兵馬俑

Idag ringde klockan halv 9!


kl 10:15 gick tåget mot Stockholm och 兵馬俑, vilket är kinesiska för Terrakottaarmén som är på besök i Sverige. Inte hela såklart eftersom det finns över 10 000 stycken men några är här iaf. Utställningen är på Östasiatiska museét som ligger på skeppsholmen.

Den har pågått sedan 28 augusti 2010 och har blivit förlängd till 20 februari 2011.


Glada på tåget:





Vi var tidiga så vi gick en liten sväng på stan.. När vi skulle börja gå mot skeppsholmen öppnade sig himlen och det började vräka ner snö och blåsa.. huuuhhha!




( haha snyggt älskling)

Efter lite väntan utanför på resten av sällskapet, fredriks mamma o släktingar så kunde vi gå in till utställningen som faktiskt var i ett bergrum!





















Det var det.. dags o röra sig upp till östasiatiskas orginalutställnigar för lite asiatisk mat..


vi drack te, åt lyckokakor och soppa.. maten lämnade mycket i övrigt att önska tyvärr !!






Efter att vi ätit lite så kollade vi på den övriga utställningen sedan begav vi oss tillbaka mot centralen..


när vi kom fram till ccentralen hade vi en timme på oss innan vårt tåg hem skulle gå så då gick vi in på jensen´s böfhus för att äta en bit mat.. vi hann precis beställa lunch fast klockan var 4.. En köttbit med skuren potatis och sås för 49:- kr.. helt otroligt billigt o bra! =D=D var supergott!


det var tur att vi fick i oss lite mat.. när vi kom in i tåget fick vi veta att vi stod stilla för att det va ett tåg som blokerade spåret fram o att de behövde vänta på ett lok som skulle komma o bogsera bort det, vilket tydligen kunde ta tid.. därefter fick vi veta att det var ett omfattande växelfel på spåret och att de skulle börja gå genom vagnarna för att kolla hur många bussar de behövde beställa.. sedan tog det 2 min ( och en tjej som sprang genom vagnen o räknade) innan dom meddelade att nu hade trafikledningen ringt dom igen och att vi skulle komma iväg efter en kvart.. bestäm er.. =S

vi blev en 25 min sena.. ja hade aldrig klarat mig på lite te o en lyckokaka =p




Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits