grilla korv och så är underskattat!

VEM HAR HAFT VÄRLDENS MYSIGASTE HELG? MOI!!!!

i fredags lämnade vi för norrtälje.. fina vägar och bra väder.. hemvägen ska ja berätta om sedan =/

På kvällen tog vi det lungt.. åt middag och kollade på På spårets och Let´s dance,, o samatha . hehe ja gillar den serien =)=)

Sen var det bara marsh i säng.. vi skulle upp 9 dagen efter för frukost innan vi skulle ta med oss ulla ut till borgmästareholmen för korvgrillning..! supermysigt.. några av oss gick en promenix.. =)
 Tälje!



Sedan åkte "killarna" och Ulla hem till Tomas och vi "tjejer" =p åkte till stallet för att småtjejerna skulle få rida..! Dom var jätteduktiga.. Claris red själv ( tydligen för första gången) och travade och travade över hinder.. tyvärr gick det så bra så då tänkte camilla att hon skulle få galoppera lite.. jaysan var lite tjurig och helt plötsligt gjorde hon världens krumpsprång och sparkade bakut varpå claris flöög.. stackarn.. men men nu var första avramlingen gjord.. När hon fick veta att man skall bjuda på tårta när man ramlar av ville hon bjuda på dagis =) heheh så söt.






efter detta hem  och göra sig iordning i maratonfart sedan hämtade niklas upp oss för att skjutsa ner oss till Ett Glas (resturang) där alla väntade ( vi var sist =P)



Vi åt god mat men servicen var katastrof.. en tjej hällde olja på 2 i sällskapet och då hade hon redan tappat grejor vi 2 andra tillfällen.. suck! tråkigt när det blir så!


efter detta åkte vi tillbaka "hem" o spelade spel osv.. tyvärr inte alla pga tråkiga omständigheter...


Idag sov ajg länge för att at igen förlorad sömn =) sedan kom tomas agneta och tovis över för fika och lunch.. trevligt!


efter detta åkte vi hemmåt.. vi brukar vara kvar längre men det var snöoväder hela dagen så vi ville komma iväg när det var lite ljust!.. det var helt ok till sthlm.. sen när ja skulle köra var det verkligen skiiitväder.. usch så där läskigt igen.. o ja lovade mig själv att nästa gång vi åker så blir det med tåg o buss men  ja lovar er.. snart sitter jag där i en bil igen och svär lite tyst för mig själv för ja tyckte det var så dumt att lägga ut dubbelt så mycket pengar på att komma fram senare än om ja åkte bil... hahah grisbjörn!


Men som ni märker gick det bra och ja är hemma =D har ätit chips och ska nu gå o sällskapa med världen mysigaste älsklingen!

=)


Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits