Hotell bokat!

Sådär.. då har jag bokat hotell i Belgien!

Vi kommer ändra lite på resrutten.. först tänkte vi ju vara i Bryssel första dagen, men eftersom flyget hem går så tidigt på ons morgon så ska vi tillbringa sista dagen i bryssel istället.. för smidigheten!

Dessutom avråds man från att passera Bryssel Midi ( south station) på natten. Bryssel midi är en av 3 stora tågcentraler i Bryssel. Dit går bussen från Charleroi ( vår flygplats) och tillbaka igen.. Eftersom vi ska flyga hem 07.20 på morgonen så skulle vi behöva vara i stort sätt mitt i natten på Bryssel Midi.. vi skippar det o bokar en taxi som kommer o hämtar upp oss direkt på hotellet o skjutsar oss till flygplatsen.. kostar ca 350 per person o ca 200 dyrare än om vi skulle åka kommunalt.. men så värt! om man nu blir rånad eller "pickpockad" så blir man ju av med betydligt mer än så..

o sen känns det skönt att inte behöva krångla.. någon hämtar en på hotellet och kör en direkt.. inget buss o tåg eller metro byte.. kan det bli bättre?

Eftersom våra flygbiljetter var så billiga så tycket vi absolut att vi kunde kosta på oss detta =D



Så nu ser planen ut som följer:

Dag 1 och 2 bor vi på Hotel Cathedral:

Räknas som 3 eller 4-stjärnigt, beroende på vart man kollar men enligt kundkommentarer lutar det åt 4-stjärningt.. o eftersom det är över 300 kommentarer så känns det ganska betryggande =)
Hotellet ligger mitt i Gent och ser ut såhär:



I bryssel är hotelpriserna betydligt dyrare.. jag hittade ett för ca 600 häromdagen o var jättenöjd.. sen kollade jag idag o då låg det på 1000.. =( hittade det dock via sin egen hemsida och bokade det till ett boka direktpris 850.. bara för att upptcäka att om man sökte på extrapris på google så fanns det för 600.. aja.. gjort är gjort.. men lite surt var det.. en läxa lärd idag =)

Hotellet ligger mitt i Bryssel, precis bredvid Grand Place. Ser kanske inte ut att vara världens finaste men det är iaf ett 3-stjärnigt hotell som fått mkt bra recentioner!

Recensioner är superviktigt! skulle aldrig boka ett hotell utan att några recenserat det bra!

bilder:
 




Grand place:
 

 


3 till sevärdheter som vi kommer se i Bryssel.

Manneken Pis


såklart Anatomium:
 

Och Europa parlamentet:


=))))

snart snart woohoo!






Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits