Only the strongest will survive!

Det är allmänt känt..  Igår kväll/natt brann min Pappa o Mammas maskinhall ner till grunden..



Mamma ringde mig kl 21:21 på mobilen och sa med panik i rösten att vi måste komma ut till dom.. vi tog oss ut  och möttes av poliser och brandmän och en helt övertänd maskinhall.
I början fick vi vara på gården men sedan blev vi tungna att flytta och hålla oss 300 m ifrån maskinhallen. Detta betydde att även grannarna fick lämna sina hem.

Anledningen var att det fanns svetstuber där inne som exploderade. En flög visst iväg en bra bit..  och brandmännen kunde ej påbörja släckningsarbetet.

Efter ett tag fick vi veta att det skulle vara avspärrat i 24 timmar och vi erbjöd MoP o sova hos oss men dom valde att sova hos ett par av grannarna så de hade nära hem.. fullt förståeligt!

Idag har de varit här hos oss en stund o tagit det lite lungt.. duscha och vilat.. sedan bjöd pappa oss på pizza o vi åt lite tillsammans. Efter detta åkte de tillbaka hemmåt för att hämta Teddy (vår hund) som fortfarande var kvar hos grannen.

Senare ikväll fick de komma hem o se hur det såg ut. 


Det här är en sjuk händelse som man inte kan förstå att den har hänt än.. det har inte gått in.. men jag vet att mina föräldrar är starka människor och dom kommer ta sig igenom detta och komma ut på andra sidan med nya erfarenheter och en ny fin maskinhall!

Det är jobbigt men man måste se frammåt! alltid vara possitiv!  alltid kämpa, kämpa kämpa!



Det allra viktigaste är att inga människor eller djur blev skadade på något sätt, dom har haft en fantastiskt tur då det var i stort sätt vindstilla och branden inte spred sig alls.. det hade kunnat sluta så mycket värre!


Pappa o Mamma: Ni klarar det här galant! Ni är världsbäst, glöm inte det!! <3<3<3  =))


Imorgon är en ny dag, nya chanser! Make the most of it!  =))




Tack till alla som har hjälp till, hört av er eller på annat sätt visat att ni bryr er! <3


Bilder ( som någon frilansare smög omkring på privat mark och tog, trots att polis spärrat av området)











o det är klart.. ska mina föräldrar göra nåt så ska det göras med stil! Rikskändisar, jo jag tackar ;p



Kommentarer:
Postat av: Anonym

Tack vår underbara dotter och måg,för att ni är och var helt underbara i går natt. Villket stöd och villken styrka ni var för oss.Och hur lätt är det att snabb-packa en väska för ett dygn i ficklamps skenet av en polis. Tack för att du var min " lilla hemvårdare" allt blev rätt i väskan ha ha. Sköt om er och ha en bra start på er jobbar vecka KRAM LOVE YOU FOREVER

2011-08-08 @ 00:14:36
Postat av: Madde

Vad hemskt att det har brunnit hos dina föräldrar, men tur som du skriver att ingen männiksa kom till skada. Saker kan man ju ersätta! Hälsa så mycket till dina föräldrar! Kram madde

2011-08-08 @ 09:28:38

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits