God morgon!

God morgon! ja sitter nu hemma i vårt sovrum där vi placerat datorn efter ommöbleringen! =) Lyssnar på Just older med Bon Jovi..
I like the bed I´m sleeping in...- *tralla la tralla la*

Ja sitter i mjukisbyxor haha.. men honey o jag ska nog åka till rusta när han kommer hem så vem vet det kanske blir en dagens outfit! =P

ja funderar på hur det går för Madde på hennes första dag! första dagar är alltid roliga o går fort! ja får säkert höra om det sen =)))  ska nog även fråga om dom vill ses nått kanske imorgon eller nåt.. sen åker vi ju till östersund på tors!! det ser ja fram emot!

här är bilder på möbleringen! vi e inte riktigt nöjda med att det blir en så stor yta mitt i vardagsrummet.. hellst skulle vi vilja ha en stor som här kohud där eller nåt. men dom e lite dyra för oss.. vi får se! =)
o sen ska vi självklart ha tavlor i hörnet vid soffan..ja ska välja ut bilder som vi ska förstora.. vi kör nog vidare på sepia temat.. o ja tror vi ska ta en bilden från när vi är i Sahara!

   

 










so this is why ja inte kunde blogga igår haha

pusss

Kommentarer:
Postat av: Madeleine

Snygg säng, den passade ju jättebra! Nu står den inte upp över fönstret! =) Kul med ommöbleringen, man märker ju som sagt efter ett tag om man trivs med det! =)


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits