upp på däcket såg jag en stor bula högst upp.. !
däcket hade gått sönder och bulan bara växte o växte..tillslut såg bildäcket ut som ett päron.. o det var precis som att köra med ett pärondäck om ni nu gkort det nån gång hahaha..
ja ringde pappa som är vår personliga meck =)
han sa: Det är bara att köra hem.. .. ja sa att vi hade resvervdäcket med oss.. o min handyman darling bytte =)
Men jag tror inte pappa förstår hur illa det var för vi vågade knappt peta på däcket ( som svällde) för att det kunde ha exploderat. som tur var han vi släppa ut luften innan det hände! slutet gott allting gott där ! bilder under
  <---Däcket! (fredrik var måttligt road när ja drog fram kameran haha)
  <---Min älskade handyman!

Sen har helgen vart jättebra. I lördags var vi nere på stan i N .. köpte en sjarl.. hur fasiken stavas det haha.. en jättemysig svart på hm och 2 par coola gamla örhängen i en liten bod! o sen shoppade vi vin och en orkidée till fredriks syrra Maria (mia) som fyllde år.  Så på kvällen åkte vi dit o gratta henne o kollade på andra chansen på melodifestivalen o drack lite vin =) Jättetrevligt!!  En and på stan i N. helskön bild =)


haha ja va så nöjd att carola inte gick vidare o hennes min när hon sa: va?!! melodi nr 2???? hahahahaha.. hysteriskt!  sen att tanten tapper gick så långt som hon gjorde va ju minst sagt skumt! Ja höll defenetivt på Poodles!! o på lördag ska vi på fest hos danne.. hoppas vi kan sen en glimt av melodifestivalen ändå! haha  nörd!

i söndags va fredriks mamma jättehurtig och tog med oss ut i svanbergaskogen där fredrik lekte när han var liten.
(han växte upp i svanberga ca 1 mil utanför norrtälje men flyttade sedan in till stan)

Det var riktigt mysigt att promenera i skogen. efter ca en halvtimme kom vi fram till sjön Erken som vi dom fiskar kräftor i varje år! ( jag var med förra året och lääängtar till i år )!! =) sen gick vi sista halvtimmen längs med sjön.. mysigt! Sen hade vi gjort oss förtjänta av en fika på landkrabban.. varm choklad o arracksboll.. mmm yammy =)

  <- Ja,honey o ulla   

 <- haha ja o Erken  


sen gorde vi inte så mycket mer.. spela massa yatzy =) sen var vi tvunga att åka hem igen.



Puss o kram

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits