F*cking J*vla Skit Sthlm!!!!!!!

Igår skulle vi på tv inspelning! kl halv 4 var vi på väg
 

Kvällsmaten intogs i bilen efter ett snabbstopp på macdonalds strängnäs!
 Snygg bild ?? hahaha =)

     


det började kl 18.. lungt kan tyckas.. men icka sa nicke.. när vi börjar närma oss så fastnar vi i tafiken..
Vi hade in ens kommit in i sthlm o såg skyltar som det stod olycka  7!!!!! km längre fram.. när vi hade åkt i ca en halvtimme o krypit fram så började bilen typ koka.. då var det bara att ta sig ur filen och köra åt andra hållet..




då hittade vi E4.an o tänkte perfekt.. självklart var den oxå stop i.. ja e verkligen inget fan av sthlm och det blir inte bättre direkt.. så.. när kl var 17:30 o vi satt fast på fel sida av stan var det bara att inse fakta.. vi skulle inte hinna.. jädra grisbjörn!!! jag ringde till dom som hade annordna allt och förklarade läget varpå dom sa att dom förstod och jag o Fredrik fick 2 nya biljetter till den 16:e!
 Madde o Danne kunde ju inte hänga på eftersom vi är i norrtälje och åker därifrån.. det är ju dagen innan vi ska till Tunisien.

  en suris!!

När vi började åka tillbaka hemmåt så var det såklart kö där med.. jädra muppsystem..


ok konstruktiv kritik. Vägnätet i stockholm funkar inte.. För mycket stop o för mycket folk som kommer från olika påfarter när det är stopp.
trodde aldrig att jag skulle säga det men jag är nog faktiskt för vägtullar där.. kanske borde införas även när man åker på essingeleden eftersom den är så tjock med bilar just nu!

Det roligaste i bilen var att madde inte hörde något när hennes ruta var nere så när vi frågade henne saker bara tittade hon på oss o log.. hahahahaha =D


Iallefall när vi åkt en liten liten stund var vi vid kungens kurva ( IKEA!!!!!). tänk att vi inte hade kommit så mycket längre.. suck =)
 Madde älskar IKEA =)

Så min älskling svängde av och stannade framför ikea varpå två ganska lyckliga tjejer steg ur =) heheh IKEA fixar allt!

Vi lämnade av Danne och Fredrik på fiket o så gick ja o madde runt.. ja hitta inte jättemycket.. skärbrädor,diskborstar, ljus och lite kompliteringar av vårt svarta porslin! sen hittade jag 4 svarta fyrkantiga tallrikar för 9 kr styck.. dom var fina o vi har velat ha sånna =) och 7 svarta porslinskrukor till vårt vardagsrum. så allt blir enhetligt! =)

     Glada efter IKEA besöket!

När vi kom hem gick vi ut till rothoffsparken en stund ,, men vi va lite slitna så vi blev inte så långvariga..
 
 


Bra dag till slut =P

puss

Kommentarer:
Postat av: madde

herregud jag kommentar terrar dig idag! =) Det vart ju lyckat till slut med ikea iaf =)

2008-06-05 @ 18:42:11

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits