Oogway Sterner och papas tapas

hehehe ja!

i gårkväll var vi ute och åt med madde och johan på papas tapas! lika trevligt som vanligt .. kan inte säga det nog många ggr!





ja ääälskar papas tapas.. tyvärr måste jag klaga lite den här gången.. Ja älskar baby backribbsen och då speciellt djävulsåsen som dom har på.. men den här gången fick vi vanlig stark sås på den och djävulsås på grillspätten istället! synd när vi skulle  visa hur goda dom var..

johan tog spetten och tyckte dom var goda.. madde fick prova såsen för hon tog tyärr inga spett.. o vitlöksbröden var lite för starka.. det blev nog lite tokigt för alla kom på en gång .. så dom skulle hinna med alla..
 
det som oxå var lite dumt var att vi fick ut all mat på engång.. tänk er.. maddes o mitt varsitt glas vin.. med en tillbringare med sprite till o varsitt glas vatten.. fredriks o johans glas, 3 tallrikar med vitlöksbröd, 4 tallrikar med en potatiskaka dom bjöd på plus 3 rätter ( alltså 12) var på samma bord...!! hahahaha aa visst ser det roligt ut =)

här är en bild innan allt kommit ut:

 

efter detta traskade vi hem till madde o johan där dom bjöd på drickbarheter =) och så kollade vi på kung fu panda!
haha den var bra o rolig =D

Skölpaddan i filmen heter Oogway..

varpå dety nya är

sofie:   hahah tänk om vi skulle döpa vårt barn till Oogway Sterner.. aahahahahaha smaka på den... heheh ja! visst låter det roligt!

  <-- Oogway =D


pusss

Kommentarer:
Postat av: Athena

hihi, oogway :P borde man se den alltså? hmm, får väl pallara mig till videomix då :D

Postat av: Madeleine

haha, vad bra då vet ni vad erat framtida barn ska heta! =) vi hade oxå jättetrevligt, vi´får ta och prova flaneurs 3 rätter erbjudande någon kväll oxå! kram

2008-08-31 @ 18:21:09
URL: http://madeleine22.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits