THAILAND HEEREE WEEE COOME !

Så idag när jag kom hit så hade sara såklart tagit ledigt hela jan 2009 o skulle åka till asien.. åh typiskt! Ja som inte är så glad den här veckan belv inte överlycklig.. eftersom det är då vi hade tänkt att åka till Thailand.. som vi planerat o pratat om i ett halvår nu.. suck..

Så då var det bara att tänka om då! =S

Ringde Madde o kollade när dom hade bokat o så..  Visade sig att dom åker 7 dec o ska va borta i 3 v.. vi som ska vara borta i 2 v kan alltså åka samtidigt o få en v ihop o ändå hinna hem till jul!!!!!

Åh det ska bli så jäkla härligt underbart o trevligt!!!!! Så i efterhand får man väl säga att det var tur att sara hade bokat då så vi blev tvungna att börja kolla o så..

vi hade pratat med madde o johan innan att vi skulle åka samtidigt som dom men vi trodde det skulle krocka med julen när dom bokat..!

Vi ska hem till madde o johan ikväll o boka !!

Som det ser ut nu så blir resan såhär..

Samma plan till Peking sön e.m 7 dec, Vi åker ett tidigare plan till Bangkok ( om inte madde kan boka om) , Madde o johan kommer efter senare, Vi sover en natt i Bangkok o tar dagen efter ett inrikesflyg till Krabi.. där ska vi boka samma hotell som Madde o Johan.. Bungalows! här ska vi nu vara i 7 dagar tillsammans innan ja o älsklingen styr kosan upp tillbaka till Bangkok och madde o johan vidare till Koh Tao. Den 22 åker jag o Fredrik hem till kalla sverige o Madde o johan åker nånstans där till Bangkok.

 
Blir hur härligt som hellst!

Sen åker vi antagligen direkt till Norrtälje eftersom vi ska fira jul där i år och kommer hem på kvällen dagen innan julafton!

Det här blev så jäkla bra.!!! enda fnurran på tråden är att Fredrik inte har klart med sitt jobb än och inte vet om han får ledigt då.. men jag tror inte att det borde bli något problem,, dom verkar bra!

 













weii hihi

puss

Kommentarer:
Postat av: Madde

Det kommer bli sååå roligt, hoppas det går bra att boka bara, men det borde inte vara några problem! Vi ses om en stund!

2008-06-05 @ 18:39:08

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits