The best =)

Nu har ja alltså äntligen fått min efterlängtade hängmatta!!!


haha det låter så knäppt när man säger att man köpt en hängmatta på stålställning för att fylla ut lite på balkongen.. men har man en stooor balkong så har man..

ja kanske borde döpa om den här bloggen till sofies balkongblogg efterdom det handlar mycket om den här nu.. hahahah men det är så.. ja bor här ute, ja älskar att vara ute, har i stort sätt slutat kolla på tv oxå =p

sa till fredrik idag: va mycket mindre den här lägeenheten kommer kännas i vinter heheh




men åter till hängmattan!  ja ringde i mån o frågade om dom hade några på jula.. mannen sa att dom skulle få in imorgon ( läs tisdag), ja frågade: kan ja reservera en? mannen svarade: nej vi vet inte riktigt om dom kommer imorgon eller med nästa leverans så ring imorgon vid lunch när dom kommer.

ja ringer tis lunch.. blir först bortkopplad, ringer lite senare, får prata med mannen igen. han säger att dom är slut o att dom måste ha gått åt eftersom det har vart så galet mycket folk där idag, han säger även att han började jobba vid lunch så han visste inte.

Jäkla mupp!!! nu blev ja irriterad o sa: men det var ju DÄRFÖR ja ville reservera en!!!!!!!  mannen verkade tycka att det blev lite jobbigt o sa. vi gör såhär, ja tar ditt tel o så ringer ja dig när nästa leverans kommer.. det blir antagligen imorgon ( läs ons) eller på fre..
(måste ha vart jäkligt svårt att bara gjort såhär från början??!!)

idag ringde han iaf o sa att min hängmatta hade kommit o att den vänta på mig på deras lager.. haha han avslutade med ett: ha en bra dag på mitt IQ svar.. hahaha ja tack!


so now I´m happy! det är helt underbart o ligga här ute med datorn i knät o lyssa på regnet.. vi har ju tak! =D eller läsa en tidning som ja gjorde för en stund sen =)))


NICE NICE



ja är inovativ med ljuset! antingen lilla eller stora lampan =p



hihihi




Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits