Guten morgen!

Idag e det fredag hurra hurra hurra!


haha min jobbarkompisar pratar om hur segt den veckan har gått... ja förstår inte va dom menar! haha.. ja har ju fuskat o börja i ons=P


Ikväll ska madde o johan komma över o spela spel o leka med oss hehe det ska bli riktigt trevligt.. Skulle vara kul att köpa ett nytt spel.. undra om det är nån rea på sånt oxå.. =)

Och imorgon bär det av till Ludvika.. Det är Ludvikafesten och basti kommer ju därifrån.. !
Ja o honey o Malin åker imorgon f.m.. vi ska hinna upp till aktiviteten som dom tydligen gör varje år.. gokart eller paintboll antagligen.. ja håller på gokart!!! det e så jäkla roligt.! det va rnog 3 år sen iaf jag körde riktig gokart i södertälje( därefter bara strypta på skara sommarland en gång).


Dagens reflektion:

FRA lagens vara eller icke vara. har någon något att dölja finns det säkert redan sätt att kringgå så att något hörs eller märks ändå.. Men om någon inte har nåt att dölja varför bryr sig då den personen? ja tycker inte att det är ett hot mot yttrandefriheten. Ja tycker att det känns mer säkert och om det nu skulle vara så att det blir mer förhör och en av 100 blir fast så är det ändå 1 mer!  JAG ÄR FÖR!





Idag på lunchen ska sara o ja gå o shoppa .. wihoo !

o ja måste köpa vin o så till helgen..

Så här ljust var det utanför vårt fänster vid 11 igår kväll.. måste säga att det är mycket bättre i sverige än runt medelhavet.. där var det kolsvart kl 21 på kvällen. Undra om det har med att göra att vi e närmare nordpolen eller nått måste de ju va!





pussss

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits