Lördag

I lördags åkte ja o hämtade upp madde ca kl halv 11. Vi skulle till pingstkyrkans loppis men det var sommarstängt.. Grisbjörn! hehe
Men vi åkte till ÖB,rusta,underbara hem, röda korset och till slut ut till Tuna Park. hehe ja släpa runt madde runt hela stan =) stackarn! =) nej ja tror hon oxå tyckte det var trevligt..!
Ja köpte en typ bräda med en glasljushållare på som man skulle hänga på väggen på underbara hem. Den har vi nu i hallen där den passar in i vattententemat. Ja köpte även svarta Jeans och en gul tubtopp på H&M!
Sen köpte ja en låda på röda korset som nu tjänstgör som ett väldigt litet bord på balkongen =))







innan ja köpte lådan så köpte ja solcellslampor på rusta i fredags. så här ser det ut på balkongen när dom lamporna lyser på kvällen. =) jättemysigt! ja älskar min balkong numera.. =D

 


Efter att ja o madde upptäckt att klockan blivit halv 1 och vi var tvugna att åka hem o hämta upp våra bättre hälfter =) hehe kan man skriva så?
Efter detta åkte vi alla 4 till Vingåker för att shoppa lite.. Ja hittade en Tiger tröja för 50 spänn och ett par losefit jeans från WE/ JL för 100 spänn i fyndtältet. sen shoppade ja även ett par jeans inne på outleten tiger för 200 spänn!

Alla shoppade skor utom jag..  o nej ja har inte feber som johan frågade hahaha =D

När vi hade shoppat styrde vi kosan hemmåt. eller ja innan vi åkte hem så åt vi sjuukt goda kokta korvar.. Korvgubben som står utanför outleten har nog dom godaste kokta korvarna jag någonsin ätit!

När vi kom hem beställde ja o älsklingen mat från ming igen.. gud va vi har vart borskämda nu hehe.. men det e faktiskt så att vi blir båda mätta på en rätt.. =) så det blir ju inte dyrare än tex en pizza!



Efter detta så gick vi hem till madde o johan =)
Vi kollade på Indiana Jones.. den senaste och jag måste säga att den tyvärr var en besvikelse..!
Ja hade sett fram emot den men det var en massa löjl om alien o så.. så det var ingen höjdare.. vi alla tyckte samma sak.
sen spelade vi TP globetrotter.. hehe det e rooligt.. men i lördags var det en svår omgång.. ja o madde fick en plupp var medans Fredrik o Johan fick 2 .. ! Sen åt vi en jättegod cheesecake som madde hade gjort! mums.. det gör vi om hehe =)
Vi hade en jättetrevlig dag o kväll! = D

  

 


När vi skulle gå hem hade det såklart börjat regna.. typiskt! så vi lånade ett paraply och traskade trötta hemmåt hehe.




pusss


Kommentarer:
Postat av: Madeleine

Det var jättetrevligt =) Hoppas ni inte blev allt för blöta och att huvudvärken gav upp!


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits