skakis i bena! =P

idag ska jag till frisören..

ja funderar på att klippa lugg..


jag är nervös..



I get back to u with the resalts!

=)


Bokat o klart..

JEsss!! vårt nästa thaiflyg är bokat och betalt!



Nästa jan,feb när ni andra är hemma och går till jobbet i snöblasket så ligger jag och fredrik på stranden och dricker drinkar! kanske går ner och doppar oss lite.. blir bruna.. käkar mat för 5 kr haha och lever på glass o godsaker..

tar en longtail ut till nån ö kanske.. kanske en dagsutflykt till Hong island..

o sedan.. shoppar loss i BKK för våra sista pengar.. ah! vinter resa best way to travel ever!



och jag köpte bikinin =D

Klant arsel! ; )

jaa ja!!! okej.. ja ska berätta varför..

vi börjar med att i fredags tränade jag först efter jobbet som valigt =) lovely! fick köra min asnygga dansmoves! ja visade fredrik igår kväll hur vi gör när vi är lite coola aaaaaaaaaaahahahahahahahahahaha =D

Anyways.. efter träningen åkte jag o hämtade upp Emmi och vi stannade på Ica Maxi och köpte osbågar, Chips och godis!! När  vi kom ut så hade jag 5!! missade samtal.. Vilda Tilda stod hemma hos mig och väntatade.. stackarn.. hehe hon blev glad när hon hörde vad jag gjorde =P

Efter detta åkte vi till stans bästa pizzeria . Bella pizzeria! =)  när vi var på väg till bilen  över vägen , i skitvädret ( snöööön) så upptäcker jag när jag är mitt på vägen att jag är på väg till fel bil och stannar upp.. bara det att det är så jäklarns halt så ja ramlar och lyckas på nåt mysko sätt få in ETT ynka finger under rumpan innan min fulla tungd landar på marken.. å fy fasiken vad det gjorde ont.. klant 1..

Annars hade vi en supermysig kväll.. kollade på lets dance och moffade hehe, sen sjäng vi såklart lite karaoke.. obligatoriskt hos mig hahaha



bjuder på lite schnyggingbilder!

vid 11 nångång kom vi på att shit vi kanske ska gå ut nu om vi ska hinna =) så vi skjutsa hem emmi till hennes boyfriend och drog ut på krogen!  lääänge sen jag dansade så mycket.. o tog fler snyggbilder på toaletten såklart.. hahah knasig man är!





Sen mötte jag en brud jag kände igen.. hehe vi tog båda fram våra kameror och tog kort.. hahahah





Linslus ett,två och tre =P






Movin on  LÖRDAG!


I lördags så var vi i kjula och fixade med pärlan vår.. hon skall nog ställas på inom en inte allt för sen framtid! Fredrik fixade mest och jag var duktig och åkte och veckohandlade åt oss.. sen när jag kom hem så lyckas slå igen dörren på ett annat finger.. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJJJJJ!!!!!!! ja studsade åter omkring och höll i ett av mina fingrar.. andra gången på 2 dagar..KLANT!  bara det att det inte var 2 andra tjejer som skrattade åt mig nu hahah..!!

I lördags kväll var vi bjudna till our friends Madde o johan! .. supernice! vi fick middag ! =D

o kolla vad fint.. dom dukar alltid så fint!










Sen spelade vi vanlig ordning spel.. TP Globetrotter och TP musik nåt =P








Sen är det som såhär  =P Dom har alltid Skittes hemma när vi är där typ.. hehe nån sorts Amerikanskt godis som är supergott..



men tydligen så avslöjade jag mig att jag tog alla röda..

jag förstår inte varför?



=) det var faktiskt inte bara jag ..  hahah

Detta resulterade i fler grimaser haha




Och med denna snygga bild vill jag avrunda detta inlägg =P

hahahahaha

finaste Bikinin!




Den här godbiten hittade jag igår inne på Cubus!

visst är den fin!!??  =D


Överdelen kostar 149:- och
underdelen går på 99:- kr


Fint när man är brunbränd =)



Vilket kap! =D

nya naglar

åh jag var bara tvungen att göra nya naglar .. det var ju så roligt.. o det blev mindre kladdigt igår.. ja börjar få snits =)

här är resultatet:
 



det kanske inte syns att det är guldiga blommor på den blå halvan! syns bättre i verkligeheten =D

mamma är du avis?

=D

Dagens!



Stövlar - Gamla
Jeans - Bikbok
Skärp - Deluxa
Tröja - H&M
Halsband - H&M

=)

the nail factory!



Så här ser mina naglar ut nu.. =) kanske inte världens vakraste men visst var dom lite fina =)
rutmönster ala kexchoklad på tippen och en rosett upptill! nå? =) är ni avis får ni gå in
här och beställa själva!

det bästa är att baslacket är vanligt nagellack så man kan välja själv vilken grundfärg man ska ha!

ja funderat på nån snygg halva grön halva blå ikväll.. hehe vi får sehur det slutar.. en sak vet jag iallfall.. det är kladdigt! =P


men det kan vara kul o göra nåt snyggt till imorgon.. its going out time.. iallfall för mig mi o tilda .. får se om madde kommer över en sväng oxå! =)

så ikväll mina kära vänner så ska jag städa..

men innan dess ska jag förbi bolaget och sedan köpa nagellack på kicks.. dom har 3 st depend för 60 kr. bra pristycker ja.. o gillar depend.. bra fäger,billiga och bra kvalite.. sen måste man såklart måla över med ett överlack så det sitter..

förut så målade jag bara naglarna och inte hade nåt överlack över för jag tyckte att det var jobbigt o vänta på att det skulle torka.. men sen jag nu har börjat med överlack så kan jag inte sluta..

Utan överlack: Ditt lack börjar flaga redan dagen efter (kanske inte om du har dior.. men vem har råd o lust att lägga pengarna på det? )
Med överlack: Håller iallafall en 3-4 dagar o sen flagar det kanske lite i kanten men sen håller det bra länge =)

Just an advice! =)


today!



Skor - Scorett
Chinos - Ells
Tröja - Cubus
Skarfs - Gammal
Armband - H&M

=)

Karriärsstegen!


Mirja och jag har bytt jobb.. vi har numera klättrat på karriärsstegen och avancerat till riktiga arbetare i riktiga arbetskläder!
haha eller kanske inte =P men visst är vi snygga?!





=P

Dagens outfit



Skor - Din Sko
Jeans - Tiger
T-shirt  - H&M
Kofta - H&M
Halsband - Mrs Bijoux

=)

What did you do dans la weekend?!

världens sämsta på att skriva .. ja jag vet! sorry! igår hade ja faktiskt ingen lust.. ingen lust med mycket egentligen hahaha =)


Jag blev än en gång ensam på träningen vilket gjorde att det kändes lite tungt innan men när jag väl var på passet och tränade musklerna kändes det bra igen =D ja brukar bli så pigg efter dessa träningar, superhärligt! ja skuttade runt hemma o busade med fredrik så han blev irriterad på mig när jag han skulle testa lite grepp från hans träning på mig och jag bara gjorde gosattacker hahahaha 

Men den trevliga känslan efter träningen blev ju inte direkt värre av att fredrik hade lagat mat och att den var precis klar när ja kom innanför dörren så vi åt tillsammans =) världens bästa auu!


jag har även haft en toppenhelg i Norrtälje.. dom brukar blir bra dom! vi var ute hos fredriks bror med familj i fre o käkade pizza o spelade spel..! super! ja har inte spelat när och fjärran förut men jag lovar er att det kommer snart finnas i vår spelsamling! så himla roligt! ja är lite stolt över att jag tog NordKoreas huvudstad och att vi tog Algeriets flagga hehe

I lördags åkte med tovis ut till stallet och kollade när hon red.. sedan hade vi en mysig lördagskväll..kollade på Robinson och spelade Yatzy hehe


Fredrik hittade en kompis i stallet.. HAMSTERN! =) vi kallade honom det eftersom han hade världens största kinder och faktiskt såg ut som en hamster som hamstrade mat, att han sedan hade samma färg som en guldhamster gjorde det hela ännu roligare!


kolla va söta dom är  =))


I söndags så gjorde vi inte mycket.. hann med o lämna tovis och gå en snabbpromenix på stan sedan skulle vi åja hem o alla vet väl hur det är när vi åker hem från tälje vid det här laget? jajjemän! SNÖSTORM!
fyfarao ja e så trött på det!



oo nu så väntar jag på ett livstecken från min nagelbeställning .. herregud hur lång tid ska det ta!!! ja har ju väntat en evighet!


VOLLEY IKVÄLL!! ser framemot det!

Dagens!!!



skor - Ellos
Leggings - Ellos
Kjol - Gina Tricot
Tröja - H&M
Skarf - H&M

gårdagen klädsel dååråå



Skor - Din sko
Jeans - dvb Viktoria Beckham
Skärp - Deluxa
Tröja - Ellos
Kofta - Gammal
Halsband - Cubus

=)

tack!

Anonym tack för tipset =)


suprise suprise!

detta har jag sysselsatt mig med .. hahahaha



=)
 HeY its FridaY!

Dagens



Skor - Din sko
Leggings - Gina Tricot
Skjortklänning - Ellos
Skärp - Gammalt
Armband - Mrs Bijoux

=)

Shopaholic dåårå! =)

Igår beställde jag superroliga nageltrycksgrejor!! Detta är var jag beställde från den här hemsidan:

Set C ett set med en stämpel,en skrapa,2 bildbrickor och 3 speciallack

Brickhållare  En brickhållare

M45 En till bildbricka

Klarlack 10 ml     Ett skyddslack

Svart                            Ett svart speciallack

Guld                            Ett guld speciallack

Silver Och ett silver speciallack


hehe ja ska trycka mönster på naglarna.. va roligt !  =P

Dagens







Skor - Scorett
Strumpbyxor - H&M
Byxor - H&M
Skärp - Deluxa
Tröja - H&M
Skarfs - Köpt i Rom

=)

Yesterday all my trouble seams so far away.. and they still are ! =P



Skor - Gamla
Jeans - Bikbok
Linne - Ellos
Kofta - köpt i BKK
Halsband - Ur & Penn


tandis..


skiiit  skitt jäkla skiit!! dom kom på mig hos tandläkaren idag.. hahaha =) ja har legat på lägsta nivån när det gäller tandförsäkring i 2 år nu o ja trodde ja skulle klara mig.. även fast jag lagade 2 hål förra ggn så sa min tandläkare att ja skulle ligga kvar.. var lycklig då.. nu hade jag en ny tandhygenist.. hon var inte av samma uppfattning som tandläkaren.. Det roligaste var att hon sa det som att VI gjorde fel förra ggn osv. men det var första ggn ja gick hos henne hahahah märkligt! aja.. det är väl inte hela världen.. men snart ska ju pärlan ställas på oxå.. som fredrik säger alla vill ah pengar av en haha.. tur att man får löneförhöjning 1 gång om året hehe

idag känner ja mig lat.. ja skulle ha gått på linedancen själv igår för madde kunde inte.. men ja bangade ur,, ja ville inte gå själv.. Ja gick faktiskt från mitt jobb till tandläkaren 20 min och sedan från tandläkaren hem 20 min.. o sen var ja o älsklingen ute på en prommenad på kanske 40 min oxå på kvällen. 
Men ja känner att ja kanske skulle vilja gå på pass idag,.. men typ det enda roliga går redan 17:30 o ja tror inte ja hinner hem härifrån, byta om och dit i tid för att få plats ,, så det lutar väl åt att ja tar med mig min mp3 o knallar en sväng idag oxå.. undra om man skulle prova på att springa lite.. ja blir helt knallröd i ansiktet o det är så jobbigt men men.. kanske ska ta en sväng i djurgårdsparken kanske!!! om ja gör det direkt när ja kommer hem så hinner ja laga mat tills min älskling kommer hem från träningen runt halv 8

ja skulle vilja ta tag i mitt projekt när det gäller att sy min regn kappa till en regnjacka..

ja måste även packa.. tälje tomorow!                                                    


Imorgon kväll skall vi direkt till fredriks brorsa och hans familj och spela lite spel och umgås.. sen ska ja o honey nog ta med oss lite ost o kex o vindruvor och vin tills på lördagkvällen.. o då ska vi se Robinson.. kan bli intressant!

ROBINSON CRUSOE madde INTE Tom Cruise hahahahah =P *restsicka                            ^^
                                                                                                                                                                  ---


=)

I söndags var jag ute och gick

och gissa vad jag såg då?! våren kommer =)


o igår när jag gick till tandläkaren så sopade dom gatorna =) gud va härligt kanske =D =D

=)

ja längtar...

åh,, imorse när vi åkte till jobbet så såg vi en mustang.. någon som har tagit fram sin sommarleksak redan.. =P
ja längtar o väntar...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  vi har pratat om det ett tag nu.. " lilla" pärlan =D



Här är när vi hämtade den i jul 08

Dagens



Stövlar - Gamla
Jeans - Tiger
Linne - Mouyo
T-shirt - H&M
Tröja - Bikbok

plans!



ja är i planerar tagen.. =) det är en hemlis men det är skönt att jag är ute i ganska god tid så ja hinner komma på saker och sedan ändra mig.. för att sedan ändra mig igen hahahah =)



ja styr projektet men ja har lite hjälp på sidan om.. =P

det ska bli roligt!!!!







..

I'm not ready to make nice,
I'm not ready to back down,
I'm still mad as hell
And I don't have time
To go round and round and round
It's too late to make it right
I probably wouldn't if I could
Cause I'm mad as hell
Can't bring myself to do what it is
You think I should




ja tröstshoppade färgglada undisar på gina =P 


so happy agaiN!  Har tränat skivstång med madde.. roligt! =) o imorgon är det volley =p

fredag-lördag.. seams so long ago..

varför måste det bli söndag så fort? =(

ja vill ha mera ledighet =)

i fredags hade ja o älskling myspys.. han lagade världens godaste mat.. fläskfilé och rotfrukter o jag tände ljus=)




sedan kollade vi på tv o hade det bara allmänt bra!

jag stod för efterrätten.. det som blivit kvar av kladdakakan jag hade med till jobbet i fre.

  niiiice!


Igår lördag hade vi folk här.. trevligt =) först kom freggan och emelie och vi åkte till E:as bästa pizzeria.. Bella!
Madde och johan kom strax efter att vi hade kommit tillbaka..

när vi käka klart så spelade vi spel i vanlig ordning =) hehe så roligt!  Denna gången med andra ord bjöd på detta från madde:

oohh ohh  det är Tom Cruise kompis!!!!

alla andra: ?????????

oooh det är även dagen efter torsdag..

alla andra: ??????????????

det madde försökte få fram var: Fredag! och ja hon menade robinson cruses vän.. aaaaahahahahahaha gud va vi garva =)

Sen måste ja ju berätta hur jag gjorde bort mig i Rom.. hade lovat att skriva men glömde.. anyways.. ja gick fram till mannen i biljettluckan och sa att jag ville ha en biljett till Batistini..

jag betalar och mannen ger mig en biljett.. när vi börjar gå mot rätt tåg tittar jag på lappen och får lite panik.. men shit han har gett mig fel biljett .. här står det bigleotti eller nåt!!

Jag:  Fredrik jag har fått fel kolla!!!

Fredrik: eh.. det är är italenska ordet för biljett!

Fredrik, madde o johan: aaaaaaaaaaaaahahahahahahahahahahhaha


haha okj! ja bjuder på den =D

bilder( med sisådär kvalite) från igår:


vi kollade på melodifestivalen och honey sms rösta haha för typ andra ggn i sitt liv.. hejja heat.. tyvärr gick det inte så jättebra för dom! o nån jädra operasång vann ju .. VA? iallfall hade jag gjort en till kladd kaka med marsmallows.. gott =)


neee nu går ja ut! seee ya!


lonley sundae.. =P

jag känner mig hemsk.. ja sitter härinne i solskenet och skriver på datorn.. skäms på mig! ja borde vekligen gå ut och rör lite påmig o det fina vädret.. speciellt som jag inte hinner träna volley idag som det var tänkt.. ja o honey är bjudna till mormor i kväll på middag.. vi ska kolla på våra Rom filmer =) .. men innan dess ska vi åka till kjula och rädda det som räddas kan från mina föräldrars utrensning hahaha.

o honey är iväg på nån kurs för sin kampsort som han håller på med o kommer hem senare..

så detta har jag sysselsatt mig med i dag.. ( har vart duktig och gått upp kl 09.00 idag.. när fredrik gick upp.. pigg som en mört wounder why? =) )


 me and carrie =P


all the singel laidies all the singel laidies..

If you liked it the you should have put a ring on it.. =)


Beyonce! =D skit bra låt..


haha  sa till honey att det inte var en pik ; )

haha

new ones

tudelu..

ja o älsklingen har en mysig kväll =) vi har ätit god mat och det som blev kvar att kladdkakan.. den uppskattades på jobbet ; ) men ja hade gjort dubbelsats ju så ja fick med mig lite hem..

den blev tillomed ännu bättre när man värmde den =P


anyways.. vi har kollat på så ska det låta och lets dance..


enda molnet på himlen just nu är att våra nya grannar flyttade in förra helgen och har nu folk över .. ja hör tjejer som är så där jobbiga som bara tjejer kan vara.. aaaaahahahah iiiiiiiih o andra glasspräckar ljud som vi har för oss.. vi hoppas på att det inte blir så här varje helg =)

visserligen har dom ganska låg musik.. ja vet ja vet.. ja överreagerar som en tok.. första steget till förbättring är väl insikt? =) hehe

problemet är att våra förra grannar var så hemska i början att det krullar sig i nackhåret så fort ja hör minsta lilla nästan.

våra grannar tycker nog att vi är värre nu.. hahah fredrik spelar guitar hero i vardagsrummet som gränsar till deras sovrum ( jag var med först men ja blev så irriterad på micken.. sångfunktionen är så kass på guitarhero.. ja spelar hellre gitarr! o sen har vi mig så .. som sitter här inne i sovrummet och blogg och lyssnar på musik på datorn.. för att ja inte orkar höra aaaaaahahahah o iiiiiiihhhhhh hahahahha.. vårt sovrum gränsar till deras vardagsrum..
med papperstunna väggar,,, har ni hört nåt så dumt? hehe

men jag avvaktar och ser.. dessa nya grannar har vart mycket bättre i veckorna kred till dem!

anyways är ja på ständig jakt efter en ny lgh.. minst 2:a med skaplig hyra och någorlunda ok i pris.. yes bostadsrätt thank you! o så vill älsklingen o jag gärna att det skall ligga på  norr,söder eller häromkring där vi bor nu!


o imorgon ska vi ju ha folk här! det ska bli trevligt.. en sån där riktigt bra lördagskväll enligt min smak:
Pizza, några glas vin, spel och bara trevligt häng med vänner =)

så ja ser fram emot imorgon hörni !!! =D

nej .. nu kanske ja ska sluta självpålga mig här i vardagsrummet och be min honey att sluta spela och sedan slå mig ner i soffan med honom och förhoppningsvis inte höra nåt iiiiiih hahahhahha

=)






Förmåga att hantera stress!



igår kväll var det full rulle =P ja droppade av fredrik på han sträning och åkte till affären för att köpa lite bakingredienser.. och lite godis till idag och en annanas.. hehe

åkte hem började direkt med mitt kladdkakebak! hade bestämt mig för en variant med marsmallows i !!smarrigt!
när kakan var i ugnen började jag fixa marsmallowsen, tina kycklingen till kvällsmaten ( i micron) o skära upp annanasen samtidigt som jag städade undan från baket ( alla sorters pulver öevrallat haha). 
mitt i annanasskärade så var micron klar ( fick gå en stund till) och det var dags att lägga i marsmallows i kakan.

Sedan klar med annanasen, skära kyckling och börja steka, plocka ur o i diskmaskinen, hälla i jordnötssås i kycklingen och koka ris samtidigt som jag dukade fram..

PUST!!! but a pulled it of! =) hehe  ja hämtade fredrik 2 min efter utsatt tid.. då hade han vart borta mellan kvart över 5 till 20 över 7 och ja hann fixa allt detta inklusive handligen.. är lite stolt faktiskt över min förmåga att göra mycket samtidigt!


o ja maten blev jättebra =D

här har ni bildbevis på att ja fuskade lite.. man kan ju inte kasta kladdkakesmet ellerhur ; )


dagens outfit



Skor - Scorett
Jeans - Bikbok
Skärp - Sekond hand
blues - vero moda
Bolero - Vero moda
Örhängen - vet ej

smash värk


usch o fy =P igår hade jag sån träningsverk i sidan så det gjorde ont när jag gjorde djupa andetag haha.. herregud.. ja kom på varför... det är resultatet av att man inte smashat på 1,5 år och sedan får för sig att göra det.. on top of that så glömde jag att stretcha.. klant!!!

iallafullafall så tror jag att verken är på väg ner.. den i från mån har nog avtagit avsevärt..!!


Igår bokade vi flyget till paris.. 24-27 september så bär det av.. åh.. kan det inte vara imorgon =)

jag ringde och pratade lite med mormor om resan och bjöd in oss lite till på söndag kväll heh vi ska visa Rom filmerna och så skulle vi få middag,, lyxigt!  blir direkt efter volleyträningen!



igår var det linedance,, kände mig allmänt grinig då det hade vart mycket hela dagen.. grinig och ahde ingen riktig lust att vara där faktiskt.. hade ingen lust att göra nåt,, hade velat gått hem direkt efter jobbet, krypit ner i sängen och dragit täcket över huvet!

bättre dag idag =)


ikväll tänkte jag vara ambitiös ( hur stavas det? =D ) och baka!! ja har fika v på jobbet denna vecka och gud vad jag känner för kladdkaka =P ja tror ja ska göra 2 st om ja hittar nåt bra recept o så..  för det tänkte jag bjuda våra gäster på,på lördag =) men som sagt vi får se ; )

på lördag kommer Madde,Johan o Freggan ( kanske ggr 2 =) ) och vi ska spela lite spel och sedan kolla på melodifestivalen.. trevligt!!

Finalen kan man ju se iallfall..  ja har sett en deltävling och dessa JÄKLA ring in och rösta grejer gör så irriterad,, vilket sämst system!




oooooo!!!!! ja har glömt o berätta.. våra hemska grannar som förde oväsen jämt.. dom som till en början kollade på skräckfilm på surrandsystem kl 2 på nätterna mitt i veckan.. eller dom som skrek till varandra när dom skulle prata.. eller dom som var riktigt otrevliga när jag bad dom vara tysta i veckorna.. dom som parkerade mitt utanför dörren för dom tyckte dom hade rätt.. dom som körde rakt ut över cykelbanan för att dom inte tyckte dom behövde köra runt som alla andra... jaa dom ..

 




DOM HAR FLYTTAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

*LYCKA*  hahahaha fredrik o jag funderar på att gå ut och fira hahaha då kanske ni förstår att det var inte härliga grannar direkt =)


Dagens outfit



Stövlar - Skopunkten
Strumpbyxor - Indiska
klänning - gammal
kort kofta - köpt i USA
halsband - H&M

gårdagens

ja vet.. ja har blivit sämst på samma dag.. =P



Skor - Ellos
Jeans - dvb v.beckham
T-shirt - Gina tricot
Kofta - Gina tricot
Armband - Gamla
Örhängen - Gamla

Plåsterfabriken

Igår var vi på volleyn! åh det var så roligt! vi var inte så himla dåliga alls jue!! så vi ska absolut gå på sön igen.. det tog ett tag men sedan kom man in i det.. fingerslag och baggyslag o allt va det heter hehe.. o ja har sååå oont på underarmarna idag,,  för att inte tala om resten av kroppen.. på följande ställen har jag träningsverk: vader,framsida lår, baksida lår, rumpa, ländrygg,rygg,mage, armar,axlar och nacke hahahaha fyfasiken... whole body!

Och självklart så skadade jag mig.. hååh typiskt! ja bröt av halva nageln. verkligen mitt av så nu hänger den i köttet på ena sidan.. uuuääck!

 

kolla in ja hittde värsta roliga funktionerna på min mobil =P


Men trots skador och träningsverk så är det linedance ikväll =)


Booking.com

världens bästa sida.. jovisst hotels.com har sina bra grejor men ja blir så irriterad när jag kollar på hotell o hittar nåt som är ok så stämmer inte priset .. när du klickar dig vidare så är det nån skatt eller nåt som inte har varit pålagd sedan tidigare.. störande.. men det mest irriterande måste ändå vara att dom tar betalt ( i många fall) när man bokar på intenet.. jag vill boka med mitt kort men sedan betala när jag är där.. hallå?! tacka vet ja booking alltså!
=)

vi har nu bokat hotell för Paris resan i spetember.. jajaja ja vet ja kom hem i söndags.. men det känns så fel att vara hemma.. ja vill vara på cityweekends jämt.. tänkte efter igår.. då var ja på resande fot i slutet av december och sedan gick det bara ca 3 mån och så var ja på resande fot igen i början av mars.. bra intervall tänkte jag.. men så kom ja ju på att det är inga ca 3 mån till september.. suck.. waiting longing... suck.. igen..

såhär skall vi iallafall bo i paris:

   


 

Ett 3-stjärnigt hotell som ligger i hjärtat av paris



ja tror det blir toppen =)

ja e int bitter


usch o fy vilket jäkla skitväder vi har i detta land som vi kallar hem =/ surt!  om ni kollar på vår bilderna ifrån villa borghese från rom och sedan kollar ut genom fönstret där ni är så förstår ni nog vad jag menar.. !!!!

o idag strejkar kroppen lite även den hehe.. madde o ja tränade skivstång igår o nu har ja träningsverk,, är i ju för sig inte så illa.. hehe
Men ikväll får värkarna skärpa till sig! ja o mi ska på volleyboll .. igen.. vi gick för ca 2 år sen.. vi kommer få spela med dom som är 14.. hehe aja.. ja förbereder mig på att det kommer göra ont i underarmarna imorgon.. förra ggn vi började så hade vi blåmärken och hela underarmar som var svullna..

om jag tycker att det är kul fortfarande så får jag väl leta fram mina volleyboll knäskydd.. ja tror dom ligger i ett hav av damm under sängen.. annars kanske dom är på vinden.. suck.. jobbigt o leta!

  hahaha ja o mi på volley ---->



o imorgon är det linedance igen..

kommer istort sätt bara ha torsdagar lediga i veckan nu.. pust!


=)













dagens!



Skor - Köpta i ITALIEN =P hehe
Jeans - Bikbok
Linne - H&M
Tröja - Cubus
skarf - Gammal

yesterdays!



Skor - Scorett
Jeans - Miss sixty
tröja - gammal
Armband - indiska
Örhängen - H&M

ROMA!

hej!! nu är jag hemma igen =)=) ni var ett antal som trodde att jag skulle skriva och berätta redan igår om man kollar på min statistik, men jag orkade inte riktigt,, ja hade myskväll med älsklingen istället.. Godis,chips,pizza, efterrätt, tv program och Beck !!! 

så idag är jag redo att berätta om resan!

Jag gillade verkligen Rom.. supermysig stad.. så skönt när det var bra rakt igenom,, ja brukar ofta ha en dålig känsla i början av resor (visserligen är det mest charter),,

även om vi kanske inte fick världens bästa start.. vi åkt ju med Ryanair som jag tycker är ett bra flygbolag men på planet så sålde dom t/r biljetter med ett bolag som hette Terravison. De sålde dom för 14 Euro styck vilket vi tyckte var ett bra pris eftersom en enkelbiljett kostade 8 E.

Iallafall så regnade det när vi kom, skurar lite då o då och vi stod o väntade på vår buss.. vi tror att dom bara hade otur i ju för sig  den dagenmen vi fick vänta 1,5 timme på att vår buss skulle komma. De andra bolagens bussar kom och gick hela tiden OCH dom kostade FEM euro! blåsning 1 haha
det stackars människorna som jobbade på terravision hade det inte kul.. vi svenskar stod och gnällde i kön och ja säger bara en sak: Maddes temprament! räkna ut resten själv haha

iallfall så kom vi fram till vårt fina hotell. Ett mycket bra val. kan verkligen rekomendera Eurostar domus Aurea tror ja det hette.


vi slänge av oss grejorna och  gick ut på la strada för att käka.. var vrålhungriga!

Hittade ett mysigt pizza stället nära hotellet och fullt med italienare ( = bra ! )





japp min hawaii var supergod! jag undrar verkligen vart jag har hört att Italienarna inte kan göra pizza enligt oss svenskar.. fy va fel! ååhh det var suuupergott hehe

efter detta bar det av till Vatikanstaten som var den här halvdagens mål.


Här är vi precis utanför Peters platsen                                 och inne PÅ petersplatsen



Älsklingen på Petersplatsen


jag och petersplatsen bakom mig


del av vatikanstaten ( Petersplatsen)



Sen köade vi för att gå in i Peterskyrkan som ni se i mitten av ovanstående bild.


Det var svårt att ta kort därinne


Fin bild jag tog


Vatikanska postkontoret =)





Sedan gick jag och fredrik in i vatikanmuseet medans Madde och Johan gjorde annat.. vi ville se sixtinska kapellet!
vi fick dock inte fota inne i kapellet! Lite andra bilder innifrån museet



Efter ett bra tags promenerande inne så gick vi ut mot Castello San'tAngelo. Fint väder och vackra broar..
Det här stället byggdes som en grav från början men har även använts som ett säkerhetshögkvarter.



Jag framför castello



vacker bild


Sen gick vi ner och gick längs med vattnet tillbaka



Det obligatoriska pusskortet hihi <3




Har ni hört att Italien är berömt för sin glass.. vi stannade för glas i en Gelateria
( glasshop) på vägen tillbaka till hotellet


Glassen var god =)

på kvällen käkade vi på ett grillhouse efter att ha yrat runt och letat efter en resturang
som fredrik kollat upp innan men vi hittade inte den. Jag åt fajitas och fick in massor med grejor hehe.
 
 

Dag 2:

Frukost på Hotellterassen! super frukost! fredrik var förtjust i riktiga skinkan och osten som serverades
själv gillade jag choklad pajen =P



sedan kollades kartan för att hitta till Colosseum



And we found it


Titusbågen låg precis brevid


Det var stängt i Colosseum pga personalmöte till 12.00 så vi gick till den onkända soldatens grav


Här kunde man gå upp och se ut över staden


sedan strosade vi tillbaka mot colosseum för att gå in





När vi kom fram till Colosseum var det halva priset för EU medlemmar mellan 18 och 24, mot uppvisande av legetimation. Vi skulle försöka få in Fredrik och Madde som inte hade någon legetimation med sig på samma pris tänkte vi så när han frågade hur många vi var sa vi 4 och sen fick ja visa mitt körkort och sen sa ja att fredrik inte hade nåt med sig. A ge hit pengarna sa han i kassan typ .. då fick ja betala för alla 4 och vi trodde att vi hade fått billigare allihop men nejdå .. ja hade fått billigare och de andra hade fått bet fullpris. Surt för johan som hade sitt pass med sig..  Maddes temprament gjorde sig påmint igen och madde o johan försvann.. sedan mötte vi på Johan inne som i sin tur letade efter madde.. då hade hon försvunnit från honom.. Hon lugnade ner sig sen,, =)







Sedan gick vi in i Forum Romanum




hann med en liten den av Forum Romanum den här dagen

bland annat så försökte fredrik palla apelsiner till mig haha



efter detta gick vi till spanska trappan.. i det fina områdena Gucci, Prada m.m

ser ni madde fotografen i förgrunden.

Sen gick vi in en en j*vla glasshel*etes affär!!!!!!! vi gick in och köpte varsin strut med 3 kulor var.. sen la snubben på en massa rån o grejer.. roligt tyckte vi hehe tills ja gick till kassan och skullebetala.. visst jag var beredd på att den kanske kunde gå på 5-7 euro eller nåt men den jäkla glasshel*vetet kostade 15 Euro!!!!111 helt sjukt... ja höll på att börja gråta =(


Jag ser lagom glad ut va .. hahah

vi knallade därefter till Fontana di trevi.  Fin fontän men massa folk.




Jag och honey gjorde som seden kräver ställde oss med ryggen mot och kastade en peng i vattnet,, betyder tur!



efter det här började det blt kväller och vi gick mot panteon.. det var en mysig kväll!



Sedan satte vi oss på en supermysig resturang och jag o fredrik åt 3 rätters som var lite tveksam.. men sen låg den i turiststråket oxå.. Men att sitta ute i mars utan jacka och käka middag det var häärligt det!



efter middagen ville vi gärna se Colosseum upplyst i mörkret! fint !

 vi var nästan ensamma =)

Andra dagens frukost.. vi ser trötta ut även här hahaha


idag var sista dagen i rom och vi valde att börja den i Villa Borghese, en stor park!
kolla in våren i rom.. ja gick utan jacka.. Är ni avis =P hehe



Madde och jag fick vårkänslor!



de här träden fanns överallt i rom.. nån sorts tall.. älsklingen döpte dom till svampträden eftersom dom såg ut som svampar haha




Det växte inte bara apelsiner i Rom utan även citroner.. dessa var dock inte det största vi såg hehe


killarna hittade en affär det gillade =P FERRARI! kolla in fredriks smlie =)


jag väntar på att dom andra kollar vart vi är på kartan haha see no jacket!


Den här dagen käkade vi lunch på macedonkan! =) man måste ju prova i alla städer ju!och den här hade en uteservering på taket.. LYX!


sen gick vi förbi Panteon i dagsljus!



Sedan gick vi in i Forum Romanum och gick det vi inte gick dagen innan.. stort ställe.




 <-- ser ni mig i hörnet?

Eftersom man gick hela tiden så behövde vi vila ibland


Nej efter detta mer vila och vin! haha =) sitta i solen på ett italienskt fik men ett glas vitt,, leva livet!



Sedan gick ja p shoppade lite.. fredrik fikade på mcdonalds haha o ja.. jag hittade ett par skor!!


efter detta var vi tvunga att vila fossingarna lite på hotellet innan vi gav oss ut för att käka. vi hade äntligen hittat den resturangen som vi leta efter första dagen.
mer vin.. det var ju lördag =)




och detta får väl avrunda bildserien! haha

igår gick vi upp tidigt.. satt på bussen 20 i 7 igår morse..

när vi väl kom fram till flygplatsen visade det sig att våran väska vägde lite mycket,, hehe den vägde 23 kilo och fick väga 15.. ups!
kanske våra FYRA flaskor med bubbel som vi köpt hem vägde lite mycket.. hehehehe

iallfall så fick vi packa om och fredrik fick en grön påse som det stod matavfall på som handbagage haha stackarn,, vi fick sedan en påse i taxffreen.
när vi proppat vanliga handbagaget och påsen vägde vår väska 16,8 och tjurbruden släppte ignom detta men var tvungen att påpeka att ja inte fick ha ett handbagage och en handväska.. märkligt men den la ja i johans väska sen hehe

när vi skulle igenom säkerhetskontrollen var maddes humör igång igen.. dom hade världens säkerhet och det var lite väl kanske .. men ändå, madde var tvungen att ta av sig stövlarna och hon blev jättesur!! hon kastade in stövlarna på bandet rätt in i maskien.. då sa dom åt henne att hon fick göra om ör dom hann inte se.. madde var lagom glad.. hehe kan ha vart ett morgon humör skulle ja gissa på =)


iallfall så var allt supernajs och härligt och funderar ni på att åka till Rom.. varför funderar ni??? ÅK!!!! =)













Bowling for soup..

Ett bra badn dont you think? 19..19.. 1985!!!! =)


anyways,, snygga bilder från dagens bowling med jobbet =)



 
Moi! med världens största klot                  Mirja in her new shoes =P

aja kul hade vi allfall..


förutom att man stundtals kunde höra en knappnål fall när vi åt.. så sumeras en jobbfest utan alkohol ahahahahahaha=)=)=)

nej nu ska ja verkligen sluta för ja måste packa klart till ROM!!

puss



dagens



Skor - Din sko
Jeans - Bikbok
Tröja - Ellos
Fransväst - Cubus
Armband - Gammalt fått av mormor

=)

gårdagens!



Skor - Scorett
Leggings - H&M
Tröja ( klänning) - Ellos
Örhängen - H&M

=)

dålig uppdatering!

ja jag vet ja har vart sämst..  det har vart så mycket nu och som bekant så åker vi ju till Rom imorgon! =)=)=)

ska bli så himla härligt.. behöver lite semester =P det ända jobbiga är att vi ska åka härifrån halv 4 imorgon bitti.. kommer vara så trött.. planet går 07.00.. men sen är vi framme runt 10 oxå =D så jäkla häftigt o se rom!



 vid den här tiden imorgon kan ni räkna med att jag sitter och lapar vin på en italiensk resturant!

vi hös när jag kommer hem..!!

=D

Dagens



Skor - Gamla
Jeans - Bik bok
Linne - H&M
Kofta - H&M
Armband - Vet ej
Halsband - Vet ej

=)

vanilla .. IGEN?!


Idag har det vart en snabb måndag! skönt.. skönt när tiden har vett att dra iväg lite så att dagen går fort =) Sen kan det bero på att ja gick 4 oxå =)



var inte lika härligt som när ja gick halv 4 förra v.. då sken solen och det kändes verkligen som våren var på väg..!! men idag när ja gick snöade det mest.. sol? vad är det?! =S




Ja gick iallfall med raska steg mot staden hehe skulle fika med sara!!!  Som sagt så fyller hon ju systemet idag 20 ÅR!!! HURRA HURRA HURRA




Ja överlämnade paket till henne och hon verkade glad hehe =)

bestämde att vi ska ses oftare en en gång i halvåret =P





Jag beställde en ISLATTE!! yes på espresso house..
Tjejen i kassan frågade vad jag ville ha nån smak..

som om jag skulle säga nej tack jag vill ha en smaklös!!! ?! EH!

Iallfall så sa bruden att hon rekomenderade vanilj som smak.. ja det tar jag !!  och tror ni inte människan hade vaniljglass IGEN!!!! i min jäkla latte.. fan.. ja vill ju inte ha nåt med vaniljglass.. ja trode människorna iallafall hade syrup!

*grrrr* hehe


 




























Efter att vi hade fikat så gick vi en sväng på stan! ja köpte en lycka till vårt vardagsrum.. vi har haft grönt och guld men typ marocco =P men nu vill ja ändra lite till rött och lila oxå.. typ indien =) vi får se =)

i alla fall så ringe fredrik när vi var inne på Indiska och skulle köpa lycktan.. ja hann bara säga till fredrik att jag var på Indiska innan han sa NEJ GÅ UT!!!! hahahahah

sen skulle ja "sälja in" lyktan ja sa att ja ville köpa.. sara förväntade sig detta:
- Älskling jag tror faktiskt att du kommer tycka lyktan är jätte FIN! =)

ja sa :
- Älskling jag tror faktiskt du kommer tycka att lyktan är FUL! hahahahahahahahah


sara bara garva,, hon tyckte ja var världen sämsta på att sälja in saker =) o sa att hon skulle skriva om det i sin blogg.. hm vi får se =P
men sen så var det faktiskt så att fredrik tyckte att den var ful =P

Efter detta gick vi till Åhléns för att köpa Clinique produkter till min hy! nu jäklar skall den tas hand om minsann =) ja köpte ett litet kitt som ja ska prova!


Ikväll har jag öven hunnit med och träna... muppen som skulle hämta det han köpt av madde kunde inte komma förren 3 timmar senare än det bestämnt och tyckte tydligen inte att han borde ringa o tala om det eftersom madde själv ringde o fråga vart han höll hus 1 timme!! försenad..
så bottom line.. madde kunde inte komma på träningen och fick därmed en prick då det var försent att boka av..

ja gillar verkligen att träna skivstång! ja tycker det är roligt och ja känner mig vältränad =)

så nu vet ni det.. nu ska vi boka biljetter till Paris i september!

=)


Med andra ord.. =P

Idag vaknade vi vid tolvtiden.. fredrik var lite segis heheh =) men sa :
- älskling, kan inte du göra scones??? =D=D=D

hehehe.. ja =) jag gjorde saffransscones =P dom blev fantastiskt uppskattade .. kolla in bara världens finaste gula sconesbullar hehe




visst ser dom smarriga ut ?!


sen tänkte ja visa min outfit som ja hade när vi åkte och firade mormor..!! grattis mormor på 74 årsdagen!( som är imorgon) =P



Den ena av mormors kompisar sa till mig att jag förändrar mig varje år,, haha ja tror hon menade på ett bra sätt haha =)

vi hade jättetrevligt hos mormor!




Teddy was there hahaha


=)


Sara fyller samma dag som mormor ( alltså imorgon)


Jag och lillebror


Mormors goda tårta =)



vi spande in mormors hall of fame.. =) hahaha här har hon sparat oss barnbarn när vi har vart i tidningen för "grattis sofie 2 år" typ hehe



nu kan jag berätta presenten mormor fick.. eller presenterna som både Ulla och mormor har fått!

Vi skall alla 4 åka till Paris i höst!!!! vi bjuder dom på Flygresa,transfer, del i hotell och en "rundvandring i golfbil i Versailles!

hihihi ska bli så roligt att få visa vårt älskade Paris.. och jag längtar tillbaka så visst är det lite ego oxå =)

Men tänk va kul.. det trodde nog min mormor aldrig .. att hon skulle få se eiffeltornet! =)

ikväll så hade vi bestämt dejt med madde o johan.. vi skulle bestämma hur vi gör på tors när vi ska till ROMA =P

Vi köpte pizza och pratade en kortis om det hehe sen spelade vi med andra ord...


o gud ja garvar aldrig så mycket som när jag spelar spel med Madde! Förlåt madde men du är så himla rolig.. !!!!!! =D=D=D

Lite av dagens kommentarer: 

johan: Det är en grekisk gud

madde svarar en massa gudar .. , (många som inte finns tror ja..haha)

johan:  Tänkt på hon på engelska

Madde: she

johan: nej det andra

Madde: SHEMAN!!!
             

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahahahaha
DEN GREKISKA GUDEN SHEMAN??? va? aaaaaaaaaaahahahahahahaha så jäkla roligt ja skrattar fortfarande
svaret var HERKULES


EN annan rolig sak,

johan:  Ett land med vulkaner

Madde: Caprishosa .. nej nej.. vesuvius!!!!



hahahahahahahahahahahahahahaha.. till saken hör ju som ni som läst min blogg länge vet att madde förut när johan sagt ett berg som en pizza är döpt efter svarat caprishosa ( hur f*en det nu stavas ) när det faktiskt var vesuvio hahaha
haha här skulle svaret ha varit: ISLAND

aaa gud.. hahah tack min underbara vän madde för att du gjorde min söndagskväll så skrattrik!!! =P



=)

ha ett bra slut på söndagskvällen!

puss

 


hits