Helgen med stort H!!

Jaha då var vi hemma igen från helgen med stort H.. Den helgen vi träffas alla på Fredriks sida o fiskar kräftor ett dygn o sedan har kräftskiva dagen efter..!!!


I år blev det inte riktigt som det var tänkt.. det var tydligen 10 års jubileum ( ja har vart med på nästan hälften, 4 år!) o det blev helt olikt de andra åren.. när vi kom ut till stället vi brukar vara på blåste det storm!!!

Det var vågor o det blåste så mycket att vi inte ens kunde dra ner Markistaket på verandan.. plus att det skyfall o var solglimtar om varandra..

Vi kände att det skulle inte kunna fiska kräftor i det vädret för vi skulle inte kunna ro båtarna när vi skulle lägga burar o ta upp ( då kan man inte åka på motor). Vi kunde inte ha suttit på verandan som vi gör halva nätterna när vi fiskar o tar ett glas vin eller 2.. ;p o det skulle inte ha vart kul för de stackarna som skulle ha tältat.. det finns nämligen ett litet "hus" o en lillstuga på stället..sen bastu o lite så men inte mer sovmöjligheter.. o med tanke på att vi är 18 pers som ska dela så brukar några tälta..


så på 10 års jubileet så tog vi all mat o dryck vi handlat o åkte hem till fredriks bror istället..  sedan fick vi köpa krällor av dom som äger fiskestället så vi kunde ha den årliga kräftskivan iaf i lördags kväll..


TOPPEN PÅ ALLA SÄTT O VIS!!!


ja har tur som har en älskling som kom med en härlig släkt på köpet =))

ser ni mig? ;p




Kommentarer:
Postat av: Madeleine

Ja, det var härligt =) absolut, vi kan väl fika hos oss om ni kan ngn dag? kramar


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits