Heelllo .. hello! =)

hej på er!

Ja hoppas att ni har haft en bra helg för det har jag! =)


Emelie gillade danspassetPASS mycket ( hahah nu va ja rolig va?)  att hon vill gå på dem med mig!! dom fre o sön..
efter detta åkte vi till mormor som planerat.. o åt världens godaste köttbullar.. muuums! =)



Vi kollade på Let´s dance där oxå.. Ja tycker att Morgan Alling var rolig o duktig, Laila bagge en modekatastrof ( Men hon är ju nästan amerikan och dom är väl inte kände för att ha stil? =P ), Hasse Aro.. juuh sluta kladda på din danspartner, blondinbella STEL! och Magdalena Graf ej värd så mycket poäng hon hängde ju bara på Daniel Da Silva.. ?! måste man inte dansa själv? hehehe

Det var de dommarna =)

Men det ska bli kul o följa!! =)

Lets dance höll ju på länge jue.. det slutade inte förren 22:00 o vi skulle ju hem o packa inför lördagen!

Ja kom inte i säng förren hlav 3 nånting tror ja..


sen upp halv 10 i lördags för att locka håret o hinna äta frukost.. ja hann precis =) =) =) för ca runt halv 12 så kom fredriks släktingar med vår lilla hyrbil.. hehe


vi hade verkligen världens minsta.. o eftersom vi var 6 stycken så fick fredriks mamma sitta i världens minsta säte i bagageluckan.. vi frågade om hon ville byta hela tiden men det ville hon inte!

vi hade med oss förfriskningar i form av öl cider o vin o hade en riktigt trevlig resa ner till götet =) hehe

Ja o fredrik i bilen ner.. sen dog kamera =(



När vi kom fram bytte vi om och fick lite fördrinkar o snacks!  sen började festen o alla gäster kom.. det var så himla trevligt!! dom hade ett inhyrt band som bestod av 3 killar som kunde spela det mesta.. o det roligaste var att dom gick runt under fördrinkarna o frågade alla olika sällskap vad man ville höra..sen sjöng dom o spelade guitar..!

Sen var det middagsbuffé.. jättegott o man blev proppmätt..!

Efter maten o efterrätten så hade bandet förflyttat sig till familjen stora kök som fick agera dansgolv för kvällen.. bandet hade sina intrument i hörnet och vi alla dansade som galningar framför .. allihop och hade super kul o trelvligt..


vid 2 tiden nångång gick ja o fredrik o la oss.. vi skulle åka jättetidigt hem för en av oss skulle hem på kurs.. lagom segt var det..

speciellt som jag inte kunde sova o kanske somnade halv 6.. samma person som skulle på kurs låg o snarkade i vårt rum haha ( confession: händer att ja snarkar när jag har druckit =P ) och musiken var lika hög o festen fortsatte i huset även om vi inte var med... =) o nej det var inte ja eller fredrik som snarkade.. i allafall inte då =P

när vi stannade i skara för en "frukost" vid halv 11 på söndagsförmiddagen började man som smått vakna till liv..

min frukost bestod av juice, strips och milkshake hahaha då dom slutat servera frukost när vi väl hittade ett mcdonalds..
vart finns dom när man behöver dom?? =)

vi var hemma vi halv 2-tiden kanske och var så trötta,,  men det vore ju bara dumt att somna om man ville slippa att vara vaken halva natten sen..

vid 22-tiden igår kväll efter på spåret reprisen så kroknade vi och somnade gott !


Ja e dock fortfarande lite trött efter min sömnfattiga helg.. =S

ja ska gå o träna ikväll o sen får vi se om jag hinner träffa antonia idag.. orkade ju inte igår o ja tänker gå o lägga mig tidigt ikväll oxå =)

=)))

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits